Gravidute & Mamici de IASI (54)
Raspunsuri - Pagina 18
iulia-stefy spune:
Andreea, multa sanatate lui Sebi. Sa dea Cel de Sus sa fie bine si sa se refaca repede dupa operatie. Iar tie, multa putere si speranta. Ai mare nevoie. O sa ne rugam si noi pentru Sebi.
Cristina, multumim mult. 
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
ghinetz spune:
Of! Doamne ajuta tuturor copilasilor bolnavi. Suntem alaturi, chiar si cu gandul. Doamne ajuta.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mariussimiuc spune:
Doamne ajuta Andreea sa fie totul bine maine la operatie.O sa trimitem un gand bun la Sebica. 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
iulia-stefy spune:
O
pentru cine are nevoie... ca eu simt ca nu-mi mai revin din oboseala asta. Vor trece toate odata. Azi mergem la control sa vedem cum stam. Speram sa fie bine.
Andreea, ne
pentru Sebi sa treaca cu bine peste hopul asta mititelul.
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica
danyelle005 spune:
Multa sanatate tuturor copilasilor bolnaviori. Sa dea Domnul sa fie bine.
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
kriss79 spune:
salut
Andreea, suntem alaturi de tine astazi! Doamne Ajuta!
LA MAI MULTE LUNITE ALEXANDRU!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 8 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
alynta27 spune:
Salutare!
Mai Lacramioara prin ce sa treceti voi... Cata durere si tristete! Imi pare foarte rau ca ati patimit atat! Sanatate Stefy!
Andreea multa sanatate lui Sebica! Fiti increzatori!
Si David i-a de luni Unassin. Are un pic de rosu in gat si cum urmeaza saptamana viitoare vaccinul nu am avut incotro! La apartament se lucreaza de zor. Sambata vom duce din mobila! Pupici si sincer m-au intristat vestile despre puiutii vostri!
Nonna odihna placuta!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Andrei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
Darria spune:
Multa sanatate bolnaviorilor.
stie cineva daca Andreea a intrat in operatie cu Sebi? Kriss, stii ceva?
Dumnezeu sa-i ajute sa scape definitiv de probleme la urechiuse.
Daniela: parca tu intrebai de antimeningococic. Nu l-am facut inca(doar hem. b inclus in vaccinurile pana la 1 an) dar vreau sa-l fac.
iulia-stefy spune:
LA MAI MULTE LUNITE ALEXANDRU! 
Daniela, multumim.
Alina, multumim. ai grija la Unasyn. Stefy dupa Unasyn si apoi Augmentin a avut varsaturi de am ajuns la perfuzii. Nu stiu daca am sa mai accept sa primeasca antibiotic pe cale orala. Sunt destul de speriata. Si nu uita sa-i administrezi Biotics. Eu i-am dat si cu toate astea am ajuns si la candidoza.
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica
kriss79 spune:
darria imi pare rau.nu stiu.poate byu sau crissintibun stiu ceva.sau oana_pradatu care a deschis subiectul la generale..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 8 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)