Ingineri fosti, viitori...(22)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineta!
Si eu hop la inceput de saptamana pentru mine ca ieri fuse liber de ziua Frantei. A fost asa de frumos mai fetelor ... Parada nu gluma si am vazut la TV si de la Pris si era si Basescu al nostru acre se stramba la un moment dat dar nu stiu de ce - poate ca nu are si el la fel acasa. Foarte frumos!
La astia chiar sarbatoresc nu gluma.
In rest eu sunt bine, un pic gripata in gat nu rau dar cat sa-mi curga si ochii si nasul. Maine decolarea cu directia Barcelona. La 6.30 dimineta atrebuie sa plec de acasa si asat nu prea ma bucura ca o sa dormitez de nu se poate toata ziua ca a dat somnorita cronica in mine.
Dupa asta one week si sunt gata vine soata mea la mine! Youpy - yey -youpy - yow!
La multi ani pentru sotul si bebelul Ioanei! Sa fie sanatosi si tot ceisi doresc sa li se intample!
Otilia spor la vacanta!
Katic imi tare cald ... Nu stiu ce o sa fac de maine ca la Barcelona se vad cam 35grade si apoi in Romania ... O sa decedez... pe altarul caldurilor Europei continetale!
Va pup fetelor si sa aveti o saptamana usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

la noi e un friggggg, brrrrrrrrrrrrrrrrrrr, acum sunt 18 grade, dupa ce ieri au fost 35, este groaznic, cu asa variatii de temperatura de la o zi la alta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare!
Kati, ma bucur ca ti-a trecut! si la noi dimineata e frig, dar pe urma se incalzeste! voi cand plecati in concediu? noi plecam sau joi sau sambata spre ro, am sa te caut cand am sa vin la timi, stam 3 saptamani, cred ca am scris nr tau de tel in agenda! sper sa ne intalnim!
Ioana, pai io sunt din aia atotstiutoare , sa-ti traiasca sotul la multi ani, si sa fiti fericiti!
Cristina, distractie placuta si sa-ti treaca raceala repede!

pupici la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Neata!!
LA MULTI ANI, inteleg ca avem sarbatoriti!!!!
Cristina, la noi e chiar foarte placut de 2 zile, ieri a fost numai bine, azi e chiar racoare.

Fetelor, am nevoie de un sfat...trebuie sa imi repet niste analize printre care pe cele de tiroida. Data trecuta am facut TSH, T3 si T4. De data asta as vrea sa fac si unele mai relevante, adica FT3,FT4, FSH, anti-TPO, anti-TG si ar mai fi si ANti- TSH si TG. Cele care ati facut analize de tiroida vreodata, mai stiti ce analize ati facut????
Pup inginerele, ma intorc fuguta la treaba....ca e muuuuuuulta.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

ziua buna inginerele!
hop si eu cu o cisterna de cafea, poate mai are careva restanta la acest capitol!
anca, io ti-as raspunde dar nu mai stiu ce analize si-a facut sotz. ce zice dr? ca pe al meu l-a trimis endocrinologul la analize.
claudia, astept semn de intilneala!!!
cristina, cum e la barcelona?
nico, te descurci cu kinderii? sau ai gasit ajutoare?
ai mei au bateriile full, amindoi. azi-dimineata s-au trezit la 7(robi iar el a dat trezirea in continuare la toti), am umblat pe afara vreo 2.5 ore, au papat un pik iar acum s-au parcat
pup toate inginerele, si pe cele care doar ne citesc si nu mai scriu nimik despre ele, pitici, familii, job-uri etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Kati cred ca a ramas cafea de ieri asa ca nu mai pun ibricul. Eu am inceput sa beau serioa cafea ca altfel nu mai rezist. Cu copiii am noroc ca Alex e inca la socrii, mergem maine sa il luam, iar cu Andra sta bona unei prietene. Eu calculez de zor. Am mult de lucru si termen de predare vineri ca apoi plecam la mare.
Tu ai gasit solutia pt cand incepi serviciul? Ce faci cu copiii?
Cum am fost tot pe fuga nu ti-am urat si eu multa sanatate dar m-am gandit la tine.
Si pt ca nu demult vorbeam de permise am aflat ca in acest oras esti super norocos daca ai luat permisul fara spaga.
Anca nu pot sa te ajut cu analizele caci eu am facut doar TSH, T3, T4, FT3, FT4, FSH, anti-TPO plus ecograf (nu stiu care e diferenta intre T4 si FT4 sau T3 si FT3, cand am facut T3 nu am facut FT3). Cel mai bine ar fi sa mergi la dr si sa iti spuna ce sa faci. E bine ca te-ai hotarat sa mergi.
Ioana "la multi ani!" si din partea mea. Voi unde mergeti la mare, tot la Mamaia?
Claudia drum bun si o vacanta linistita, fara peripetii!
Cristina sotul vine singur?? Printesa cu cine ramane??
Si la noi s-a racit si e asa de bine acum!

Asi mai avea eu multe de spus dar trebuie sa ma intorc la plansele mele. Diseara mergem la ziua unei fetite, maine dupa Alex asa ca trebuie sa trag tare.
Ieri am reusit sa mai incarc cateva poze cu tarancuta mea. Domisoara e imbracata cu hainutele pe care le-am purtat eu la varsta ei.
va pup!

Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

ziua buna si de la noi!
mai vin cu o cisterna de cafea, cine mai are nevoie...
nico, si eu am ajuns sa beau f multa cafea si pe linga asta si mult ceai verde, ca altfel nu mai pot sta in picioare
vizionat pozele, superba papusika! sa-ti traiasca!
am fost deja afara vreo 2.5 ore, am ajuns sus rupti de oboseala(unii, adica eu), acum i-am parcat putin, dupa-masa continuam
pai inca nu stiu cum voi face peste o luna. in mod normal cresa s-ar deschide pe 18 august, deci as putea sa-l duc pe robi iar pe krisztina la gradi, se fac grupe adunate din toata gradi si cineva ii supravegheaza. nu se stie insa daca se vor termina lucrarile de renovare la cresa si la gradi pina atunci. daca nu, voi fi nevoita sa-mi iau ceva soi de concediu, medical probabil ca la altul n-as avea dreptul, om vedea ce se mai intimpla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Buna seara fetelor.
AM fost azi la analize..am facut pana la urma: TSH, T3, T4, anti-TPO, anti-TG. Am primit si rezultatele: T3 si T4 sunt bune, TSH e marit....ari anti-TPO mi-a iesit 798 cand valoarea maxima admisa e 12!!!!!!! La fel si anti-TG, mi-a iesit mult marit. Luni ma duc la doctor cu ele sa vad ce e. Sunt tare suparata. Eram convinsa ca o sa iasa bine.......nu ma asteptam sa iasa chiar asa de prost......Si sunt si rupta de oboseala.
Va las, scuze ca v-am intristat. PUpici si vise frumoase.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

neatza lume!

anca, nu fi trista, o sa mergi frumos la dr si iti va da tratament. si sigur te vei simti mai bine. e f importanta sa-l faci cum trebuie si cit trebuie, tiroida trebuie tinuta sub control.
io ma mai duc o data si azi sa ma bat cu birocratia din primarie, sper sa rezolv si sa nu mai am de-a face cu ei.si mai sper ca saptamina viitoare sa semnam contractul de credit si sa ne luam odata masinutza noua.
fetele inginerele, poate aveti voi o idee: trebuie sa schimbam instalatia de gaz in scara-11 apartamente. toti vor contoare de gaz(io nu, da' sunt in minoritate). au vb cu o firma si aia ne cere 10milioane pe apartament manopera(cica contoarele nu se cumpara, sunt ca si cele de curent, in custodie). e mult, e putin?
pup la toate, sa aveti o zi buna, acusika este we!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Nu stiu katik, cum e cum e cu centralele pe gaz si contoarele. Sper sa te lamureasca celelalte fete.
Daca tot suntem la capitolul centrale, vreau sa va spun eu ca noi stam la casa, avem centrala pe lemne si suntem foarte multumiti de ea.
Incalzim in cate camere vrem, reglam noi temperatura apei in functie de cat de cald vreau sa fie in casa, avem apa calda non stop la boilerul atasat, dar cel mai important e ca pretul lemnelor e mult mai mic de cat al gazului. Mai exact am cumparat deja o masina de lemne pe care am platit 10 mil si ne va ajunge pentru toata iarna (noiembrie, decembrie, ianuarie, februarie, martie, aprilie. Avem o suprafata totala de 72 mp.
Aaaa si am uitat, e desteapta centrala si nu ne trezim noaptea sa punem pe foc. Punem la ora 22.00 si apoi la 6.00 cand ne trezim.
Recomand fetelor care stau la casa, sa isi monteze centrala pe lemne.

Razvan Gabriel

Mergi la inceput