Gravidute & Mamici de IASI (54)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salut
LA MAI MULTE LUNITE MIRUNA!!Mai ai o luna si faci anisorul! Sa cresti mare!
Byu,multa sanatate proaspatului aniversat. Poate il vedem ziarist-scriitor daca tot a ales pixul..desi astazi mai mult cu calculatorul se fac toate..
ella, succes la diversificare!
Oana, frumoase pozele..primim si fara tort

Noua ne-a iesit aproape de tot dintisorul..dar ma exaspereaza cu maraielile..ziua e pur si simplu terminatoare, mai ales si cu caldura..tot vrea in brate, papa nu prea, juma din cat manca inainte..
Am dat carnita de pui la blender.se stramba tare..am incercat o lg asa o lg supita..da s-a prins.ii dam noi de cap.
cam atat. fug ca iar a inceput opereta..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 7 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Saluti!
NOi tot raciti...speram sa treaca. In rest totul bine!
Hai Romania!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

.

Am cam lipsit in ultimul timp.N-am facut ceva memorabil.
Am cam terminat scoala.Ma termina sfirsitul de an, incheiat medii, numarat absente, tot felul de statistici....Si ma emotioneaza, ultima ora de curs la clasele a -XII-a, inca o generatie cu care la anu' nu ma voi mai intilni in clasa si ma obisnuisem asa de mult cu ei....

Andrei al meu e super miriit.A supt asta-noapte din 2 in 2 ore.Sincer mi-as dori sa scap de trezirile nocturne,ar cam fi timpul.
Eu lapte nu prea mai am ca pe vremuri si in vacanta asta cu siguranta -l voi intarca.

Buburuza cea mica a sora-mi are colici.Si plinge mult.Ma mir ca biata fata mai rezista.M-a sunat ieri fericita ca a dormit 6 ore Mindrutza noaptea.Dar nu sase ore legate, cu pauze de alaptat.Dar ea era fericita caci de obicei plingea noaptea de numa-numa(cu orele).

Caldura ma termina, abia ies dimineata afara ca trebuie sa ma intorc din cauza caldurii.Eu mai devreme de 9-9.30 nu pot isi si la 10.30 e prea cald deja.Si in casa e f. cald.Voi aveti aer conditiionat? Pe mine ma bate un gind dar nu stiu daca afecteaza copii.

V-am pupat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Sal fetele...
Vreau sa va intreb ce stiti de gradinita Ioana de pe sararie? Si de Primii pasi?
Astazi ma duc la Gradi Ioana sa vad cum arata. problema ar fi ca nu au contract nici cu catering , nici nu au bucatarie proprie...deci mincare de acasa, care le-o servesc acolo....ce ziceti??

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

salut
Noapte nasoala, cu 3 treziri..Monica intru si eu in club.maraici m-a terminat.Noi avem aer cond, dar doar la noi in dormitor.inca nu am dat drumul.la noi e ok caci nu bate spre pat exact, e in antecamera si e ok, dar l/am folosit doar cand au fost temp peste 38-40 gr afara,anul trecut.

Am aflat de la fulguleti 2006 ca porumbita a nascut natural un bb sanatos de 3 kile jumate..sa-i traiasca! Felicitari si mult laptic!

Si ..vonHelen a aflat ca va avea cuculet minunea din burtika.Felicitari!!
cam astea sunt stirile..eu merg la mama cu fata..sa mai terorizeze si pe altcineva, ca eu nu mai pot.si nici macar nu a iesit tot dintele..am dat cu gel, dar vad ca mare branza nu face.
sambata frumoasa tuturor!

Avem 7 luni!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Care e parola de la contul "mamiciiasi"?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Soacra mea a fost externata ieri. E la noi acum. Se simte binisor dupa operatie. Luni e o zi mare. Primeste rezultatul cu privire la ce stadiu al cancerului este si merge la oncolog. Avem emotii mari cu totii!
Nonna fa-ne si noua "cunostinta" cu micuta Raluca! Uite s-a terminat scoala si tu te mai odihnesti! Cu caldura nu ma impac nici eu!
Kriss e bine ca poti merge la mama ta sa te mai "racoresti" cand simti ca nu mai poti! Trece ea si durerea asta a fetitei!
Emma sanatate copilului!
Ce bine ca s-a mai racorit!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
Andrei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

neata
Michelle, ati ajuns in iasi?mai vreau poze!
Alina, sanatate multa soacrei.sper sa fie rezultat bun.
LA MAI MULTE LUNITE AMALIA!!
mergeti la vot!
duminica placuta!

Avem 7 luni!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Kriss: eruptie cat mai usoara. Noi nu am avut probleme asa ca nu stiu ce sa spun. Stiu ca sunt bune(in ordinea enumerarii): osanit, dentinox si calgel. Am vazut ca a aparut oranjel dar nu stiu nimic despre el. Dupa cum bine spuneai fiecare prichindel reactioneaza diferit(are efect sau nu). Cnad era obosita si mairaita o puneam la somn si se trezea fresh.

quote:
Originally posted by anymony
Astazi ma duc la Gradi Ioana sa vad cum arata. problema ar fi ca nu au contract nici cu catering , nici nu au bucatarie proprie...deci mincare de acasa, care le-o servesc acolo....ce ziceti??

Ma intereseaza sub. fiindca anul urm. mergem si noi la gradi.
In ceea ce priveste papita strumfului: exclud gradi. ce colaboreaza cu firmele de catering, prefer bucataria proprie. La inceput am exclus gradi Ioana(nu am vizitat-o) fiindca tb. adusa papa de acasa dar acum ma mai gandesc.
Papita adusa de acasa prezinta avantaje dar si dezavantaje.
Avantaj: pot controla, partial, papita strumfului. Spun partial fiindca este posibil sa guste din mancarea altor copilasi sau sa faca schimb de pachetele nu stiu cum ar reactiona in ac. situatie.
Dezavantaje:
1. nu ar fi mancare proaspata. Ar papa ce pregatesc seara(sau in cel mai fericit caz dimineata) si incalzita(mancarea o tin in frigider la gradi) a doua zi.
2. ar fi mai multe feluri de mancare si nu stiu cum ar reactiona.

multa sanatate tuturor si o duminica placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Salutare la toata lumea.
Ne-am intors si noi ieri dupa-amiaza de la mare. A fost super, vreme buna, Amaliei i-a placut tare mult, pacat ca au fost doar 3 zile. Am sa pun cateva poze cand am timp.

ELLA foarte frumoase pozele si bafta cu diversificarea.

VONHELEN felicitari pt cuculet

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput