Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (154)
Raspunsuri - Pagina 10
ramonaiani spune:
Sabina, Gheo e un finutz, ca si Michael de altfel. Fetele din ziua de azi sunt mai independente si stiu ce vor de la viata ...
Am mai urcat aseara niste poze pe flickr din www.flickr.com/photos/21231089@N02/2558629241/in/photostream/" target="_blank">Darmstadt, si www.flickr.com/photos/21231089@N02/2560553128/" target="_blank">cadoul nostru pt bunici
Teodora, ce te-as insoti la cateva cursuri de aerobic . Pupicei pt reusita, dar mai ales pt vointa.
papanasha Eliza (06.09.07)
isabeluta spune:
Neata! O cafea pentru toata lumea si acolo unde nu se poate ceai, lapte, ciocolata!!!
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
isabeluta spune:
Ramonaiani super-truper posterul! Pot sa-ti imprumut ideea? Imi dai voie/
Eu i-am dat caise si azi i-am dat prima data papaya, 3 lingurite amestecate in marul cu branzica. A papt tot, casca o guraaa...
In "targ" mai greu cu fructele exotice am gasit finally si avocado si am sa-l incerc pe marti-miercuri...
Ficatel mi-e teama sa-i dau mai ales ca nu a primit galbenusul!
Rox tu ziceai ca nu vrea biscuite...al meu se joaca cu el, il racaie cu unghiutele , il mai baga in gurita si cam atat...aaa in final il arunca pe jos din cocotul scaunului (bucuria catelului, binenteles...).
Mariaaaa! Asteptam un feed-back! Eu cel mai probabil ajung dupa pranz in parc. Imediat trebuie sa ma baricadez in bucatarie!
Si acestea fiind zise ma duc la gatit! O zi super tuturor!
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
sim_stoian spune:
Neatza! pentru cine doreste!
Teo, e interesant horoscopul ala, trebuie studiat in detaliu. Cica mie imi fac bine plimbarile in aer nepoluat, inseamna ca trebuie sa ma mut din Bucuresti , ia sa i-l arat sotului.
Mariana, mie Sony route map imi aratase 300 km daca e vb de Darmstadt de langa Frankfurt. Oricum e multicel si asa, avand in vedere ca avem una bucata copil cu noi. Dar vorbim noi mai multe face to face cand veniti in tara. Mai e valabila chestia ca nu trebuie vigneta in Germanica?
Isabeluta, nici eu nu te-am uitat. Imi pare tare rau ca nu m-ai abordat atunci cand m-ai vazut, reuseam sa ne cunoastem 'live' si tare bine mai era.
Tomasa, am vrut sa te sun, dar mi-era sa nu pic intr-un moment nasol cu telefonul meu.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
ramonaiani spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Mariana, mie Sony route map imi aratase 300 km daca e vb de Darmstadt de langa Frankfurt. Oricum e multicel si asa, avand in vedere ca avem una bucata copil cu noi. Dar vorbim noi mai multe face to face cand veniti in tara. Mai e valabila chestia ca nu trebuie vigneta in Germanica?
Ala, ala e! Acum .. probabil o depinde de ruta. Pt Germania nu-ti trebuie vigneta, DAR ai grija pe unde treci pana ajungi aici. Austriecii cer neaparat, elvetienii sunt chiar jegosi (te asteapta la 2-3 km dupa ce intri pe autostrada in control de vignete, amenzile pt depasiri de viteza sunt de-a dreptul usturatoare si in majoritatea cazurilor cer plata pe loc etc), ungurii iarasi cer vigneta ...
Isabeluta esti invitata mea sa "furi" ideea . De fapt eu intotdeauna am pus pe forum felicitarile pe care le-am facut cu copilul, ca sursa de inspiratie.
papanasha Eliza (06.09.07)
moldoveanca spune:
Sorry nici macar nu am spus buna dimineata.Sunt cam adormita bebe a avut chef de joaca de pe la 6
teo
moldoveanca spune:
Sotul ma bazaie sa mergem cu masina in tara in septembrie dar eu sincer nu am curaj cu Vladut.
teo
tomasa spune:
Betty, sanatate multa lui Mario!
Teo, ma bucur sa citesc ca reusesti sa-ti faci timp sa te ocupi de tine. Cat ai slabit? La ce centru mergi?
Sim, hai ca te sun eu zilele astea, prind un moment cand sa pot. vb.
Carpatina, esti o scumpa!
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
luy spune:
'Neatza !
Ieri nu am reusit sa postez, din pacate iar mi-a fost rau ( de fapt m-am trezit noaptea cu o durere ingrozitoare de cap, aveam senzatia ca-mi crapa ), in prima parte am zacut, abia dupa-amiaza mi-am revenit.
Asa ca azi sunt pur si simplu fericita ca nu ma doare nimic
Vreau in primul rand sa urez din toata inima :
La multi ani, Piciulika !
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta minunata, pe care s-o completati cu o fetitza carliontzata !
Primeste din partea mea multi si o calda imbratisare, impreuna cu un buchet de si www.flickr.com/photos/septoct2007/2560705648/" target="_blank">o felicitare
De asemenea, multa, multa sanatate Antoniei si lui Mario ! Si putere mamicilor lor ! ( Betty, multumesc de urari )
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts