Mamici norocoase de sept-oct 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Hello burtici,
Am venit de la mani si pedi , cea din urma n-a avut succes, pentru ca m-am dus incaltata in adidasi ca baba chioara, dar cred ca mai dau un strat de lac si cu asta basta

Eva, ai aparut in sfarsit si cu vesti super, , felictari pentru Luca grasun si lungan si pentru noul apartament

Dya, nu fi supi si eu ma cert in stanga si dreapta, ca oamenii astia parca se pun pe noi burticoasele sa ne supere , dar toate trec

ilia, maine nu mai intrau sigura, as ca iti zic d-acum LA MULTI ANI! sa fii fericita si sa te bucuri de prichindei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Bravo EVA!!!!! Esti o mamica superba. Cat despre bebe Luca.... ce sa mai spun....
Sa ai sarcina usoara in continuare. Spor la mutat.

Eu, iepurica 19+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

CD27, petrecere frumoasa maine, sa ai parte de o vreme superba, de invitati bine dispusi :)) si sa aveti casa de piatra!!!
Sa dormi bine in noaptea astea, nu te stresa, sa nu ai cearcane maine!
Asteptam pozici!

26+ Luca

AMR 93 DE ZILE !!!!!!

POZE

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Evawooooow....ce bebe Luca mare ai!!!! Super! Tu esti extraordinara! ma bucur ca iti merge bine si ca bebe al tau creste ca un nazdravan. Felicitari si pentru grasunel si pentru apartament!

Andreea24+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Eva felicitari din suflet pt un bebe asa scump si mai mult decat in limitele normale sa dea Domnu sa fie la fel de frumos ca tine
Insa nu inteleg ceva, cum esti in 26 + daca conceptia zici tu ca a fost in 29 dec. ? data UM cand ai avut-o? te intreb fiindca la noi sigur s-a produs conceptia in 29 dec. ca am facut teste de ovulatie si stiu ca atunci a fost, UM la mine este 13 dec. si stiu ca am 25+ s. Cat despre DPN mie initial mi-a zis 18.09 conform UM iar dupa eco de 23s mi-a zis 16.09. Mi-au facut mie calculele gresit?

25+ Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea

Mergi la inceput

Eva m-ai imbolnavit cu pozele tale, esti super sexy, nu ma satur privindu-te , te-am laudat sotului si deja face misto de mine ca am inceput sa ma uit dupa femei
Dar nu pot sa nu apreciez ca iti sta tare bine insarcinata , nu mai spun de bb care e tare scumpic cu manutele lui miscarete

Bafta cu mutatul sa se termine cu bine.

Mergi la inceput

Va pup burtici si ne auzim maine ca acum vreau sa stau intinsa sa ma delectez cu un film bun. si o seara frumoasa tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Clau, merci de complimente!

Eu am UM pe 14.12.2007, adica DPN dupa UM pe 20.09.2008 (deci, calculele tale sunt ok!!!). Ei bine, acest DPN a intrat trimestrial la apa cu o saptamana, 14.09, apoi 07.09 si la eco dr. Pop a devenit 26.08.
Dar ti-am zis, am ramas sigur sigur pe 29 decembrie (ca si tine, inteleg) nu avem dubiu in privinta aceasta. Dupa UM azi intru in saptamana 26, insa sunt de fapt gravi in S 29, bebe e Fat Frumos din Lacrima.
Complicat!! Uffff!! Important e ca am un pui mare si sanatos! Care va decide singur ce zi de nastere isi doreste!

Andy_galro, draguta ca intotdeuna!

26+ Luca

AMR 93 DE ZILE !!!!!!

POZE

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

wowww Eva!!!! sa-ti traiasca Fat frumos!!!! Da stiu ca luati avans nu gluma!!!!! Ma bucur ca sunteti ok, si tu si bebe, si mi se pare minunat ca va mutati in casa noua inainte sa vina Luca si aveti timp sa-i amenajati o camera a lui, asa cum se cuvine. Doamne ajuta in continuare!

24+

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Eva felicitari pentru bebe maaare si sanatos !!!! Si pentru noua semnatura !!!
Se poate sa va mai stresez cu adresa aia pentru poze ?VReau si eu sa va vad si sa postez poze cu burtica mea si cu fetita...

Valentina 22 +

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput