Mamici norocoase de sept-oct 2008 (71)
Raspunsuri - Pagina 4
babytza spune:
CD distractie placuta maine si inca o data CASA DE PIATRA!!!!!!!
Sa nu ne uiti cu pozele ...
Valentina 22 +
Asa creste gandacelul nostru
andy.p spune:
Eva ce ma bucur ca ti-ai facut timp sa intri sa ne impartasesti aceste vesti minunate..Luca este un nazdravan!Crestere mare si sanatoasa si sa ajungeti cu bine la final!
CD casa de piatra!
toate burticile si sa aveti un week-end minunat.
25+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
babytza spune:
Burticutze am reusit si eu sa ajung la poze... Yupiiiii !!!!
Din searaa asta o sa am si eu cateva poze...POate reusesc sa mai recuperez din ce a sters fiica mea si sa mai pun cateva.
Va poooop
Valentina 22 +
babytza spune:
Fetelor unde sunt pozele de la intalnire ? Ca nu le vad...
Valentina 22 +
babytza spune:
Gata , am gasit si v-am vazut. Aratati foarte bine !! v-a priit acolo, sunteti tare zambarete toate !!
Valentina 22 +
Nerantula spune:
CD27, Casa de Piatra!
Sa fiti fericiti, sa aveti o viata frumoasa si plina de iubire, o casa bogata si plina de copii veseli, frumosi, inteligenti si norocosi!
Distractie placuta la nunta, sa ramana o amintire de vis!
Eva, felicitari pentru casuta, sa realizati cat mai multe lucruri frumoase impreuna si sa-i fie lui bebe Luca un leagan drag, intr-o copilarie fericita! Felicitari, desigur, si pentru Luca-Fat-Frumos, sa-i semene eroului de basm intru totul!
Cat despre DPN, ma gandesc sa ai, totusi, in vedere si prima data estimata a nasterii, cresterea lui bebe nu reflecta si maturizarea lui si ar fi bine sa stea in burtica pana va fi complet dezvoltat, ceea ce e mult mai probabil sa se intample dupa varsta gestationa. Si la noi Gruia iese tot timpul mai mare, cam cu 2 saptamani (eu fiind, totusi, un pitic de 1.54m ), insa si eu stiu exact cand am ovulat si doctorii la care am fost la acea data se raporteaza, indiferent cat iese la masuratori .. fiecare copil creste diferit. Iti urez o sarcina usoara in continuare si sunt sigura ca bebe Luca stie el mai bine ce face acolo, doar la asta se gandea si calcula acolo, in burtica, cand l-ati surprins
24+
Haiduc iubit
khristin spune:
N-am mai reusit demult sa intru si sa mai scriu ceva....azi a fost a scorchy day aici, in traducere temperaturi de 42 grade cu factorul umiditate....sa se mai spuna ca e frig in Canada, iar la noapte se anunta un thunderstorm serios
Va doresc sa creasca mari bebelusii nadravani pe care i-am vazut Frumoase si burticile de la intalnire, v-am admirat in poze
Piersicutza, am citit cum e la voi in spital, cam asa e si aici, cam cu o luna jumatate inainte se face turul spitalului iti explica unde trebuie sa mergi daca cumva te apuca nasterea pe neprevazute, ti se arata salile de nastere (numai un singur pat in camera cu monitorizarea contractiilor la calculator). Plus iti fac si o expunere scurta de cum se scoate bb din spital cu car seat, cum sa-l securizezi, etc. Eu voi naste in acelasi spital unde am nascut si prima oara, si stiu cam la ce ma astept. La noi tati a asistat de la inceput la labour si pana la nastere, putea chiar sa taie si cordonul ombilical al copilului, dar s-a abtinut , si paradoxal n-a lesinat . Dupa ce nasti esti dusa intr-o camera, care arata tipic unei camere de hotel, cu TV, patul tau, patutul copilului, dusul si scaune pt. vizitator. Pt. a evita aglomeratia, doar tatalui i se da voie sa stea pe timpul noptii, ceilalti membri din familie te pot vizita doar in cadrul orelor de vizita. Si eu am avut-o pe Yasmine cu mine in camera inca de la inceput, imi amintesc ca mi-era tare drag sa o privesc, in ciuda oboselii . Alaptarea a fost si la noi o piatra mare de incercare, noroc cu asistentele numite lactation consultants, care te invata toate trickurile referitoare la pozitia corpului tau, a copilului, etc. Fara nici un dubiu, eu voi opta si a doua oara pt. epidurala, exista optiunea sa ti se mareasca doza daca inca simti durerile....mi-amintesc ce placute au fost momentele alea dupa durere, de relaxare maxima, putand sa-ti privesti copilul fara sa mai simti durerile, din fericire eu n-am avut nici un fel de efecte secundare. De data asta, sper ca junele sa vina la termen spre deosebire de surioara lui, care nu voia sa mai iasa A propos de atentii oferite la nastere, imi amintesc ca socrii mei care erau aici au fost socati ca nu dam "chiar nimic" doctorului
CD27, casa de piatra si multa intelegere
Piolica, MMimi ce mai spuneti voi?
Si bebeul nostru cred ca s-a intrecut pe sine in crestere de maine intram in sapt. 24, e tare activ, imi da de veste mai mereu, asteptam sa-l vedem in timp real la urmatorul eco. Noi nu am cumparat inca nimic pt. el, bunicii din RO se pare ca vin incarcati, vom lua doar strictul necesar de haine in preajma nasterii. Mai sint doar 3 saptamani pana la vacanta
Va pup fara exceptie
Cristina
le bébé
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
felicic76 spune:
cd:CASA DE PIATRA
CASA DE PIATRA! Tot ce va doriti, sanatate, fericire si copii sanatosi!
sa nu pleci urechea la mama, soacre, matusi, sunt pline de sfaturi si superstitii in ziua asta si sa nu lasi nimic si pe nimeni sa te supere Distractie placuta si te asteptam cu foto!
illia:LA MULTI ANI!
multa sanatate si fericire alaturi de sot si de puii tai!
cum te sarbatoresti astazi? ce ai pregtit bun? unde stai
Vasile
20+
bibinika
foto
300 spune:
neata! AM trecut asa pasager sa va pup pe toate, izr am un capitol si ceva de recuperat, dar trebuie sa plec din oras. Poate apuc sa intru diseara pe net dar cine stie. A fostiiarasi o saptamana plia si seanunta un weekendsi mai plin (de data astanu numaicu chestiuni de serviciu).
Cum avem fete care se casatoresc, am si eu un sfat. Cuplurilor la prima casatorie li se ofera 200 de euro (se dau in lei).Trebuie sa mergeti la starea civila, dupa ce schimbati buletine and stuff, in decurs de 30 de zile de la incheierea casatoriei. Aveti nevoie de buletine si decertificatul de casatorie, originale si copii. Eu am depus actele astea in Valcea, acolo unde se inregistreaza si nasterile si decesele. Dar e bine sa cereti indrumari suplimentare si la starea civila, poate in Bucuresti se face la alt ghiseu.
Urmeaza un post special pentru CD :)
22+
300 spune:
CD iti urez din tot sufletul casa de piatra, multa fericire si o zi frumoasa astazi asa cum ai visat!
Sa ne arati poze :)
22+