Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (154)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
luy spune:
Tomasa, bine ai revenit ! Mi-a fost dor de tine ! Ce mai face papanasha ? Cred ca e o frumoasaaaaa
. Nu ne-o mai arati si noua ?
Luy, fericita mamica de Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
luy spune:
Mariana, sa stii ca te invidiez pt vizitatori si pentru felul in care te-ai descurcat cu cei doi nazdravani. Bravo ! Ma bucur tare sa constat ca pe forumul acesta s-au nascut asemenea prietenii
carpatina, multumesc pt gandul tau
Betty, mi-a semnalat si Emma lipsa arhivei c04, voi remedia situatia, atunci cand le-am trimis se pare ca am fost tare cascata si nu am verificat ca le-am trimis pe toate. Imi cer scuze.
Uite, o sa ma apuc chiar acum de filmuletz, poate reusesc sa-l termin daca doarme suficient Maria
( 25 august 2007 )
moldoveanca spune:
Luy draga de tine si eu aveam dureri ingrozitoare de cap si pana la urma s-a descoperit ca trebuie sa port ochelari.Tie ce ti-au spus la medic?Pupam sa treaca toate durerile
teo
luy spune:
Gata, uitati aici ultima versiune a filmuletului cu dulceturile si papanashii.
Am fugit, ne asteapta finutzul aniversat ! Sa aveti o zi excelenta !
P.S.-Diseara refac arhivele si le trimit ( pe toate ) pe mailul comun
( 25 august 2007 )
tomasa spune:
Luy, si mie mi-e dor de tine! Si de Maria ta ochioasa
. Vreau cu voi la KFC-ul de la Mall si apoi la Debenhams sa mai verse Tudor ceva pe jos
, iar noi sa alegem rochite pt. fete.
Fata mea a crescut, e f frumoasa si chiar nu ma laud, sunt obiectiva , se opreste lumea sa mi-o admire. Din pacate nu i-am mai facut poze demult...tb. neaparat sa ii fac, rusine mie, n-am scuze. Insa am avut o perioada crunta
.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Happiness_4_us/Happiness_4_us.jpg)
Happiness_4_us spune:
Neata si de la noi.
Pupici ptr Luy, sa treaca durerea de cap si bine ai revenit, Tomasa.
Am trimis si noi un filmulet pe mailul comun de yahoo.
Speram sa va placa.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
isabeluta spune:
Uauuuu Luy mi-au dat lacrimile!!!
Esti o dulce, cea mai dulce!
Zici ca e partea a patra??? Off eu cu jobul meu pierd atatea...Se poate sa fac si o copie?
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Happiness_4_us/Happiness_4_us.jpg)
Happiness_4_us spune:
Sabinule, am vazut ca vb de diaree la bb si ti s-a parut aiurea ca a durat o sapt la bb de Andries. Si Andrei de luni a fost la fel, asa incat joi, am ajuns cu el la medic. DUpa ce l-a palmapt la burtica si ne-a intrebat despre el, ne-a zis ca, daca nu a facut febra, e clar ca e o infectie usoara si sa il lasam in pace, sa-i dam sa pape numai laptic, pentru ca o sa isi revina el. Dar eu, mami stresata, m-am pus pe el cu ceai de menta, baby rice, Smecta, morcov la care a plans si de papat nu l-a papat, si a mers si s-a redresat cu mucilagiu de orez, pe care l-a acceptat mai usor in biberon.
SI acum mai face moale, dar ca si Mircius de Andries, 2 scaune normale, 2 mai moi. Asta e, acum nu-i mai dau nimic, si sunt cu ochii pe el. Ieri si alaltaieri i-am dat numai laptic, dar azi ma gandesc sa-i fac cateva legume. Vad eu ce, ca morcov nu-i place, cartoful fermenteaza, cred ca pun 1 morcov si dovlecel si as mai avea pastarnac si conopida, dar cred ca, conopida baloneaza.
Ma mai gandesc.
Pupici.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carpatina/carpatina.jpg)
carpatina spune:
quote:
Originally posted by luy
Gata, uitati aici ultima versiune a filmuletului cu dulceturile si papanashii.
Am fugit, ne asteapta finutzul aniversat ! Sa aveti o zi excelenta !
P.S.-Diseara refac arhivele si le trimit ( pe toate) pe mailul comun
Asta-i locul unde va ramane? Sau il muti in alta parte? Ca eu as zice sa punem linkul pe prima pagina...
Petrecere buna azi.. si lasa trimiterea filmului pe saptamana viitoare.. odihneste-te...
![](floare.gif)
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
Nanuta, Mirciulix avea de aprox 2 luni diaree....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo