Ingineri fosti, viitori...(22)
Raspunsuri - Pagina 16
tuinea spune:
Buna dimineta!
va duce bunatati de dimineata ca Anca nu a vrut sa ne faca cinste! Gluma! Scuza-ma dar sunt asa intr-o good mood ....
Nu stiu de ce dar asa sunt!
Azi este racorica aici - soare cu dinti - dar asa de bine si placut parca sunt zilele excelente din Irlanda ...
Munca merge de parca sta ca am asa o simtire de vacanta ... Cred ca m-am dereglat de la calura de la Barcelona! (eram deregleta dar nu vreau sa recunosc). Oricum parca ma iubesc mai mult asa decat asa ...
Sper ca si voi sa va intoxicati de cum intarti pe DC de buna mea dispozitie si sa va tina cat vreti voi de mult.
Mai am 3 zile si vine soata mea ...
Va pup fetelor!
iepumic spune:
Cristina,
si eu am un chef de munca.....egal cu minus infinit. Pentru ca mai am 3 zile si intru in concediu!!!! Unde mai pui ca ma trage ata sa tot citesc pe net despre tiroida, tratamente etc.
Pe de alta parte si eu sunt happy, ca am reusit ieri sa fac o rezervare pt dupa mare la o pensiune superba in Bucovina si imi doream demult sa ajung impreuna cu al meu sotior in zona aceea, ca nu am fost niciodata impreuna acolo.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
tuinea spune:
Ma bucur ca ai gasit unde sat stai in Bucovina! Este superb o sa vezi!
E bine ca tu intri in 3 zilein concediu eu ar mai trebui sa bazai pe aici vreo saptamana dar o sa 'imi iau de lucru acasa'!
Eu vreau dupa mare sa ne ducem la Slanic Prahova ca Roxy a fost cam mucioasa iarna trecuta si curele la salina am inteles ca sunt bune.
A mai fost cineva pe acolo si pe unde ati stat?
Cat despre tiroida Anca nu iti face griji eu am 12 ani de cand iau tratament si ma simt bine. E mult pana inveti cum sa-ti dozezi medicamentel in functie de stresul pe care-l ai si de cum te simti. Eu asa un simt am ca stiu daca mai trebuie sa iau un sfert de pastiluta in plus sauo jumatate. Tratamentul este usor dar trebuie sa te ti de el. Nu inseamna decat o pastila dimineata pe stomacul gol cu 1/2 ora inainte de masa. Acum depinde de care tiroidie ai: hipo sau hiper. Medicatia e diferita: una suplimenteaza, una scade nr. hormonilor.
Deci nu-ti face probleme si o sa vezi ca dupa 6-12 luni o sa si ramani insarcinata repede ca probabil din cauza asta nu ramai - dereglare hormonala.
Te pup si sa-ti mearga numai bine!
nma spune:
Buna dimineata!
Multumesc pt felicitari. L-am serbat pe strumf. A fost frumos. Eu abia asteptam sa ma bag in pat dar m-am descurcat bine. Am fost 2 ore la Winn Land, apoi inca 2 ore prin parc.
Azi ma simt mai bine. Nu a fost criza de fiere ci enterocolita. acum sunt inca la regim.
Eu sunt cu stresul cat China. La mare plecam duminica si mai am muuult de lucru. Nu pot sa plec daca nu termin. Doamna care imi sta cu pustimea m-a anuntat ca maine ii monteaza centrala (si-a facut casa) si nu poate sa mai vina.
Pe langa asta nu stiu daca ati vazut ca a luat foc o mansarda la noi in oras cu 15 ap. Am lucrat si eu la ea si desi stiu ca totul e bine facut asteptam controale foarte serioase. Cauza inca nu se stie, apartamentele nu erau bransate (decat 2 ilegal de proprietari). Concluzia e ca numai de concediu nu ne pregatim.
Ioana sa vezi cum e sa faci bagaje pt 2 copii .... sper sa imi incapa in masina.
poate scapi de operatie. Eu una deocamdata am scapat.
Cristina foarte frumoase pozele. Le-am vazut si eu asa pe fuga si parca m-am si vazut acolo.
Anca eu am avut probleme cu inima la inceputul tratamentului cu eutyrox pt ca draguta doamna doctor s-a gandit sa imi dea direct doza maxima. Un al dr, de data asta prof si dir la Parhon mi-a dat sa iau si predinson.
Acum sunt la al 4 dr dar sunt mult mai multumita. la doza mica nu prea apar efecte secundare. Doza se va creste in timp daca este cazul. eu am ajuns acum la 50mg.
Kati
fug ca deja suna tf.
va pup
Nico, mami de Andra si Alex
tuinea spune:
Buna dimineta!
TRezziiiiiiiiirea! Cafea, ceai, papica .... Servit!
Cine e de dus la serviciu - la treaba, cine e in concediu - sa se odihneasca!
Eu sunt in forma mxima am reusit sa ma trezesc la 7.15 minute si vre- ora am acut intoarceri de pe o parte pe alta pana cand m-am plictisit si mi-am miscat diferentialul la servici macar sa fac ceva folositor.
Azi nu am nici un plan. Nu stiu cu ce sa incep si cu ce sa termin deci le incep pe toate si termin ce pot!
Nico lasa ca nu din vina ta a luat foc mansarda alora deci nu-ti face probleme. Sunt sigura ca tu esti o profesionista si nu ai facut nimic gresit. Bucura-te de concediul care vine apoi maiai timp din nou si de munca. Asa nu ne mai eliberam niciodata ...
Eu abia astept! De vineri nu mai verific nici mailurile!
Va pup fetelor si sa aveti o zi minunata!
iepumic spune:
Buna dimineata! Iaca , ceai si ce mai vreti voi la micul dejun!
Multumesc mult pentru sustinere, m-am mai linistit acum, am inceput sa ma mai obisnuiesc cu ideea.
Nico, stai linistita, o sa fie bine!!! Si o sa termini si proiectele pe care le ai de terminat! Hai, vine concediul acusica!
Cristina, eu am fost la Slanic Prahova de multe ori pentru ca am o casuta de vacanta la 10 minute cu masina de acolo. Nu am stat in salina dar este acolo o zona amenajata pentru cei veniti la tratament...nu stiu cum e cu preturile. Este si o baie de sare (Baia Baciului), de fapt un strand cu un lac cu apa sarata (sarata rau!) care e buna pentru afectiuni uro-genitale etc. si pt. unele afectiuni de piele. Baia Baciului arata cam ca un strand. Cand ajungeti in zona aceea? Peste 3 saptamani e posibil sa ajungem si noi intr-un weekend in zona, daca ne nimerim impreuna, poate ne vedem!!!!!!!!!
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
katik spune:
neatza inginerele!
sar si eu cu o cafea:
anca, si al meu sotz se trateaza de multi ani cu euthirox, acum a ajuns la 1 pastila de 100mg/zi. mai un pik si pleci in conced.
nico, sigur va fi bine, nici nu imi pun pb!si va veti distra super in concediu.
cristina, tu mai ai o zi singurica?. de salina am auzit si eu ca face bine. ai mei parinti locuiesc la praid si ne-au tot chemat sa mergem acolo la o cura, dar poate la anul, ca anul asta ne-a sarit rindul la concediu
ioana, multa sanatate, sa te repari bine de tot! si concediu palcut iti spun de pe acuma, sa nu cumva sa uit
pup toate inginerele, ma duc la treaba putin.
xerxe2005 spune:
La Iasi, de vreo doua saptamani e vreme urata si ploua, asa ca muncitorii care ne construiesc casa au lucrat mai incet. Maine vine cifa cu beton de la statie si turnam planseul peste parter.
De fapt cofrarea a durat mult si pentru ca au lucrat doar 3 muncitori la o suprafata de 115 mp, cat e parterul.
Ma pregatesc de petrecere pentru taierea motului, de saptamana viitoare.
Dorina, ai revenit din concediu?
Razvan Gabriel
Pisicuta spune:
Raportez politicos, am revenit!
iubitele mele prietene!
Deci, de luni sunt "pe baricade", cum s-ar zice, dar in prima zi am avut o raportare urgenta de facut si n-am avut vreme de pierdut, iar de marti, m-a lovit lenea-n moalele capului, o data cu stricarea vremii de afara. Frate, asa un frig bantuie pe aici, de poti sa juri ca-i octombrie, nicicum luna lui cuptor!
Ma rog, noi ni-s bine, copii-s in Oltenia, la ai mei, iar la mine a inceput luna de miere , mai ales ca ieri am sarbatorit 14 ani de casnicie!
Cand o sa am mai mult chef de butonat, am sa va mai povestesc despre concediul nostru pe litoralul romanesc al Marii Negre. Pana atunci, va invit sa va delectati cu noul album de vacanta pe care l-am creat, special pentru voi, pe pagina mea de Webshot.
V-am pupat pe toate!
Dori, mami de Vladut (17.10.2003) si Raducu (15.10.2005)!
"Invata-l pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze si, cand va imbatrani, nu se va abate de la ea." (Pildele lui Solomon)
http://community.webshots.com/user/Dorina_71
tuinea spune:
Buna dimineta!
La cafea, ceiut si alte cele ...
Strangerea ca e ultima zi din luna asta cand fac cinste a de maine ... incepe luna de miere si a mine.
Anca poate ne vedem chiar mi-ar face placere! Noi cred ca in jur de 12 august ajungem acolo pentru vreo 4 zile. Cred ca o sa stam la hotelul Slanic daca or sa aiba camere ca am vazut ca arata bine pe net dar nu m-am invretnicit sa sun. Al meu barbat zice ca sigur gasim cazare deci mam culcat si eu pe o ureche.
Ce bine Pisi ca ai fost in concediu, acum relaxata poti sa te apuci de treaba!
Katic sa vezi ce bal ii trag de maine in colo. Azi ma apuc de gatit!Oare mai stiu cum se face?Vad eu...
Xerxe lasa ca se rezolva si termini incet, incet si construitul ca se va indrepta vremea.
Construiesc aia in Irlanda unde ploua in fiecare zi.
Fetelor va pup, sa aveti concediu placut cele care nu ati avut pana acum si mai intru asa in fuga. Anca iti dau un PM cu nr. meu de telefon si da-mi si tu unul poate ne vorbim.
Pupici!