Ingineri fosti, viitori...(22)
Raspunsuri - Pagina 13
Ioana81 spune:
Neata!
Incerc sa ma conformez sa scriu.
Cred ca voi lucra acasa 4 ore pe zi macar imi merge cartea de munca.
Kati eu am renault megane clasic si nu am avut nici o pb de 3 ani. Il recomand. SI noi vroiam opel astra si am ajuns la megane!!! Si pana va luati masina vezi cu bubele alea. Am patit o si eu odata si a fost nasol. Sa te faci bine!
Anca tinem pumnii cumnatei!
In seara asta mergem la un party de bebei. Peste nici 2 saptamani ii fac ziua lui fimiu la Mcdonals's. Avem unul in Buc dintr ala occidental pe 2 etaje....azi ma duc sa fac o rezervare.
Kati crezi ca se va acomoda Robi cu cresa? Eu am o teama mare cu Vladi. Dupa ce venim de la mare (2 aug) il voi duce si eu la gradi.
Va puppppppppppp!!!!!!!!!!!!!!!
Ioana si bebe Vladimir
"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!
hcclara spune:
Salutare!
Kati, multa sanatate iti doresc! nu te duci la dr?
Nico,
Oti, pai e fain ca va fi fetita , nu? acum ai cu cine sa iti imparti cosmeticalele, bijuteriile, parfumelelele...nu ca inainte nu aveai, dar acum le imparti la 2! felicitari!
Cristina, distractie placuta la Barcelona!
Anca, ce varsta are cumnata ta? ii tin pumnii sa fie bine si ea si bebe! aici de la 35 parca e obligatorie aminocenteza!
Ieri am fost in oras cu sora-mea, toata ziua ne-am bucurat ca ne ducem in oras si nici n-am ajuns bine si s-a luat unul dupa noi, era ora 6, strada plina de oameni, si boul ala fix dupa noi s-a gandit sa se ia...unde intram noi, intra si el si se holba la noi, la un moment dat am reusit sa scapam, am luat-o la fuga si am intrat intr-un fel de mall mai mic, nu am vazut ca ar fi venit dupa noi! insa o ora mai tarziu la iesirea dintr-un magazin de acolo, a aparut iar in fata noastra!!! se uita la sora-mea intr-una! atunci am luat-o la fuga ca nebunele, nu s-a mai tinut dupa noi ca el era inca la subsol si noi la etaj deja cand am plecat de acolo, am fugit pe strazi cat ne-au tinut picioarele si apoi cu bicicletele pe drumuri de biciclete pana acasa! inca tremuram cand am ajuns acasa! Doamne ca e plina lumea de nenorociti din astia!
abia astept sa vin acasa!!!
va pupacesc si va doresc un weekend placut!
iepumic spune:
Hello, dragele mele. Nu am avut nici timp nici dispozitie sa scriu...dar acum macar pot sa dau o veste buna: a fost cumnata mea azi la eco si dr. i-a zis ca este bine bebe si sa nu isi faca probleme!!!!!!! Ea are 31 de ani.
Fetelor, ma ajutati si pe mine cu un sfat? de fapt mai multe.
Am o situatie neplacuta la servici. O colega nu ma inghite si imi face numai probleme. M-am mai intalnit eu cu persoane de genul asta dar macar acelea erau suficient de inteligente si vulpi sa nu faca pe fata, ci sa pastreze macar aparentele. Asta nu e asa, e foarte agresiva si pe fata. Colegul meu a plecat in concediu si m-a lasat pe mine responsabila cu proiectul nostru fiindca sunt persoana care stie cele mai multe lucruri despre proiect dupa el. Asta a luat foc. A facut tot posibilul sa obtina de la el o anumita independenta si el ii spunea mereu :"tot ce faci si ce ai nevoie trece pe la Anca". Asat sa innebuneasca. Am simtit-o ca nu-i convine. Drept urmare cu prima ocazie s-a luat ca nu i-am dat tot ce ii trebuia. Nici nu aveam cum sa-i fi dat ca de 2 zile statusem numai in sedinte la care participase si ea...deci orice om normal stia ca nu avusesem timp sa ii dau tot ce ii trbuia. I-am zis de 3 ori pe cel mai calm si civilizat ton din lume ca ii voi da tot ce ii trebuie la care ea continua sa tipe la mine....drept urmare i-am zis :"te rog nu-mi mai sari la beregata din orice nimic" pe acelasi ton calm si civilizat. IN clipa aia a devenit isterica...a inceput sa urle....ca ma spune ea sefului....i-am zis iar calm sa spuna ce vrea cui vrea. Am iesit din birou ca aveam ceva treaba si cand m-am intors turna nene sefului meu direct....nu stiu cat mintea si cat nu ca nu am auzit dar a zis ca daca am ceva de spus sa spun acum. Si eu nu am spus decat ca sunt de parere ca e prea agresiva si atat. Noroc ca seful vazuse ca nu ma suporta si nu a tinut partea nimanui, a zis doar ca suntem o echipa si trebuie sa lucram impreuna, asa ca antipatiile trebuie puse deoaprte. Si dupa ce a plecat Baba Cloanta acasa mi-a dat si mie o sansa sa ii explic si eu i-am explicat pe cel mai civilizat ton ce s-a intamplat si mi-am cerut eu scuze ca a fost el prins la mijloc. La fel si fata de ceilalti colegi care asistasera la scena. Temerea mea e ca de acum inainte o sa imi faca numai probleme si trebuie sa fiu mereu cu un pas inainte ca sa evit orice situatie neplacuta. Nici nus tiu cum sa ma comport. Ma gandesc ca cea mai buna metoda e sa imi vad de treaba mea, sa imi indeplinesc obligatiile de la servici, sa ma comport civilizat si cand o mai apuca isteriile sa fiu eu cea calma si rationala. Altfel ma taraste si pe mine in mocirla.
Acuma partea a doua...mai am o colega. Asta e genul "mata blanda zgarie rau". Macar cu ea pot pastra aparentele...dar sa vezi si sa nu crezi faza. Ieri i-am dat pe memory stick-ul personal (nu avem inca de la firma) niste planuri care erau prea mari sa incapa pe mail. Pe memory stick am facut special un folder pe care l-am numit ANCA si in care am pus toate fisierele personale ca sa nu se incurce si sa nu tenteze pe nimeni. Fisierele care ii trebuiau ei era in alt folder denumit altfel. Si le-a luat...si eu nu m-am mai uitat pe stick de ieri ca nu am mai avut nevoie...Azi cand sa ii mai dau ceva...deschid stikc-ul..si folderul meu ANCA nu mai era. INchipuiti-va ca in folderul acela erau contracte pe firma mea cu sume, proiectele mele facut pe firma, datele firmei etc. Parerea mea e ca ea a vrut sa le copieze si din greseala a dat CUT in loc de COPY ...si ma bazez pe o alta faza similara cand afirma asta. Am intrebat-o daca a vazut cumva folderul ala pe stick si a zis ca da, era...si eu zic "pai acum nu mai e, ce s-o fi intamplat cu el?" Ea a zis ca nu l-a luat ea si eu nu am vrut sa creez tensiuni, am zis ca nu ma gandeam ca l-a luat dar poate l-a sters din greseala. Si cica nu. Nu am mai insistat. Dar sunt convinsa ca lucrurile stau asa cum banuiesc eu si cel mai tare ma enerveaza ca asta stie acum sume rulate pe firma mea, datele firmei, colaboratori, lucrari de-ale mele etc. Imi vine sa mor de suparare.
Am avut niste zile, va spun, de cosmar si din cauza atator nervi mi-e rau in continuu, ma doare capul si am junghiuri in creier.In seara asta plecam la tara, o sa am de lucru si acolo dar cel putin sper sa fie mai linisite. OFFFFFFFFFFFFFf.....sa nu va suparati pe mine fetelor, va rog din suflet, dar niciodata nu mi-a placut sa lucrez cu femei....sunt atat de rele uneori!!!!!!
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
tuinea spune:
Ancuta pupa mama fata! Lasa ca le rezolvi tu pe toate. Important este sa-ti pastrezi calmul ca daca iti iesi din pepeni tu atunci tu vei i cea vinovata. Incerca sa pastrezi intalnirile cu ea cat mai publice sa nu te intalnesti cu ea intre patru ochi ca s anu te poat aacuza ca ai zis sau ai facut ceva.
Cat despre cealalta ce mai conteaza de acum trebuie sa stii ca nu trebuie amestecat 'privatul'cu serviciul! Ce ai personal pastreaza safe acasa sau pe chestii la care ceilalti sa nu aiba acces.
Ma bucur ca ets ecumnata ta bine.
Otilia bag sama ca e tare bine acasa! Abia astept si eu ...
Claudia sarut mana de urare. Sper sa fie bine!
Eu azi toata ziua am avut meetig asa ca de aia am scris asa de tarziu. Aici a plouat cu piatra si toate cele. Luni sunt libera deci nu mia scriu pana marti. Este ziua nationala a Frantei.
Va pup si sa aveti un weekend placut si un inceput de saptamana usor!
hcclara spune:
Salutare!
Anca, ma bucur ca e bine si cumnata si bebelutza! cat despre colege...asa sunt femeile, rele si invidioase, in plus astea au si de ce, ca esti si frumoasa, si desteapta, si "inalt calificata" (asta prin traducere din germana)! fii calma cu Baba Cloanta, sa nu-i arati ca te scoate din sarite!!! cat despre Spioana, nu-ti mai lasa lucrurile personale unde au si ceilalti acces!si eu cred ca as innebuni de suparare! distractie placuta la tara!
si la noi a plouat, si azi nopate, si azi! maine avem serbare la gradinitza, adica nu serbare, un fel de intalnire cu copii si parintii pe malul unui parau, unde se joaca, noi facem picnic si asa...asta daca vremea ne permite!
Ioana, faci tort sotului?
pupici la toate si un we placut!
Otiliav spune:
Hai ca am terminat bagajele si mai scriu un mesaj ca nu rezist.
Anca, tare ma bucur ca este nepotelul tau bine.
Ce nasol cu asa colege, sa stii ca si eu la fel cred ca este mai greu intr-un colectiv de fete, de aceea si suntem inginere, nu , cred ca ne-am si obisnuit asa.
Mai vroiam sa nu le spui ca incercati pentru bb si nici cand se va intampla minunea, anunta cand crezi ca incepe sa se vada burta, sa nu-ti faci nervi aiurea din cauza lor.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
Poze BB2 19+
iepumic spune:
Hello, buna dimineata. pentru toata lumea!!! Asa, ca de luni, sa inceapa bine saptamana.
Multumesc dragele mele pentru sfaturi!! M-am mai calmat...dar mi-a luat 3 zile sa scap de durerea de cap pe care mi-au provocat-o nervii de joi. Abia ieri m-am simtit ceva mai bine.
Am fost la tara si am stat la soare nitel, sa ma pregatesc pentru mare...nu prea mult ca nu e foarte puternic si te zapaceste de cap.
Am o saptamana incarcata, nici nu stiu ce sa fac mai intai...
Va pup si va doresc o zi de luni cat mai putin stresanta.
Si... Vive la France
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
nma spune:
Buna dimineata!
Ma bag si eu repede la o cafea. La mine saptamana a inceput nasol ca am mult de lucru si mama a plecat la tara fara sa ma anunte. Acum tot dau telefoane sa gasesc pe cineva disponibil sa ma ajute cu Andra saptamana aceasta.
Ioana cand am timp o sa vorbim sa vedem cum ne putem intalni la mare.
Anca ma bucur ca nu sunt probleme cu sarcina. Nasol la tine cu colegele.
Nico, mami de Andra si Alex
Ioana81 spune:
Buna!
Anca bine ca te ai calmat! Nici eu nu suport femeile. Am avut noroc sa lucrez cu barbati pana acum. Si de acum fi indiferenta! Eu una as ciufuli o bine pe Baba Cloanta!
CLaudia...de unde faza cu tortul? Stiai ca pe 13 e ziua sotului? Ei bine nu i am facut i am cumparat!
Vineri la partyul de bbi Vla a fost sufletul petrecerii. A dansat, a mancat niste mcdonald, dar f putin si a balotat 2 felii de tort cu o pofta...!
Apoi a venit mama sa l ia. Cum aveam multa treaba si o zi fara bebe, nu stiam de ce sa ma apuc! Ei bine nu am facut nimic ca a dat in mine o criza de bila. Deci am avut un weekend cu ceaiuri amare si imputite, cu un sot care urla sa ma duca la spital sa ma opereze. Ieri am avut si niste prieteni in vizita dar nu am putut face nici cafea. Am fost o alta ioana, una varza. Azi noapte l am pus pe Cristi sa doarma cu Vla si in sfarsit m am odihnit. Parca sunt ceva mai bine azi sau m am invata cu durerilr.
Pupici!
Ioana si bebe Vladimir
"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!
katik spune:
salutare inginerele!
ioana, sa-ti traiasca sotiorul, sa fiti fericiti pina la adinci batrineti!
sunt happy! mi-au trecut bubele, nu ma mai scarpin si nu mai trebuie sa mai iau medicamente, groaznice au fost, eram ametita si somnoroasa toata ziua de la ele
claudia, evident, la dr nu am mai ajuns
anca, spor la trebi, si bine ca ai rezolvat pb. acum sti cu cine ai de-a face!
cristina, acum ti-e cald?????
la noi aseara a fost o grindina cum in viata mea nu am vazut, parca arunca cineva cu bolovani, a suferit si masina, s-a ales cu vreo trei gauri pe capota
nico, ai rezolvat cu ajutoarele?si eu am fost ieri cu amindoi la primarie si am stat vreo ora si jumatate si tot n-am rezolvat mare lucru ca le-a cazut curentul si n-au fost in stare sa-l repare timp de doua ore si ceva
otilia, concediu placut, felicitari pt printesa nr 2!
va pup pe toate, s-au trezit piticii si nu ma mai lasa la calc, voi icnerca sa revin mai tirziu!