Gravidute & Mamici de IASI (54)
Raspunsuri - Pagina 19
iulia-stefy spune:
am primit asta pe mail
Luati aminte si transmiteti tuturor!
Am auzit ieri stirea asta, am verificat-o, e oficial; Trimiteti va rog tuturor celor dragi din tara, mai ales doamnelor si domnisoarelor, este esential sa cunoasca pericolele vaccinului pe care Madame Albright vrea sa-l vada introdus obligatoriu in tara noastra:
La Bucuresti ieri, Madeleine Albright fosta Secretar de Stat SUA, a presat pe Primul Ministru Tariceanu, sa adopte vaccinul Gardasil, pentru "prevenirea cancerului de col uterin".
http://www.ziua.ro/display.php?data=2008-05-23&id=237691
Adevarul despre Gardasil, este cu totul altul:
In SUA unde s-a incercat deja administrarea "obligatorie" a vaccinului Gardasil, de catre politicieni vanduti cartelului farmaceutic, initiativa a fost deja invinsa, in toate statele in care-a fost propusa.
http://southernstudies.org/facingsouth/2007/05/texas-governor-defeated-on.asp
Cetatenii si-au dat seama ca un vaccin netestat pe termen lung si cu efecte secundare nestiute, sau stiute si deliberat ascunse, nu este sigur si nici necesar, mai ales injectat fetelor de doar 9 ani.
Efectele observate imediat, au fost dezvoltarea artritei in 9 femei, din cele peste 11.000 care au participat intr-un studiu clinic de scurta durata.
Chiar si pentru o femeie activa dpv sexual, vaccinul reprezinta un risc imens pe termen lung.
Infectia cu HPV este prevenibila prin alte mijloace ca si monogamia, testarea, etc.
Daca femeia a contractat totusi HPV, acesta este detectabil cu un simplu test Pap, iar anormalitatile cervicale pot fi prevenite inainte de-a se transforma in tumori maligne.
In plus, in peste 90% din cazuri, virusul este eliminat complet din organism, la nastere, fara ca si copilul sa fie afectat.
Cand cineva ca si Madeleine Albright, cea care cand era Secretar de Stat al SUA, a facut afirmatia ca pretul platit prin moartea a jumatate de milion de copii Irakieni, "a meritat" , incearca sa influenteze primul ministru al Romaniei in scopul "obligativizarii" acestui vaccin, orice om cu cap, trebuie sa-si puna intrebari, asupra adevaratelor motive pentru promovarea vaccinului Gardasil.
http://www.fair.org/index.php?page=1084
Cuvantul "obligatoriu" nu este in ghilimele degeaba:
NIMENI nu va poate forta sa va injectati Dvs. sau copiii Dvs. impotriva propriei vointe. Si in Romania , ca si in SUA, se poate alege exceptia pe baza religioasa de la vaccinari, lucru facut deja de multe grupuri si indivizi cu toate vaccinurile.
Nu degeaba rata autismului la copii, in acele populatii este zero.
Mai multe informatii atat despre Gardasil, cat si despre alte vaccinuri, gasiti aici:
http://www.909shot.com/
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
gabiarama spune:
Refacere rapida si multa sanatate in continuare micutului Sebi .E vorba de o operatie la ureche si de streptococul B ? Nu cred ca am fost suficient de atenta la toata povestea si imi cer scuze daca deranjez .Cum s-a manifestat si cum l-ati depistat?
Stiu ca sunt multe mamici care lucreaza in invatamint .Ati beneficiat de acel salariu mediu conform contractului colectiv de munca ? In caz ca nu ,poate va intereseaza ce puteti face .Eu am depus 2 dosare la sindicat (subliniez ca e vorba de USLIP) ,pt copiii care nu au implinit inca 3 ani , iar ei ne vor reprezenta in justitie .Cica in decurs de o luna vom primi si banii .Dosarul cuprinde o cerere tipizata pe care o luati de la ei si care trebuie stampilata de directorul scolii , o adeverinta de salariat,copie buletin,copie cert nastere .
Darria spune:
Multumesc frumos, Kriss. Nu stiam de subiect.
Gabiarama: Andreea nu poate vedea mesajul tau, este internata in spital cu baietelul si cred ca sta o saptamana(spunea candva de 3 saptamani). Tot ce stiu este ca l-a luat din spital datorita "sterilizarii corecte" a instrumentarului cand au fost la un control pt. otita.
un sf. de saptamana placut tuturor
kriss79 spune:
am intrat si eu putin..
am citit ca Sebi e bine, sper ca operatia sa fi fost un succes!
LA MAI MULTE LUNITE ALEXIA ILINCA!
Noi suntem acasa, dar avem in plan sa iesim putin, mai ales ca aiesit soarele.am facut papica, dar mofturoasa mica bineinteles ca nu prea e incantata..cred ca tre sa cumparam sau sa ne deschidem fabrica de borcane, desi alea de legume nu le suporta..
lipsesc de la apel o gramada de mamici..unde sunteti dragelor?Oana, Michelle, tuscut, celia,any,slimatei,ramonik,cris,simo...!!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 8 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
iulia-stefy spune:
Deci cu mancarea, pe care dansa o refuza categoric pina acum doua zile, vad ca s-a rezolvat. Nici inainte de varsaturi nu manca, decat cu rugaminti. Dar de aseara e jale. Urla pa-pa, pa-pa de mama focului cand se apropie ora de masa. Povestea s-a repetat si dimineata si la pranz. Nu stiu cat va tine. Dar a ajuns sa ceara mancare si nu-mi vine sa cred. Mananca ... imi i-a lingurita din mana, ca ma misc cam greu si isi indeasa pe gat .... Da Doamne sa tina minunea.
In parcare la noi, mai e o masina la fel cu a noastra, si aceeasi culoare, dar din cele doua, nimereste de obicei pe a lui tati. S-a intamplat odata s-o aleaga pe cealalta, dar am zis ca din cauza ca a noastra era murdara.... 
Cred ca de acum e bine, ca a inceput iar cu nazbatiile. Cat eu sunt prin bucatarie, scobeste prin dulapuri, scoate tot.... azi dimineata a luat din baie un sampon si si-a pus in cap. Deci afara n-am mai iesit, ca a trebuit s-o spal pe cap...Eu am zis ca a pus putin, dar cand am dat cu apa a facut o spuuumaaaaaa.....
Nu mai e copilul lesinat de acum cateva zile.
Sa va spun cum mananca:ciresele, la inceput ii scoteam eu samburele si a vazut cum fac si acum ii pun ciresele pe masa si un paharel alaturi si ii spun sa puna samburii acolo. Baga cireasa in gura, o rupe, o scoate, scoate samburelul cu mana si o baga inapoi. Se murdareste pina la urechi, dar asa mananca ea cirese. De obicei, i le tai bucati mai mari si le baga in gura cu furculita ei dar o mai las uneori sa mai munceasca si ea, insa stau cu ochii pe ea.
Stefy urca scarile folosind picioarele alternativ, stangul, dreptul, stangul, dreptul... , daca o tin de manuta. Daca nu, se tine singura de balustrada si urca un picior, apoi pe celalalt si apoi la fel pina termina toate treptele, eu fiind in spatele ei ca mi-e frica sa nu se dezechilibreze si sa se duca jos. Urca de vreo saptamana singura. Cu mine urca de pe la un an.
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica
iulia-stefy spune:
LA MAI MULTE LUNITE ALEXIA ILINCA!
Ne
pentru Sebi sa fie bine. Si sa se refaca repede. CAt profesionalism in spitalele noastre. Si Stefy a luat Stfilococul auriu din spital, dar n-am ajuns la asa mari probleme cum a patit Sebi. Sa dea DD sa fie bine acum.
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica
kriss79 spune:
lacra,ma bucur ca Stefi e mai bine..multa sanatate , sa nu mai aveti probleme!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 8 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
alynta27 spune:
Salutare!
De aici
http://community.webshots.com/album/559716984wIXlbL?start=120
Poze noi!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Andrei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
iulia-stefy spune:
Cristina, multumim.
Alina
pentru micul artist. Ce-mi place cum iese el de sub "mergareata" .
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica
alynta27 spune:
Multumesc Iulia!
Si pozele mult promise cu Andrei nepotelul si finutul:
http://community.webshots.com/album/562925106PKSPJC?start=0
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Andrei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David