Gravidute & Mamici de IASI (54)
Raspunsuri - Pagina 16
mihamora spune:
Kriss - bine v-am regasit! 
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
danyelle005 spune:
Neata!
Multumim Michelle pt cafea.
ELLA si eu am avut astfel de momente cu Amalia, se plictisea si vroia in brate; cand o luam tacea ca prin farmec
. Sau poate fi de la gingii vorba Cristinei.
ALINA ma bucur ca soacra ta e mai bine. Sa dea Domnul sa se faca bine cat mai repede.
Amalia a dormit de aseara de la 19 pana acum; nu-mi vine sa cred, niciodata n-a dormit atat.
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
mariussimiuc spune:
Helau! 
Si Amira tipa,dar pentru ca si-a descoperit glasul de privighetoare.
E un tipat haios si simpatic,nicidecum isteric.Acuma...stiti si voi...bebelusii "vorbesc" prin mai multe tipuri de plansete/tipete sau orice alt fel de sunete,depinde numai de voi sa le descoperiti care si cum sunt.
Si de oricare tip ar fi ele exprima intotdeauna ceva. Moamaaaa....ce mi-am stricat reputatia de papa-tot. ![]()
Sambata (sau duminica?
) ne-am intalnit in Carrefour cu Gabi.Avea un carucior plin de iezi.
Is asa de simpatici si frumosi cu totii...
Nu mai spun de Gabi care e o mamica super...![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
alynta27 spune:
Salutare!
Kriss, Daniella multumesc frumos!
Ella am vazut micuta bronzata! Se vede ca era mai rece la mare, dupa tinuta! Imi plac tenisii tai favoriti!
Miha ce ai mai vazut frumos prin Carrfour? Sau ce ti-ai luat bun si fain?
Noi azi am primit cu avans un cadou pentru 1 anisor-carut sport! David face nani si nu l-a probat inca!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Andrei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
gabiarama spune:
Miha , ai uitat sa zici ca ne-am vazut , dar ca nu prea am avut cum sa vorbim , din motiv de iezi mari care ajunsesera la raionul jucarii si nu le mai tacea gura , dar si de ied mic care voia sa sara din carut
.Asa ca eu si sotul nu am avut timp sa vedem nimic frumos in Carrefour
.Le-am luat la baieti cite un puzzle ca sa le inchidem gurile si 2 kile de mere sa le roadem noi de ciuda ![]()
gabiarama spune:
In alta ordine de idei , noi cautam o imprimanta , un all-in-one .Acum am vrut sa o instalez , dar vad ca nu are cablu usb , cica se achizitioneaza separat
Alta plimbare pina in Carrefour
.Si cu fax-ul o sa fie mai complicat si cred ca o sa dureze pina ma "descalt" eu nitel .Noi avem internetul prin telefon , cu modem si e deja ala cuplat la priza .Cine ma lumineaza si pe mine ?
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by gabiarama
Miha , ai uitat sa zici ca ne-am vazut , dar ca nu prea am avut cum sa vorbim , din motiv de iezi mari care ajunsesera la raionul jucarii si nu le mai tacea gura , dar si de ied mic care voia sa sara din carut.Asa ca eu si sotul nu am avut timp sa vedem nimic frumos in Carrefour
.Le-am luat la baieti cite un puzzle ca sa le inchidem gurile si 2 kile de mere sa le roadem noi de ciuda

Noi cautam un cuptor cu microunde,dar ne-am impiedicat pe acolo pe la raionul de jucarii.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by gabiarama
Alta plimbare pina in Carrefour.
Si pana la raionul de jucarii.
Nu am imprimanta si nici net prin modem...deci nu stiu...Imi pare rau...
kriss79 spune:
da, si mie imi plac tenisii tai favoriti, ella!
avem album nou, asa ca de 8 luni!
am fost si noi astazi la plaja la mama in bucium.si mergm incetisor tinuta de manuta..dovada o aveti in album.
o seara placuta!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 8 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
mariussimiuc spune:
Felicitari pentru mica umblareata!