Mamici norocoase de sept-oct 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Alina ce scumpica e Alexa . Foarte frumoase pozele cu dino.

Apropos de cumparaturi, am intrat pana in Careffour si am vazut un patut dragut din lemn la 380 lei. Chiar mi-a placut mult, parea solid, avea si sertaras sub, culoarea OK. Si ceva hainute de bebe dragutele am vazut, body-uri si overall-uri. Cred ca am sa iau pana la urma patut din lemn, mi se pare mai stabil si mai sigur pentru bebelina mea care se anunta a fi o mica "vijelie".

O burtica mititica

27+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Andrey2008 bine ai venit la odiseea noastra! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Musette , spor si tie la amenajat camera lui bebe!
CD27 foarte frumoase pozele, sunteti amandoi niste scumpi! Inca o data felicitari si lasa gandurile negre, sunt de la hormoni, ni se intampla la toate sa cadem asa in butoi...se petrec atatea schimbari in viata ta, e normal.
Kid felicitari pentru bebelina grasuna!
Clau sa ne zici cand ai examen sa-ti tinem pumnii!
July e superb carutul ala, cand iti vine sa ne zici si noua cum e, ca ma cam tenteaza si pe mine.
Zambetmic ai grija sa nu cazi niciunde!

Eu am fost de dimineata sa-mi ia sange pt niste analize recomandate de doc si acum ma minunez ca ne-au daramat astia toti peretii din mansarda si am castigat foarte mult spatiu - cred ca o sa merite pana la urma toata nebunia si deranjul.
Fetele care merg azi la doctor, asteptam vestile bune!

26+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Pana am postat eu mesajul vad ca te-ai si intors - felicitari Anca pentru colul OK si pt faptul ca nu a trebuit sa te mai interneze! Si bineinteles pt Carla cea nazdravana!
Ce culoare e patutul?

26+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput