Mamici norocoase de sept-oct 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

CD capu' sus...cum adica sa nu il doreasca nimeni pe Mikul????

Nici sa nu te gandesti la asa ceva, este un copil dorit si iubit, asteptat de catre toata lumea

22+ -

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

July mutumes frumos pt raspuns, modelul carutului ales de tine e tare misto insa as vrea sa imi spui cat te costa transportul si daca sti in cat timp este livrat, ca m-ar bate gandul sa iau la fel

25+ Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea

AMR 99 ZILE

Mergi la inceput

CD imi pare nespus de rau ca esti suparata insa cred ca ar fi bine sa incerci sa te relaxezi ca sunt sigura ca toate vor trece si se vor rezolva cu bine ca sa treaca.

AMR 99 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

am revenit si eu pe aici
ma bucur sa vad vesti bune si bebei maricei
CD ... am si eu stari din astea tembele cand am impresia ca totul e naspa in jurul meu, dar sunt constienta ca sunt de la hormoni/vreme si nu le dau prea mare atentie, imi zic, las' ca trec si-mi vad de treburi hihihi

eu am fost la cardio si inima dpdv structural e ok, doar ca am tensiunea mica (8cu6, 9cu6) si ritmul cardiac mare ...
cardiologul a spus ca in sarcina nu pot face nimic tocmai pt ca am simptome extreme, daca as lua ceva pt o problema s-ar agrava cealalta
recomandarea a fost sa am mereu unde sa ma asez/intind, sa nu stau in picioare ca mi se va face rau ... si sa ma hidratez

sa speram ca totul va fi ok
asteptam vesti bune de la fete in continuare, asa imi mai ridicati si mie moralul

23+ cu baietel Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

zambetmic,

cam la fel am si eu tensiunea...dar nu mi-a zis nimeni ca ar fi o problema.Asa o aveam si inainte de bebe. Iar pulsul meu inainte era ok, acum ajunge deseori la peste 90....cam 95-98 e de obicei. Dar pun asta pe seama faptului ca inima trebuie sa pompeze mai mult sange de cand cu bebe.

23+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

quote:
Originally posted by zambetmic

am revenit si eu pe aici
ma bucur sa vad vesti bune si bebei maricei
CD ... am si eu stari din astea tembele cand am impresia ca totul e naspa in jurul meu, dar sunt constienta ca sunt de la hormoni/vreme si nu le dau prea mare atentie, imi zic, las' ca trec si-mi vad de treburi hihihi

eu am fost la cardio si inima dpdv structural e ok, doar ca am tensiunea mica (8cu6, 9cu6) si ritmul cardiac mare ...
cardiologul a spus ca in sarcina nu pot face nimic tocmai pt ca am simptome extreme, daca as lua ceva pt o problema s-ar agrava cealalta
recomandarea a fost sa am mereu unde sa ma asez/intind, sa nu stau in picioare ca mi se va face rau ... si sa ma hidratez

sa speram ca totul va fi ok
asteptam vesti bune de la fete in continuare, asa imi mai ridicati si mie moralul

23+ cu baietel Vladut

La fel am si eu tensiunea (9cu6), dar doctorul nu a zis nimic de nici o problema. Sper sa fie totul bine

22+ -

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

tzitztiri mie mi se taie filmu, ametesc asa de tare ca nici pe scaun nu pot sta uneori, trebuie neaparat sa am intind ... in rest, toate bune
ca s-o citez pe ginec "ai grija sa nu cazi pe strada"
si eu in gandul meu ...bine o sa cad acasa

23+ cu baietel Vladut

Mergi la inceput

Zambet mic si eu am la fel tensiune dar doar dimineata, iar pulsul este mare intre 100-120. Ca sa nu mai am stari de lesin si ameteala beau dimineata o cafeluta cu lapte si pap un pic de ciocolata si vad ca e mai bine. Incearca ca mine si poate o sa iti revi.

AMR 99 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna burtici! Am ajuns si eu acasa, in sfarsit. Uffff, drumul pana la Cluj e un cosmar, plin de gropi, nu mai stiam cum sa stau pe scaun de durere de burtica.

Controlul a fost OK, colul meu e nemodificat, 37 mm. Carla e maricica pentru varsta ei, isi mentine insa pozitia - pelviana si e foarte foarte zglobie, n-a stat o secunda locului - oare cu cine seamana? Contractii si dureri mai am dar medicul n-a considerat necesar sa ma interneze, dat fiind starea buna a colului, asa ca repaos in continuare la pat si tratamentul pe care-l luam si pana acum. A fost o ecografie foarte scurta, medicul s-a uitat doar in ansamblu si nu am prea multe detalii despre masuratori, l-a interesat mai mult starea colului. Stiu doar ca piticutza mea e maricica si grasunica . Asa e la spital, se fac ecografiile pe banda rulanta...peste 2 saptamani merg la medicul meu din Baia Mare pentru "bibileala" si masuratori detaliate.

Vreau sa va multumesc tuturor pentru sustinere, sunteti niste scumpe si impart multi multi tuturor burticilor!

Am o durere oribila de cap , am luat un Paracetamol si sper sa cedeze. M-am si trezit la 4 dimineata sa ajungem in Cluj la prima ora, cred ca oboseala si stresul isi spune cuvantul.

Mult noroc fetelor care merg azi la eco

O burtica mititica

27+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

CD27 m-am uitat in urma special sa-ti vad pozele si sa aflu detalii despre tine. Fotografiile sunt foarte reusite, sunteti un cuplu minunat iar tu esti o mamica superba. Frumoasa rochia si o alegere foarte inspirata, felicitarile mele si casa de piatra. Nu mai fii trista, simte-te implinita pentru ca ai langa tine barbatul pe care ti l-ai ales si peste cateva luni se va naste micuta . Sunt stari normale in sarcina, trebuie sa le depasesti, sunt sigura ca sotul tau te adora, este extrem de fericit si-l asteapta cu nerabdare pe bebe pentru a va intregi familie. C'mon, smile & be happy, e cea mai frumoasa perioada din viata voastra!

O burtica mititica

27+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput