Ingineri fosti, viitori...(22)
Raspunsuri - Pagina 19
xerxe2005 spune:
Am turnat ieri intr-un final placa si grinzile.
A aparut deja o fisura remarcata la udarea placii cu apa.
Echipa de meseriasi a avut o discutie mai aprinsa cu sotul care a trebuit sa le mai dea niste bani pentru etapa asta de lucru. Ei luasera cu taraita bani, cate 10 ron, cate 100 ron, cate 500 ron , cate 20 ron, etc. si acum la suma, nu isi mai aminteau exact ce si cum si erau convinsi ca sotul meu ii pagubeste la bani. De fapt socoteala eu o tin, eu scriu pe agenda si ar trebui de acum sa le dau cu semnatura, daca vad ca fac faze de astea.
Banuiesc ca urmeaza sa se apuce de zidit cam peste o saptamana sau dou, nu stiu exact.
Maine am petrecerea pentru taierea motului si abia astept sa aratam nasilor ce copilas destept si iubaret am.
Razvan Gabriel
Pisicuta spune:
Salut felete, dragele!
iuuupi, vine WE-ul!
Elena, fata draga, cu ce firma lui proces verbal iti ridici tu mandretea de casa, de ii platiti asa??? Si cum de nu-ti taie factura, chitante ...
taaare ciudat.
Chiar vroiam sa te intreb cum va descurcati cu apele pe acolo, c-am vazut ce prapad este pe la voi ...

Doamne fereste! Am fost si eu la o patrula din asta si-am carat la saci cu nisip, de-am zis ca raman cocosata pe vecie! 

Mi-a iesit si pe nas apararea aia, mai ales ca acuma-s grasana fata de cum aratam atunci (40 kg cu ambalaj cu tot)! 
Sper ca voi nu aveti casuta in calea apelor, nu??? Ma 
pentru napastuiti si sa-i ajute Dumnezeu sa poata sa treaca peste trauma si sa gaseasca puterea de a merge mai departe!
Eu nu mai am stare, asa ca va pup pe toate dulce de tot si va doresc sa aveti un WE PERFECT!
Dori, mami de Vladut
(17.10.2003) si Raducu
(15.10.2005)!
"Invata-l pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze si, cand va imbatrani, nu se va abate de la ea." (Pildele lui Solomon)
http://community.webshots.com/user/Dorina_71
Otiliav spune:
Toata lumea in concediu?
Al meu tocmai se termina, niciodata nu-i destul de lung sau cum era cantecut Ce mica-i vacanta mare..........
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
Poze BB2
22+
tuinea spune:
Buna!
Am intrat o fuga sa va zic buna de pe meleaguri romanesti!
Am venist si eu vineri acasa si e tare bine. Fata mea e fata mare - nu mai este fetita!
Are pretentii de domnisoara ce sa ma-nu ca inainte nu le-ar fi avut!
Saptamana mea de miere a fost foarte, foarte,..., foarte frumoasa ... mai vreau!![]()
In noaptea asta plecam la mare si abia astept - eu ca eu dar Roxy ... mama - mama!
Cam astea sunt vestile!
Kati la multi ani bebelului tau - sa fie sanatos si tot ce isi doreste!
Bine ai venit printre noi Gea!
Va pup si ce a mai ramas din vacanta sa fie placuta pentru cei ce se intorc la treaba - servici usor!
katik spune:

cristina, vacanta placuta!aveti grija de voi!
xerxe, cum fu la chef? ce a ales pui de pe tava?
otilia, cum a fost? cred ca nu are rost sa intreb
. cum te simti?
trebe sa marturisesc ca noi aici am facut o mica adunare de inginere: dorina, claudia si eu. a fost super, pacat ca a trebuit sa fugim care incotro prea repede. poate o repetam![]()
va pup pe toate, revin mai tirziu. ma duc sa bucataresc acu pe racoare ca dupa aia arde tot in bucatarie

xerxe2005 spune:
Petrecerea lui Razvan a fost destul de reusita. Au venit mai putini oameni decat invitasem, asa ca a fost mai linistita decat prognozasem eu.
Puiul meu a ales de pe tavita, in ordine, insemnul de agent la politia de frontiera a surorii mele, cheile de la masina si oglinda. Sper sa fie de bine. Eu visez asa..... sa il atraga vreo functie in slujba statului, politie, armata, marina sau poate chiar SRI.
Dorina, ne ridicam casa cu echipa de meseriasi, nu cu firma. Noi tratam cu seful lor, ei sunt trei sau patru, in functie de lucrari. I-am ales pe ei pentru ca sunt mai ieftini, fata de preturile vehiculate pentru manopera pe aici si pentru ca sotul meu ii supravegheaza zilnic si mai este si socrul meu prezent la fazele determinante, ca sa evitam erori de constructie sau macar sa la reparam la timp. Nu sunt chiar carpaci, adica iese totusi treaba buna. Si sotul ii plateste cam pe ce au lucrat, adica nu le scapa bani in avans, pentru lucrari neefectuate. Ei gresesc ca prefera sa ia banii cu taraita si nu stiu ce mai inteleg din ei asa, dar e treaba lor.
Casa noastra e pe o culme de deal, deci nu ar fi pericol de inundatii.
Pe Prut, la noi se patruleaza de zor si este o mare desfasurare de forte si evacuari de oameni, dar se pare ca a fost supradimensionat pericolul si apa a inundat mai mult la moldoveni. Noi avem km intregi in care apa nu a ajuns nici la piciorul digului macar.
Dar e mai bine asa, decat sa fie inundatii si dezastre. Mai bine sa ne luam o marja de siguranta. Pe mine nu m-au implicat prea mult, m-a ferit seful meu, ca am copil mic acasa.
Razvan Gabriel
Pisicuta spune:

RAZVANEL 

Elena, sa inteleg ca voi va ridicati casa cu "uslasii"??? Si banca ce zice, este de acord??? Nu-i trebuie facturi pentru banii folositi la constructia casei, sau banii pe manopera ii dati din "surse proprii"??? ... Desi-s inginer si, pe deasupra, nevasta de inginer constructor, habar nu am cum vine treaba asta ...
In alta ordine de idei, ma bucur ca nu aveti casa amplasata in zona de risc si ca problemele de "aparare" au mai plecat de pe la voi, dar, mai ales, sunt fericita pentru tine ca nu ai avut ocazia sa participi la un hei-rup pe digurile patriei!
Otilia, stiu care-i sentimentul pe care-l incerci dupa un concediu minunat, caci fac si eu parte din clubul respectiv ...
Inca n-am reusit sa-mi intru in ritm si parca acum-acum as zbughi-o pe usa si-as pleca ... nici eu nu stiu unde, da' m-as duce, numai biroul sa nu-l mai vad! ... Poate cand mi s-or intoarce copii acasa o fi mai bine!
Eram datoare cu niste povesti din concediu, insa nu prea am multe cuvinte de lauda la adresa celor care cica fac turism pe litoralul romanesc. In afara faptului ca piticii s-au distrat de minune si au petrecut o vacanta de vis, de care si acuma vorbesc, nu ne-am ales decat cu nervi, cheltuiala enorma pentru nimic, mizerie crunta, nesimtire si jaf la drumul mare. Daca mai punem la socoteala si faptul ca in prima zi de plaja l-am pierdut pe Raducu uitandu-ne la el (ca sa fie fapta mai absurda) si un sfert de ora cat au durat cautarile am murit si-am inviat de o mie de ori in fiecare secunda, cred ca va puteti da seama cam cum a fost concediul nostru.
As fi vrut sa va detaliez mai mult, insa atata de prost merge forumul, ca ma las pagubasa, de teama sa nu pierd si ce-am "crosetat" pana acuma! ...
V-am pupat dulce pe toate si va doresc o saptamana de vis, oriunde v-ati afla!
Dori, mami de Vladut
(17.10.2003) si Raducu
(15.10.2005)!
"Invata-l pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze si, cand va imbatrani, nu se va abate de la ea." (Pildele lui Solomon)
Pisicuta spune:
'Neata, inginerele!
Haideti, fetelor, trezirea, ca ne facem de mirul lumii! Toata lumea misuna pe batatura, numai noi dormim in papuci! Asa ca, sar cu tona de 

, suc, ceai, laptic, capucino, plus o 

asortata ca sa ne mearga toate din plin, ce daca-i marti! ![]()
inginerele si ... haideti la povesti!

Dori, mami de Vladut
(17.10.2003) si Raducu
(15.10.2005)!
Ioana81 spune:
Buna inginerelor!!!!!!
Multumi de urari...Anca pt mine au fost grei ultimii 2 ani, au trecut greu!
Gata concediul. Am fost la mare. Vla a fost in elementul lui, numai in apa, pe mal, pe la baruri. S a imprietenit cu lumea pe acolo, si a dar drumul la vorba. Si de ieri.......Vla e la gradi. Ii place nu plange, chiar este incantat.
Nu prea ne am bronzat ca deh am stat dupa Vla. Ziua i am facut o la Mcdonald's...a fost frumos, multi copii, s au jucat intr una.
Va pup. Poate pun si poze.
Ioana si bebe Vladimir
"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!