Ingineri fosti, viitori...(22)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

ioiii, ce mi-as monta si io vreo centrala ceva, sa nu mai stau la cheremul nimanui. greu tare cu locuitul in bloc. azi mi-a mai adus vecina inca o firma de instalatii, cica io ma pricep si s-o luminez si pe ea si pe ceilalti, da' io n-am habar, la chimie nu s-a invatat despre instalatii de gaz (si nici la piscicultura, la sotz).asa ca, le voi baga datele sub nas la toti si sa zica fiecare ce-o vrea. pretul tot pe la 10 mil se invirte(astia s-or fi inteles oare???).
ce face puiutzul razvanel????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Katik,
e mult 10 milioane pe apartament!!!!!!!!!!!! mai ales daca nu platesti contorul.O sa fac ceva sapaturi si iti spun cam ce preturi se practica la Bucuresti.
Stiu ca repartitoarele de caldura costau cam 5 milioane la un apartament de 3 camere. Prin comparatie, repartitoarele se monteaza pe radiatoare si se mai monteaza si robineti termostatici deci este manopera mai putina decat la instalatia de gaze. Practic, ca sa va puna contoare de gaz trebuie sa duca o noua coloana de gaze pe casa scarii, sa monteze cate un contor la fiecare apartament si apoi sa refaca si instalatia din casa, practic sa faca o bucla din coloana de afara pana la consumatorii din casa (aragaz, centrala termica). Si se mai monteaza si regulatoare de gaz. Deci material si manopera intra la greu.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

anca, sar'na!
am mai gasit o firma si tot cam atit cer, io stiu ce sa mai zic. am primit ultimatum de la gaze ca trebuie neaparat schimbata instalatia si daca nu ne apucam, ne taie ei., asa ca trebuie dovada ca s-au inceput demersurile. imi este si groaza de gauri din nou, mizeri, etc.etc.
pup fetele, incerc sa revin mai tirziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Astazi eu am motiv de sarbatoare asa ca va poftesc la . Alexucul meu e baiat mare. Azi implineste 5 ani.
Eu sunt varza. Imi e foarte rau si nu stiu ce am. Cel mai probabil e o criza de fiere. Partea nasoala e ca am mult de lucru si nu pot sa fac nimic. Sper sa imi revin pana diseara cand trebuie sa fiu fresh la petrecerea lui Alex.

Kati noi ne-am pus contor la gaze acum 2 ani si am platit 4 mil. Asta fara detectorul de gaze care se pare ca e obligatoriu acum.
Anca nu te speria de rezultatele analizelor. Probabil ai o tiroida cronica autoimuna (ca si mine). O sa primesti o reteta si nu va fi nici o problema. Nici cu bb nu vor fi probleme asa ca nu te stresa.
Elena si eu stiu ca centrala pe lemne e mai buna. Socrii mei si-au pus anul trecut. Din pacate eu stau la bloc si tocmai am aflat ca nu vom avea apa calda cateva zile . Sa mai spun ca am pus la spalat si masina mea nu incalzeste apa (e cu bule)??

Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

ALEX
nico, sa-ti traiasca feciorul si sa creasca mare si sanatos!!!!!
sar'na pt tratatie, tare bine pica!yamiiiii!

cu actiunea gazul, mai vedem deseara ca vine una din firme sa explice oferta.

ma duc sa mai fac ceva de papa, ceva pireu, ca aseara pina tirziu, am stat sa fac pulpe de pui la gratar si au iesit tare faine.

sa aveti o zi faina si o saptamina usoara!

ps: s-a returnat Pisicutza noastra din conced, dar o las pe ea sa pove cind are timp, se pare ca este "sechestrata" la servici, ca doar e prima zi de lucru dupa conced

Mergi la inceput

ALEX
nico, sa-ti traiasca feciorul si sa creasca mare si sanatos!!!!!
sar'na pt tratatie, tare bine pica!yamiiiii!

cu actiunea gazul, mai vedem deseara ca vine una din firme sa explice oferta.

ma duc sa mai fac ceva de papa, ceva pireu, ca aseara pina tirziu, am stat sa fac pulpe de pui la gratar si au iesit tare faine.

sa aveti o zi faina si o saptamina usoara!

ps: s-a returnat Pisicutza noastra din conced, dar o las pe ea sa pove cind are timp, se pare ca este "sechestrata" la servici, ca doar e prima zi de lucru dupa conced

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna!
Nico sa traiasca Alex! Sa fie sanatos!
Claudia mai cum le stii tu pe toate .
Am fost la acupuntura ca dupa a doua criza de bila mi s a spus ca trebuie neaparat sa ma operez.Am studiat zile intregi si sg solutie era operatia. Eu nu cred (inca) in acupunctura. M a impins cristi de la spate. Am fost si tipul este super ok, mi a zis printr un control ca am mai multe printre care pb cu glanda (eu credeam ca mi am facut analize acum ceva ani si nu au iesit f bine, dar doctorul mi a zis sa mai astept cu tratamentul) cu plamanii care au iesit ok la radiografie, cu ficatul care era ok la eco, si cu inima (intr adevar am palpiattii-eu asa le zic, o ia inima razna, repede). In fine mi a zis ca ma va face bine 100% de toate. Am facut o sedinta si ma simt mult mai bine. Mi a infipt ace peste tot.Mi a dat si niste ticturi de mor cand le iau. Tot ce sper este sa scap de operatie.
La mare plecam sambata la Mamaia. Deja sunt in febra bagajelor. Trebuie sa iau multe pt Vla.
Va pup!

Ioana si bebe Vladimir

"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!

Mergi la inceput

Buna, fetelor.
Azi am fost la doi medici endocrinologi care in mare mi-au spus acelasi lucru si mi-au dat acelasi tratament. Am tiroidita cronica autoimunia (Nico, ai avut dreptate!)...de fapt ma asteptam sa fie asta diagnosticul ca tot weekendul am citit pe net despre asta, mai aveam putin si imi dadeam doctoratul. Trebuie sa fac tratament cu Euthyrox de 25 micro-g. si mi-e cam teama ca eu am palpitatii si am inteles ca si asta da...deci o sa imi sara inima din piept. Bine, normal ca la consult aveam pulsul 65 dar uneori dimienata cand ma dau jos din pat fac 100.
Ioana,ai mare grija cu bila aia....!!!!!!!!! E tare pacatoasa. Si pazeste-te in concediu...mai bine nu mananci decat sa mananci si sa iti fie rau!!!!!!! Ca iti strici concediul degeaba.

Pup fetele, ma duc sa citesc despre Euthyrox.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna fetelor!
M-am intors, a fost foarte, foarte frumos!
La multi ani ca am vazut ca avem un sarbatorit aici! Sa fie sanatos si sa-si bucure parintii!
Soata mea vine vineri sigur si fata ramane cu bona si familioanele noastre. Nu este de lunga durata: doar o saptamana.
Sa va dau si poze:
http://picasaweb.google.com/tuineacristina/Barcelona?authkey=8KNBG0ZALY4
Noutati prea mari nu am decta ca sunt cu munca pana peste cap si trebuie sa termin pana joi ca vineri imi intampin sotiorul.
Va pup fetelor si numai bine!

Mergi la inceput

Nico, LA MULTI ANI, sa iti traiasca Alex si scuze de intarziere, ieri eram foarte bulversata!!

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

Mergi la inceput