Ingineri fosti, viitori...(22)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

CONCEDIU PLACUT TUTUROR SI VREME SPECTACULOS DE FRUMOASA, ASA CUM VA DORITI!

Dori, mami de Vladut (17.10.2003) si Raducu (15.10.2005)!

"Invata-l pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze si, cand va imbatrani, nu se va abate de la ea." (Pildele lui Solomon)

http://community.webshots.com/user/Dorina_71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

salutare!
Am mai tres si eu putin cu coada ochiului pe aici.
Si-a uitat sotul telefoanele acasa asa ca pe langa ale mele trebuie sa mai raspund si la ale lui, plus sa il sun daca e ceva foarte important.
Cristina eu imi fac griji pt controalele ce se vor face acum la toate constructiile. Pt noi se pare ca deocamdata e cu noroc caci nu toate firmele din domeniul nostru sunt autorizate si unii ne roaga sa preluam contractele lor. sa vedem ce o mai fi. Eu acum astept sa termin ce am in lucru si sa ma apuc de bagaje.
Nici eu nu o sa verific corespondenta in concediu caci atunci nu ar mai fi concediu. poate uit si telefonul acasa .
Elena pai avansati cu lucrarile daca ati ajuns la planseu. Spor la treaba! sa ne povestesti ce a ales strumful de pe tava.
Kati pacat ca nu puteti merge mai des la parinti. E o zona frunoasa. Si la Alex cel putin se vad efectele salinei.
Pisi frumoase poze. eu speram sa citesc si despre concediu.
pe toata lumea ca iar suna telefonul

Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

buna fetele!
nu am mai intrat de o bucata de timp buna, insa sunt foarte ocupata si nu prea am timp, tot din putinul timp mi-am luat pt o campanie pt un copil de 5 ani care vrea sa vina in Germania la operatie, am reusit sa-l ajut cu actele, sa-i fac rost de un doctor bun care sa-l opereze. Daca va interesaza mai multe despre acest baietel, puteti citi aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407

pupici la toate

miki-mami de trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Dorina, bine ai revenit!!!! cale lunga sa v-ajunga pentru voi ca sa mergeti la mare!!!!!!! Sunt mortali cei doi baieti ai tai....dar cred ca stiu cu cine seamana.
Katik, da mai am putin ....dar stii cum e....ca pe ultima suta de metri se aduna atatea....ca trebuie sa lasi atatea in ordine inainte sa pleci ca sa nu se aleaga praful de ele....stres cu bagajele.......eheeeeei.....Eu intotdeauna prima parte din concediu sunt stresata ...LOL....ca intru in asa o agitatie inainte ca apoi imi ia 2-3 zile sa ma relaxez si sa intru in atmosfera de concediu. Bine ca plecam luni si am sambata si duminica la mijloc ca sa ma pregatesc...poate asa o sa fiu mai putin stresata.
Cristina, am uitat sa iti dau nr meu de tel. O sa iti dau un sms ca sa il ai. Mi-ar face placere sa ne vedem...probabil in weekendul cu 16 august vom merge intr-acolo, daca mai sunteti si voi..poate ne vedem (pe 17 august e ziua mamei, tb sa mergem .

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Concediu placut tuturor si din partea mea.
Nu stiu daca mai reusesc sa mai intru. Azi o sa avem control pe protectia muncii si inca nu am totul pus la punct, plus ca azi predau o lucrare. Am de lucru ca pot sa dau si la altii .
Si de parca nu aveam destule pe cap, aseara m-a anuntat sora mea ca desi are nunta in 23 august socrii au incurcat oalele si rezervarea la local e in 16. Acum trebuie sa gasesc o solutie pt ca ea e plecata din tara si nu vrea sa ii mai lase pe ei sa se implice. Dar duminica sunt pe plaja si gata cu stresul.
Anca eu pot sa ma relaxez din prima zi de concediu daca nu am telefonul cu mine. Copiii ma fac sa uit de toate si sa ma bucur de toate nimicurile.
Miki ma bucur ca mai dai un semn. Daca mai apuc o sa vad ce pot sa fac si eu. Ce mai fac muschetarii?
va pup ca urla Andra

Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

ANDREI VLADIMIR
ioana sa-ti traiasca feciorul si sa creasca mare si sanatos, ca, cuminte este!!!!!!
nico, tinem pumnii la control, o sa fie bine!
o descurci tu si cu nunta, ca doar esti inginer iar apoi....concediuuuu!!!
anca, relax, vine concediul, e deja f.f. aproape!!!!!
io mai am o intrebare la tine: este obligatoriu electrovalva si senzor la gaz pe instalatie de gaz, chiar daca nu pun centrala?
miki, ma bucur ca mai auzim de tine!!!!pupici la muschetari!!!!
cristina, concediu placut!
fetele, asta va fi noul membru al familionului nostru(va fi neagra)
http://www.renault.ro/configurator/motorizare.php?modelid=39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

muschetarii mei sunt foarte obraznici, ca de obicei...nu e ceva neobisnuit, ma bucur ca nu s-au mai imbolnavit.
Al2lea pitic are ceva probleme, ca el a fost operat la inimioara si doctorii au zis ca o sa fie o problema cu el, anii au trecut si acum are 2,5 ani si nu vorbeste. Sapt trecuta am fost cu el la ortoped si control la urechi, dar credeti ca a reusit sa-i faca ceva?
Peste o luna o sa am alt termin sa-l sedeze ca altfel nu reusesc sa-i faca ceva.
asa e cu bebitze, norocul nostru ca am fost in Germania sa-l opereze ca acum nu mai traia, si asa a avut sanse 0 la cei mai buni doct din lume.

pupici la toate

miki-mami de trei muschetari!

Mergi la inceput

Neata, fetele, sunt cu ochii cat cepele si sunt la birou de la ora 8.
Ioana, , sa-ti traiasca puiul!!!!!!!!! Sa fie sanatos in primul rand si sa iti aduca numai bucurii! Da' eu am o problema: cand au trecut domne 2 ani???????????????????????????
Katik, si eu visez la un menage-a-trois: www.fiat.com.ro/carinfo_galerie.php?id=27" target="_blank">http://www.fiat.com.ro/carinfo_galerie.php?id=27 dar cred ca mai am de asteptat ceva. Ca sa-ti raspund: eu nu prea ma ocup de instalatii de gaze dar din cate stiu trebuie montate un dispozitiv de inchidere (vana) si un dispozitiv de masurare a presiunii gazului care sa inchida automat vana a.i. sa se evite accidentele. Nu stiu exact ce se intampla in cazul in care nu iti montezi centrala, o sa ma interesez.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

Mergi la inceput

Buna seara, dragi inginere. Am intrat scurt sa va pup de la revedere, maine dimineata decolam spre Antalya. Tineti-ne pumnii sa ne intoarcem cu bine. Dupa aceea avem programata o plimbare pana la Sucevita dar dupa cum arata lucrurile acum in acea zona...nu prea stiu daca o sa mai ajungem acolo.

Va pup si sa ne re-"vedem" cu bine!

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare!
Kati, la multi ani Krisztinei, sa creasca mare, sanatoasa si sa va aduca numai bucurii! de maine pana joi sau vineri sunt in timisoara,te sun deseara sa vad daca ai timp sa ne vedem umpicutz! petrecere frumoasa azi!

Nico,Ioana, la multi ani cu intarziere si pt Alex si Vla, sa va bucurati de ei!
la ai mei merge netul ft rau, de aceea nu prea intru, se incarca greu!

concediu placut tuturor celor care sunteti sau plecati in curand!
si pupici la toate!

Mergi la inceput