Gravidute & Mamici de IASI (54)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Pupam mititica plimbareata; imi place tare mult piscina, cam cat costa?

quote:
Originally posted by kriss79

da, si mie imi plac tenisii tai favoriti, ella!
avem album nou, asa ca de 8 luni!am fost si noi astazi la plaja la mama in bucium.si mergm incetisor tinuta de manuta..dovada o aveti in album.
o seara placuta!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 8 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

HAI ROMANIA!

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Miha, Daniela, multumim
Daniela, am cumparat ieri din carrefour cu 39,99 parca.mai era un model cu 10 lei mai scump..

Avem 8 luni!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by danyelle005

HAI ROMANIA!

Unde?Acasa doar...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Kriss pup micuta domnisoara! E o scumpica si buni e tare mandra de ea!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
Andrei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

bey, nu va ingramaditi asa la scris.incetisor, pe rand
am uitat..
LA MULTI ANI ANDREEA (MEXXA)!!! Viata lunga, fericire si sanatate scumpa mamica!!

Avem 8 luni!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

quote:
Originally posted by danyelle005

A facut cineva vaccinul impotriva meningitei? As vrea sa-i fac si eu Amaliei.

Ieri am lasat jos salteluta de la patut ca incepuse sa se ridice si imi era frica sa nu cada. Dar parca mi se pare ca sta prea jos. Voi ati lasat asa sau ati cumparat saltea din aia groasa?

Daniela, si mie mi s-a parut prea jos si am sacrificat o plapuma. Acum e ceva mai inalt, dar nu poate sa cada.

poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare fetele!
De citit, am citit, mai mult pe sarite. Noi n-am mai intrat de cateva zile, ca domnisoara Stefy a tusit de vineri seara pina a vomat. Si a tot vomat pina dimineata. Am lasat-o in pace in speranta ca-si revine, dar la pranz s-a culcat si nu s-a mai trezit. Am lasat-o 3,5 ore si apoi am trezit-o si la spital. Am stat in noaptea aia la terapie intensiva cu ea in perfuzii. A fost crunt. I-au dat un Fenobarbital care mai tare a agitat-o si de la 18 pina la 22.30 si-a dat in cap cu atela de la manuta, s-a dat cu capul de pereti, de patut.... Si nu puteam sa-i fac nimic. atat am mai plins de mila ei....Am luat-o in brate, dar se arcuia de eram s-o scap. o mancau gingiile ca ii ies toti 4 canini odata. Si voia biberonul, dar nu aveam voie sa-i dau nici apa, asa ca gol fiind il arunca si striga a-tu, adica sa-i dau altul plin. Si apoi tipa dupa tati.... ca sigur el i-ar fi dat. Pina la urma l-am sunat si l-am trimis dupa o suzeta si gel gingival, ca altfel nu era chip sa se calmeze. A venit saracul intr-un suflet si imediat ce i-am dat-o, in mai putin de 2 minute a si adormit, dar s-a foit..... Toata noaptea am plins de mila ei. Dimineata pe la 2 mi-au adus o solutie cu saruri si dupa ce i-am dat 50 ml s-a mai linistit. A baut in somn, si de trezit s-a trezit pe la 6 si tot apa cerea.
Si noi sambata ne pregateam de nunta, nu de spital. Si de sambata, tot pe la spital, ca nu i-au pus ce trebuia si luni dimineata a lesinat si cand i-a facut dr, ei din spital analizele, pe care cei de la reanimare nu i le-au facut, era in balarii cu ionii de sodiu si potasiu.... si altii. La reanimare i-au dat antibiotic foarte puternic si ne-am ales si cu candida.... Varsaturi a tot avut. Azi inca nu a reusit, dar pina ieri... si de mancat, umblu cu lingurita dupa ea. Mai vine, mai i-a doua linguri, mai pleaca, mai vine iar. Stomacul a fost in pauza cateva zile si va fi greu pina se va obisnui iar. Acum e ceva mai binisor, dupa ce dr. ei i-a sistat tratamentul cu Cefort si altele si i-a mai pus vreo doua perfuzii cu ce-i mai lipsea. Acum facem tratament pentru candida si are interdictie in colectivitate macar doau saptamani, ca a zis ca daca mai i-a ceva nu mai poate sa-i dea antibiotic..... Asa ca stam cuminti acasa.

Uram la multi ani! si la multe lunite! sarbatoritilor pe care i-am ratat.

poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Multumim pentru urari.

Chiar daca nu a fost cea mai frumoasa zi din viata mea...toata lumea mi-a trimis o multime de urari.
Eu am o singura dorinta....ca operatia ce va avea loc maine sa fie o reusita si sa scapae odata pentru totdeuna de acel stafilococ luat din spitalul nostru romanesc....

Va pup si va rog ca maine sa va ganditi macar putin la noi...poate se va intampla o minune si Sebicu va fi din nou un copil fara probleme.!

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

mexxa, imi pare rau.credeam ca ati scapat de el.Mult succes maine la operatie! Sa fie o reusita si sa scapati de el DEFINITIV!!!Pupam micutul Sebi si mamica tanara si frumoasa!
Lacra imi pare rau pt. Stefi..vad ca nu mai scapati si voi odata..numai probleme aveti.mi-e foarte mila de micuta care a stat in perfuzii..multa sanatate!o pentru mamica incrancenata!

Avem 8 luni!!

Mergi la inceput