Gravidute & Mamici de IASI (54)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Bine ati revenit Daniela!asteptam poze!
Darria, multumesc.eu nu am gasit calgel, am luat ceva frantuzezc, delabarre sau ceva de genul asta..calgel am cautat la 4 farmacii..o culc si eu cand e asa maraita, dar nu vrea tot timpul:)programul ei de somn ziua e 10-11/12 si dupa amiaza 15/16..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 7 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Poze de la marehttp://good-times.webshots.com/photo/2007388770103159727XzKOOX?vhost=good-times

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

CRISTINA multumesc. Speram sa treaca repede durerile de dintisori.Si eu tot Calgel am luat si am dat-o de cateva ori. La noi nu au iesit inca dintii si nu e foarte maraita dar mai are momente cand nu stiu ce sa-i mai fac sa o linistesc si cred ca o dor gingiile cu toate ca nu se vede nimic.

Mergi la inceput

ddaaaa,ne-au placut pozele! am vazut ca deja atrage baieteii(in fundu gol), fata e deja "cosmo"(a se citi moderna, in pas cu moda),e dornica de sofat si s-a distrat de minune.bravo!imi place si poza in care doarme linistita pe salteluta si cea in apa cu mami tot in salteluta.ati avut ce cara vad..carucior, saltele, jucarele si cate si mai cate..
a venit si bunica cu voi sa va ajute?
Nu am gasit calgel, am cautat la 4 farm.am luat delabarre..

Avem 7 luni!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Salutare!

Am ajuns acasa aseara

Byu- sanatate multa la puiut!

Emma - multa sanatate!

Monica - si Dominic mai are nopti de astea in care se trezeste f des. Noi avem aer conditionat dar e in sufragerie si il folosim cand e f cald, reuseste sa raceasca si in dormitor,numai bine cat sa poti sta lejer.

Any - sa va fie de bine vacanta! Mi se pare intr-un fel ok cu mancarea de acasa, doar ca, daca fiecare manaca altceva o sa fie cam nasol.

Kriss - Felicitari pentru dintisor!Lasa ca o sa treaca si perioada asta agitata. Multumim de noutati. Am aparut si noi intr-un final,o sa pun si poze

Porumbita - felicitari!Sa-ti traiasca bebelusul!

VonHelen - felicitari!

Alynta- multa sanatate soacrei si sa dea DD sa aiba un rezultat bun.

Daniela - bine ati revenit!Foarte frumoase pozele cu printesa cu ochi albastri.

Ella - super pozele!A crescut Bianca. Spor la diversificare.

Oana - foarte frumosi printisorii tai cu papion.

Oana pradatu - bine ai vazut. Sa-ti traiasca poznasul.

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Buna dimineata si o .

Bine ati revenit din vacanta Michelle si Daniela.Am vazut frumoasa domnisoara.
Noi mai avem pina vom pleca in vacanta.Sotzului ii e cam frica cu doi.Mi-a sugerat sa-l intarc ce Andrei si sa-l las la mama.(dar cu jumate de gura-stia ca sar ca arsa.)Bineinteles ca nu se pune problema.

Ma bucur ca sunt in vacanta si pot plimba copii.Sotzul mai are treburi pe la scoala ca e in tot felul de chestii implicat dar ne descurcam singuri.(o avem pe bunica).

Asta noapte am visat ca ne-am mutat la soacra si m-am trezit nervoasa.
Cumnata a zis ca e suparata si plinge ca nu vorbim cu ea.Deocamdata nu pot.Pentru mine copii sunt totul si cind mi-aduc aminte cum ne-am chinuit noi si i-am chinuit si pe ei luindu-i la scoala nu pot trece cu vederea faptul ca ea si-a gasit alta ocupatie.
Sa nu mai vb despre asta ca iar ma enervez degeaba.

Oana pe unde-o fi? Si mi-e un dor de Diana....Ce-or mai face zgitiile?

Va doresc o zi frumoasa si racoroasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna dimineata!
Nonna multumim de cafea! Nu mai fi suparata si nervoasa!
Daniella am admirat-o impreuna cu David pe micuta albastrica! Sa-i fie de bine marea! Am sa-ti pun cateva intrebari in legatura cu asta! Vrem sa mergem si noi si niste lamuriri de la cunoscatori, nu strica. Ce sprey pt protectie i-ai luat fetei? Apa era calda? A fost utila piscinuta? A stat in ea? Si in ce statiune ati fost?
Michelle bine ati revenit! Mai vrem poze! Multumesc!
Kriss multumesc!

David a plans azi noapte si s-a trezit devreme. Suntem zombi! Tati era cam turmentat inainte de serviciu! Baiatul a zis ieri "papa" si azi cand a plecat soacramea, i-a zis "pa". Ii curge nasul in plina vara! Merg sa-L VADA PEDIATRA.

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
Andrei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

salut
Nu stiu de ce aveam impresia ca maine facem 8 luni, dar e astazi!
Michelle, bine ati revenit!
oana_pradatu si strumful de 2 ani, acum am vazut mesajul tau.Bine ai venit la noi! scrie repede 10 mesaje ca sa-ti apara mesajul in timp real.pana atunci esti moderata.
va las.ca sunt cu ea in brate..

Avem 7 luni!!

Mergi la inceput

LA MULTE LUNITE! Alessia

CRISTINA multumim. Intr-adevar am avut multe bagaje, si am stat numai trei zile; nici nu vreau sa ma gandesc la anul cand vom pleca cate bagaje vom avea. Am plecat cu socrii mei. Intr-adevar a facut multe cuceriri pe plaja, nici nu ne asezasem bine ca a si venit un baietel la ea; deja ma gandesc cu sotul ce o sa facem cand va mai creste si va veni cu baietii la usa

ALINA apa a fost super, dar pe ea am bagat-o numai putin ca ii curgea putin nasucul si imi era frica sa nu raceasca. Noi am facut plaja in Mamaia si era bine ca nu era aglomerata plaja si erau f. multi copii mici. Piscina i-a placut f. mult, dim o lasam la soare sa se incalzeasca apa si pe la amiaza o lasam sa se balaceasca. La plaja noi stateam dim pana la 10 cel tarziu si dupa-am de la 17. Pe Amalia am dat-o cu lot pt copii de la Avon cu FP 50 si am fost f. multumita, o dadeam de mai multe ori.

Mergi la inceput

MICHELLE bine ati revenit si voi. Multumim

Mergi la inceput