Gravidute & Mamici de IASI (54)
Raspunsuri - Pagina 12
ghinetz spune:
Multumim de urari. Nu am tort, dar am mai pus niste POZE
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mariussimiuc spune:
Oana,super tare aia cu "am fost iedul cu 3 capre"...
Si caprele cine erau? ![]()
N-ai facut tort?Pai se poa'? ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
alynta27 spune:
Oana frumusei foc baieteii! Si cresc... ca din apa! Si mami e eleganta n-am ce zice!
Miha peste o saptamana se preconizeaza mutatul!
Iulia ce-ti mai face Stefy?
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Andrei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
iulia-stefy spune:
Oana, dar ce cavaleri ai... si ce mandra e mami de ei... Tare sunteti frumusei. Si ce frumos se privesc ei in ochi... Stefan e serios, ca e barbatel de acum iar Victor asa zambaret...
Alina, multumim de intrebare. Acum merge la cresa, dar a inceput iar sa planga. As vrea sa cred ca n-am dreptate, dar cred ca s-a intamplat ceva acolo. Una din doamnele ei e in concediu si a inlocuit-o cineva si .... nu vreau sa comentez mai mult fara sa fiu convinsa ca e asa. Am fost cu ea la pediatru si s-ar putea sa aiba o alergie.... ca de marti e foarte ragusita, desi e sub tratament pt angina pultacee, de care a scapat, dar mai trebuia continuat cateva zile. Si nici nu mai stiu ce sa-i mai dau... acum nu mai are voie multe si imi vine.....
In rest e "obraznica" foc, intoarce totul pe dos prin casa...vrea de toate.... incearca sa faca numai ce vrea ea.... desi stie ca nu merge... Acum si-a mutat domiciliul in balcon. Are treaba cu carligele...unul si l-a prins de mana ieri si a venit cu el urland la mine....nu mai stiu pe unde sa mai pun ce n-are voie, ca a invatat sa duca scaunul unde are nevoie, si apoi se urca pe el si i-a ce-i trebuie. Aseara s-a urcat si a luat termometrul si ne arata sa-i scoatem scutecul si sa-i punem termometrul. Temperatura nu avea, dar.... asa a vrut ea. Si bineinteles ca tati s-a executat.
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
Fetele, dau o
..... ca am baut eu ceai ca ma ustura gatul, dar vad ca pic de somn. Incerc sa renunt la cafea, dar somnul....
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica
alynta27 spune:
Lacra creste creste mititica! Se va invata si cu cresa! Iar cu obrazniciile ce sa zic...baba frumoasa si copil cuminte ai mai vazut?! Si al meu face multe multe prostioare! Asa sunt bebelusii! Exploreaza totul! Si lui David ii place in balcon! Si mai nou la ii place la geam! Ma stie tot cartierul de cum vocifereaza el la geam!
Si eu is trezita de la 7 fara! Are program domnu' de mers la serviciu!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Andrei
David
Cum a aparut Printul!
ella10 spune:
Salutare!
Cam slaba miscarea pe aici...
Noi azi am inceput diversificarea cu brinzica calcica si cu mar,i-am dat o lingurita si i-a placut.
Asteptam sa vina tati de la serviciu si iesim la aer,sper sa nu vina ploaia pina atunci
Va pup,o zi buna
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
byu spune:
Salutare....
In sfarsit ajung si eu pe aici...trebuie sa va multumesc pt toate urarile de bine, sunteti tare dragute...
.
Anisorul lui Casian...super tare(se putea si mai bine, dar asta e), chiar daca era racit si morocanos, a fost foarte bine, am taiat motul acasa, apoi am mers la iarba verde in Bucium, am avut si copilasi...vreo doi
,ne-am jucat, am papat tort....fain m avut si coifuri...trambite...am pus niste poze , nu am avut timp sa pun mai multe ca nu ma lasa deloc....
A dansat, nu a lasat pe nimeni sa fie in centrul atentiei decat pe el....a si plans ca era foarte obosit de la raceala..
A primit foarte multe haine, o masina mare, o bicicleta, o minge ciudata, un tractor...si o bratara de aur cu numele lui gravat.
A ales prima oara un pix, apoi o carte de la nana si a treia oara banii...dar pixul l-a incantat ce;l mai tare, ca nu mai vroia sa il lase din mana deloc...
Da a fost foarte frumos , pacat ca nu mai reusim sa scapam de raceala asta...
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
alynta27 spune:
Ella felicitari pentru diversificare! I-a placut marutul cu branzica?
Byu multa sanatate lui Casian! S-a facut baietel mare!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Andrei
David
Cum a aparut Printul!
iulia-stefy spune:
Alina, si noi tot cu "serviciul"... In ceea ce priveste tipatul de la geam si la noi e la fel. Cere vehement s-o urc acolo si cand vede pe careva trecand incepe sa strige.......... Pupam
pe David cel cantaret.... la geam.
Ella, pofta buna Biancai si spor la diversificare.
Miha, ce mai face Amira? Robert ce perlute mai scoate?
byu, multa sanatate la pitic,
sa-i treaca repede.
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica