Mamici norocoase de sept-oct 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Chiar ca nu e logic,fara suparare e o prostie....cu cat copilul sta mai mult in burta cu atat mai bine.

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 14s!

26+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

CD, iubita sunt sigura ca toata lumea il va iubi pe Mikul, sotul tau nu mai zic!!Cel mai bine ar fi sa vb cu el si sa-i zici de toate aceste ganduri negre ale tale; dak nu ati fost in luna de miere, iesiti diseara la o .Chiar nu are rost sa plangi!Sterge lacrimile si fii fericita!!!Ai toate motivele din lume!

27+LUCAS
AMR 13 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrey2008 spune:

Stiu si eu ca nu pare logic eu v-am povestit ce-am auzit.Dar mai bine sa nu ne luam despre astfel de prostii si sa asteptam cumintele sa ne vina randu la nascut,stiu ei bebei nostri cand e momentul potrivit sa-si faca aparitia.

Ioana27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Cd dar de ce plangi iubita?Te-ai casatorit,o sa aveti un bebe pe care tatal lui o sa-l iubeasca ca pe ochii din cap,ce motive de suparare poti avea??????O sa plecati voi si in luna de miere,hai nu mai plange ca stresezi copilitul!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 14s!

26+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrey2008 spune:

Gata acum chiar plec sa fac treaba sunt singura acasa si asa incet,incet sper sa reusesc sa fac treaba.o sa intru mai tarziu sa vad ce noutati mai aveti.Bafta fetelor care merg la medic azi si sa vina de acolo numai cu vesti bune.

Ioana27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

CD sa stii ca pentru unii barbati e mai greu sa constientizeze ca in burtica la tine e o viata, care va plange, va vorbi, va merge... Pentru ei nu e o situatie foarte 'palpabila", ca sa zic asa si mai greu sa aiba sentimente foarte puternice pentru ceva ce nu pot atinge. Nici al meu nu e foarte iubaretz sau afectuos cu burta mea, mai vorbeste din cand in cand cu fi'sa, face planuri de cum o sa o pazeasca pana la 24 de ani, da' e un tip destul de rational si ii inteleg asa-zisul dez-interes. Sigur nu e vorba de lipsa de iubire, asteapta doar sa se nasca Mikul si ai sa vezi o mare schimbare de atitudine, sunt mai mult ca sigura . Multumim de galerie :)

_
Our future determines our past
Fasolica de S27+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Merci bitza , mi-am facut un ceai de tei, sa ma linisteasca putin

24s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Multumesc mult burtici, am noroc cu voi ca ma aduceti cu picioarele pe pamant , nu va suparati pe mine, nu stiu ce m-a apucat

24s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

:)

quote:
Originally posted by CD27

July bafta la eco

Eu stau pe forum pentru ca sunt la munca teoretic, desi nu pot sa fac nimic. Sotu e la munca si el, am zis noi sa nu mergem nicaieri ca am fost obosita sambata seara si m-a durut burtica si am zis sa mergem in luna de miere dupa ce nasc, dar nu cred ca a fost o idee buna , trebuia sa mergem undeva chit ca ieseam doar la mici plimbarisi schimbam orasul
ca acum am tot felul de ganduri, ca sotu il iubeste mai mult pe nepot, ca pe Mikul nostru nu-l vrea nimeni. O sa ma credeti nebuna, dar stau si plang acum asa degeaba

24s

ce hormoneala agitata pe la tine pe acolo! Cum sa nu-l vrea nimeni? Mikul e cel mai dorit si asteptat copil pentru voi doi. De acord, gandeste-te ce tarziu am inceput NOI sa constientizam ce se intampla inauntru! Dar lor carora nu li se intampla nimic ci doar asteapta? Uite, tocmai ai zis ca te-ai gandit ca e mai bine sa mergeti in luna de miere dupa nastere... hohooo pai mai e mult pana cand o sa poti sa il lasi pe bebe si sa mergi intr-o luna de miere (care o sa fie mai curand cateva zile ca mai mult nu poti sta despartita de bebe). Intr-adevar mai bine mergeti acum, nu musai a doua zi dupa nunta dar la o saptamana-doua dupa ce te odihnesti. Cat sunteti inca "doar voi 2". Asta demonstreaza ca nici tu nu est inca 100% constienta de prezenta lu Bebe, dapai taticu? Uf... nu-s prea buna la ridicat moralul! Dar musai mergeti acu, cat e proaspata treaba undeva unde o sa va fie minunat!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

CD sigur ca o sa i liubeasca pe mikul, dar asa cum spun si fetele pentru ei este mai greu sa vb cu bebe din burtica... Si al meu este topit ca o sa aiba un baiat dar asta nu inseamna ca e toata ziua cu mana pe burtica sau ca vb cu el asa cum o fac eu... Cand si cand ma intreaba ce face golanul lui mic si sa am grija de el... Dar restul o sa vina dupa ce se naste si il va tine in brate. Cred ca la ei e chestie de "nu crezi pana nu vezi"...Nici nu realizeaza ei ce e acolo si cum creste si ce stari avem noi mamicile in timpul sarcinii...

Iar despre luna de miere ce sa iti zic, nu te bosumfla ca nu plecati nicaieri. Nici noi nu plecam nicaieri, pentru ca nu ne permite situatia. O sa am 7 luni si viata lui bb e mai importanta. O sa facem luna de miere cand vom face si nunta, la anul... Macar simtim ceva din ea :D

Daca te putem ajuta cu ceva, chiar si cu o vizita , nu te sfii sa spui. Suntem alaturi de tine

Valentina 22 +

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput