Ingineri fosti, viitori...(22)
Raspunsuri - Pagina 18
Pisicuta spune:

Kriss, Alex si Vladimir ]

Dori, mami de Vladut
(17.10.2003) si Raducu
(15.10.2005)!
"Invata-l pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze si, cand va imbatrani, nu se va abate de la ea." (Pildele lui Solomon)
http://community.webshots.com/user/Dorina_71
katik spune:
fetele, multumesc de urari!!!!
claudia, astept telefonul tau! o sa o pun pe kriszti de straja linga el, ca altfel nu-l auzim![]()
![]()
![]()
anca, concediu placut iti doresc!!!!
si celorlalte inginere, al fel, concediu placut, sa va odihniti cit de mult si sa reveniti cu forte proaspete!
Pisicuta spune:
Ancuta, distractie maxima-ti doresc, cu vreme faina si locuri spectaculoase! Abia astept sa ne spui ce si cum este pe acolo, ca poate reusesc si eu sa-l scot la anu' din tara pe hazbandul meu...
Claudia, nu fi nashpa, si anunta-ma si pe mine cand ai timp de intalneala pe la Timisoara, ca sa semnez si eu condicuta de prezenta, de nu va este cu suparare... Nu uita ca-mi esti datoare, c-ai plecat in Frantia si pe mine m-ai lasat pe tusa, inchisa in casa! ![]()
Numarul de telefon il are Kati, dar pot sa ti-l trimit si pe PM.
Nico, promit ca, imediat ce voi avea o leaca de inspiratie si timp mai mult la dispozitie, am sa va povestesc, in mare, cam cum a fost concediul nostru de belea, caci sunt multe si grele de relatat si nu pot sa va "fusharesc" traznaile, caci nu-mi place sa fac lucrul de mantuiala.
Elena, spor la santiereala iti doresc, si nervi de otel, caci vei avea nevoie ... din pacate. Tare mult mi-au placut pozele tale de la mare, mai ales ca puiutul mic este un scump si-un dragut, de care aparatul foto sunt convinsa ca-i indragostit! Si, ca sa te buzar, afla ca m-a dat pe spete poza asta: http://good-times.webshots.com/photo/2295066340103257880OngnMg
mai ales pentru mesajul de pe tricou. Iarta-ma, dar am ras cu lacrimi!
sa nu dai cu pietre in mine!
Katik, ai grija sa nu te imbeti prea tare azi
, caci patria are nevoie de tine!
![]()
V-am pupat dulce-dulce pe toate si-o saptamana de vis va doresc, fie ca vi-s in concediu ori ba!
Dori, mami de Vladut
(17.10.2003) si Raducu
(15.10.2005)!
"Invata-l pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze si, cand va imbatrani, nu se va abate de la ea." (Pildele lui Solomon)
cgeea spune:
Buna,
sunt si eu in tagma, inginer la Universitatea Tehnica Iasi. Si nu de mult timp pe DC.
Asa ca, ne mai vedem 
Gea
misha-germ spune:
katik ,,La multi ani!,, puiutzului tau si sa va bucurati de ea la maxim, sa aveti multa sanatate si sa va aduca numai bucurii.
Concediu placut la toate inginerele, sa aveti vreme frumoasa, ca la noi in germania este tare urat, o zi mori de cald, o zi imbraci cojocul. Destinatia asta sa n-o alegeti, poate tarile calde ne mai ofera ceva placut.
miki-mami de trei muschetari!
katik spune:
fetele, va multumesc din suflet pt urari!!!!si voua numai bine va doresc!
poftiti la cafelutza:

(ma grabesc cu servitul pt ca pisicutza noastra pleca pe teren si sa apuce sa o bea
)
gea, bine ai venit la noi, sedere placuta si la muuuulte povesti ingineresti! scrie-ne despre tine, sa te cunoastem!
miki, si la noi tot asa a fost vremea, acum s-a facut cald de-a binelea, din nou cautam umbra![]()
pupaturi la toata lumea!o zi buna sa aveti!
cgeea spune:
Pai...
Iasi, Universitatea Tehnica "Gh. Asachi", inginer textilist. acualmente doctorand cu bursa, mamica unei fetite de 4 ani, Catinca - vreau si eu sa pun poze in album si nu pot!! halal inginer!!
Gea
xerxe2005 spune:
Dorina, esti haioasa rau

Trebuie sa mai innoiesc albumul foto, dar aparatul e la sot si cum pe el abia il prind pe acasa, nu am mai avut cum sa fac poze noi.
Nu am mai turnat planseul, din cauza ploilor si acum din cauza permanentei pe care o face sotul meu pe Prut. La noi e mare agitatie cu Stanca si localitatile aval care trebuiesc evacuate.
Nici petrecerea de sambata nu cred ca se mai tine, cred ca o amanam, ca si nasii sunt tot ingineri la Directie si s-ar putea sa fie trimisi (macar el) la patrulare pe digul de la Prut.
Razvan Gabriel
Pisicuta spune:
Gea, iti spun si eu, in
cu toata lumea,
BINE AI VENIT IN CLUBUL CELOR MAI DRAGUTE, FRUMOASE SI INTELIGENTE INGINERE DIN TOT UNIVERSUL! ![]()
Sper sa-ti placa in clubul inginerelor si sa te simti foarte bine in comunitatea noastra virtuala!
fetele si, cu ocazia asta, dau si-o tona de 

, ceai, capucino, suc si-o gustarica 

, fiindca tot o rataram de gimineata!
P.S. Katik, multamesc frumos pentru cafeluta de ieri, ca tare bine mi-a picat! Nu stiu ce m-as fi facut fara ea pe coclaurile pe unde am umblat!

Dori, mami de Vladut
(17.10.2003) si Raducu
(15.10.2005)!