Mamici norocoase de sept-oct 2008 (71)
Raspunsuri - Pagina 5
andy_galro spune:
Neata si de la mine!
CD iti doresc Casa de Piatra, multa fericire si implinire alaturi de sot si bebe care urmeaza sa vina!!!
ilia_99 La multi ani si absolut tot ce iti doresti sa ti se implineasca!!!!!
Andreea24+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
andy.p spune:
Buna dimineata !Noi ne-am trezit ca bb-lina misca de zor dimineata ,mai ales in week-end.
Ce faceti?Pe unde mergeti?Noi pe acasa ca e vreme urata.
CD inca o data CASA DE PIATRA!!!!Sa fiti fericiti si sanatosi toti trei.
ilia LA MULTI ANI!!Sa ai partea numai de bucurii si impliniri alaturi de cei dragi.
25+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
Joy21 spune:
Buna dimineata!
Am intrat sa urez
CD:CASA DE PIATRA!
Ilia: LA MULTI ANI!
Amandurora va doresc sa aveti o zi superba, asa ca de sarbatoare!
24+ cu Anna Sofia
Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Anna Sofia la 20 sapt.
Burtica
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
andreutac spune:
Neata si tuturor burticilor!
LA MULTI ANI, ILIA!!! Sa fii sanatoasa, fericita alaturi de familia care e pe cale sa se inmulteasca!!
CD, CASA DE PIATRA!!!
Astazi noi avem o zi plina, mergem la botezul unei fetite superbe, pe care o stim de cand era la mami in burtica. Asa ca fiind un eveniment atat de important nu putem sa il ratam!. Sper totusi sa nu fie prea multa sa ne intoarcem !!!
Chiar dc nu am scris constant zilele trecute am urmarit din umbra toate postarile si tin sa o felicit pe Eva pt. bebe Luca maaaaare si grasut. Cred totusi ca Nerantula are dreptate, nu se poate devansa asa de mult termenul, avand in vedere ca fiecare bb are ritmul propriu de crestere. De-aia sunt bebei de 4 kg si ceva si bebei mai mititei de 2-3 kg. Cu siguranta Luca se va incadra in prima categorie!!!
Va pupic pe toate si va doresc un w-e minunat, iar dc mai pot interveni pana plec am sa o fac cu placere!
Andreea
22+
Vineee bebelusa!!!
dyanira spune:
Neata si de la mine!!!
CD CASA DE PIATRA!!!
multa fericire si sa aveti parte de tot ce va doriti toti 3!
Ilia LA MULTI ANI!!!!sa ai parte de tot ce iti doresti si sa ai un BB sanatos si frumos!!!
Diana
27+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea
anca81 spune:
Buna dimineata gagics!
CD27, casa de piatra, casnicie fericita si multa iubire si intelegere! Sa va iubiti mereu ca in prima zi
Ilia, . Iti doresc o zi frumoasa si plina de surprize placute!
Eva daca ai stii cat ma bucur pentru vestile minunate! Bebe Luca e un grasunel tare scump, bravo draga mea. Sa va traiasca ganditorul si sa aveti parte de surprize placute din partea lui si de acum inainte. Pozele tale sunt tare frumoase, esti o mamica superba. Felicitari pentru noul apartament.
Yupeeee, am schimbat semnatura si am intrat in luna a saptea si in trimestrul III. AMR 91 de zile!
toate burticile, luni voi fi plecata la Cluj pentru control si eco, sper din tot sufletul sa fie totul bine
O burtica mititica
27+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas
andreutac spune:
Anca, tinem pumnii stransi pentru luni! Sa te intorci numai cu vesti bune despre tine si bebelina Carla!
Andreea
22+
Vineee bebelusa!!!
anca81 spune:
Ca tot s-a vorbit despre prezenta jumatatilor la nastere, eu as vrea sa fie acolo dar sa nu vada tot "procesul", ci doar sa stea langa mine si sa ma tina de mana. Sunt sigura ca voi avea nevoie de tot sprijinul lui. Iar daca nasc prin cezariana, la fel, oricum vom avea un paravan in fata si nu va trebui sa vada el ce se intampla down there.
Andreuta, multumesc mult
O burtica mititica
27+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas
andy_galro spune:
Anca sper sa fie totul bine la control.
Edit: felicitari pentru schimabarea semnaturii si intrarea in sem III!!!!!!! Yupeeeeee!!!! Nu mai ai mult!!!!!
Fetelor...... ma duc azi la Cluj la Baby Expo. O sa intru pe seara sau maine sa va spun cum a fost si daca am achizitionat sau am facut comanda pentru ceva. Sper sa gasim ori patut ori carucior. Abia stept sa vad ce este pe acolo.
Pupici tuturor!!!! Sa aveti parte de o zi minunata!!!
Andreea24+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
andy.p spune:
Anca FELICITARI sunteti mari ,mari.Iti tinem pumnii ptr CJ si sa vii cu vesti minunate.
andreautac distractie placuta si crestere mare la bb.
Noi dam o fuga la piatza sa ne facem provizii de fructe
25+bbelina
laura si andy (07.04.2002)