Ingineri fosti, viitori...(22)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

claudia, superbe poze!!!!!!!
iar tu arati super bine!!!! bravo mami!!!
imi pare rau ca ai patit asa ceva cu pui mic, offf, tare rau! nici eu nu las fata afara, nici macar doua secunde decit daca este careva vecin si vede de ea putin, cit fug eu sus, asta nu mai mult de cinci minute.in rest, las totul balta, de obicei eu, si mergem la joaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'neata! si la cafea!

Kati, multumesc pt cuvintele frumose! cat despre hoti...nasol, de acum nu-i mai scap pe copii din ochi! am crezut ca in fata blocului e altfel, abia astept sa vina toamna sa nu mai vad nici o frunza in pomi si in tufisuri si atunci va fi putin mai bine! iar fetita cu care Marc s-a jucat e ft mult timp singurica afara, acum ca a aflat mama ei ce s-a intamplat sper sa se uite mai des dupa ea!

ma duc sa mai strangui pe aici si dau o raita cu sora-mea prin oras!La voi e vacanta la gradi?

pupici la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineata fetelor!
Claudia multumim frumos de tratatie!
Nici noi nu o lasam pe Roxy niciodata singura pe afara. In primul rand mi-ar fi fica de masini ca ei sunt mici nu sunt atenti plus doamne fereste a mea cum este o maimuta si se catara peste tot si-ar rupe dumnezeului si gatul daca nu ar fi cineva sa o opreasca.
N-as putea sta linistita o secunda daca as sti-o afara singura ...
TRebuie sa fi atenta ca si mie mi se pare cusuta cu ata alba ca ala a plecat asa tast-basti imediat cum ai strigat.
Anca dar ce i-a zis medicul la care a fost cumnata ta? O explicatie trebuie sa-i fi dat.
Kati ce bine de tine ca te-ai relaxat un pic! Si eu abia astept!
La mine munca, munca, saptamana viitoare 5 zile la Barcelona - cred ca vor fi relaxante dar nu imi place ca iar avion, iar bagaj.
Sper sa aveti o zi minunata!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Claudia ce bine arati mama draga! Sunt foarte frumoase pozele. Iar pe mine iar m-a apucat dorul de duca.
Am tot auzit de intamplari de acest gen. Nici eu nu il las pe Alex singur afara. Am incercat cand avea 3 ani dar nu puteam sa imi iau ochii de la geam si asta in conditiile in care erau vecini la banca. Alex daca vrea sa se joace in alta parte imi spune. Nu merge nici cu mama daca eu nu stiu. Am incercat sa il invat sa imi spuna mereu unde este. Asi fi vrut sa ii las mai multa libertate dar imi e teama. Nepotica mea desi are doar 3 ani sta singura afara de un an. E foarte libertina, mamica eu nu are nici o treaba. Mama sta cu vecinele la o barfa pe banca (sau sta in casa si isi vede de treburi)iar fata se joaca pe unde vrea. Face tot ce o taie capul. Nu are nici un program, nici o restrictie.
Anca chiar ma gandeam la cumnata ta. Sper sa fie totul bine. sa ne ti la curent. Stiu ca e foarte greu sa ajungi la acesti medici.
kati ma bucur ca mai dai un semn de viata. Ce masina vreti sa va luati?
Alex ne tot zapaceste sa mergem si noi cu cortul. Ma tenteaza acum daca la voi a fost ok. Nu am mai fost cu cortul de fix 7 ani.
Din pacate trebuie sa ne luam alt cort caci in primavara cineva ne-a spart boxa si ne-a furat structura metalica de la cort. Cred ca erau hoti de fier vechi caci au spart mai multe boxe.
Cristina la Barcelona mergi in vacanta sau lucrezi?

Se amenajaza un loc de joaca pt copii si la blocul meu dar sunt enervanti muncitori caci din 10 ore lucratoare cel putin 6 stau la umbra. Cand lucreaza cu utilaje alimentate electric pica tensiunea si bineinteles ca eu ma enervez ca nu am apucat sa salvez tot. Desi sper sa termine cat mai repede banuiesc ca tot mai stau 2 luni pe capul nostru. Lucrarile au inceput de 2 luni cel putin.

Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

quote:
citat din mesajul lui katik

fetele inginerele, am copiat listutza dar mi s-a oprit stiinta aici, nu mai stiu cum copiez link-urile vechi
neuronul care imi mai ramasese pina acum, l-am consumat cu chestionarele, asa ca cer iertare!!!!!

trebuie sa deschizi fiecare capitol si copiezi link-ul de la prima pag. e ceva de lucru. pt ca mie imi e mai usor (am schimbat cap 20 deci eu dau editare si copiez) am trecut eu listuta cu capitolele in primul meu mesaj din acest capitol.

Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna!
Lenea e mare, eu citesc, mai greu cu scrisul, dar am vazut postarea Ancai.....eu am nascut cu dr Herghelegiu, daca vrei iti dau nr asistentei lui personale si vb cu ea. Stiu ca e full la el. Sa ma suni daca ai nevoie ca stiu ca aveai nr meu de tel.
Acum cate ceva despre noi, bondarim parcurile, mancam, ne jucam, vla doarme eu cu treaba prin casa....si apoi iar bondarim. Deci suntem ocupati. Cat despre meseria de inginer.....cred ca ma dati de pe lista....o sa mi scot cartea de munca, nu vreau sa ma ami intorc unde luicram. Si n am chef de job nou stresant...numai cand ma gandesc ca voi sta si eu 4 ore cat e vla la gradi singura.Simt nevoia sa mai slabesc, sa ma ingrijesc. Asa ca adio munca anul asta. Am un sot bun care aduce bani multi....si eu ce trebuie sa fac? sau ii cheltui! Avem in plan inca un bebe, dar mai incolo nitel, deci faza cu munca ma lasa rece momentan. Asa ca ma mai primiti sa citesc si sa scriu? chiat ca voi fi un inginer cu neuronii criogenati?
Kati bine ai venit in randul soferitelor inginere! Chiar si Vla zilnic sta la volan. M a innebunit baiatul asta cu masinile!
Oti sarcina usoara in continuare!
Nico poate ne vedem la mare...plecam in mamaia la sf lui iulie (parca si voi veniti tot atunci)!
Pup inginerele fara exceptie!

Ioana si bebe Vladimir

"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Neata fetele.
Claudia, groaznica chestie cu barbatul ala...brrrrrrrr....mi s-a facut pielea de gaina.
Am reusit sa o programez pe cumnata mea, a fost ieri la un doctor si ala i-a zis ca nu vede nimic grav la ecografie, sa stea linistita. Maine se duce la cel mai tare ecografist, am reusit sa o programez, sper sa ii zica si el tot de bine. Sunt ceva mai linistita.
Eu am niste zile foarte incarcate asa ca o sa scriu mai mult cand am timp. Va pupicesc.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineata!
Sa mai fac si eu cinste ca in ultimul timp am cam tras chiulul de la oficiul de dimineata!
Fetelor sa va spun si meteo: este as ao vreme frumoasa aici dar asa de cald de dimineata ca abia ma mai puteam tine pe picoare de cald ce-mi era...
Azi am venit cu capul limpede la servici, pusa pe fapte mari sa vedem daca pana dupa amiazaam sa si reusesc sa fac ceva ...
Azi am o cina cu toti colegii mei de aici d ela laborator asa ca sunt in bucatrie pana peste cap. Am fcaut cumparaturile de ieri azi decat sa ma duc acasa si sa gatesc.
Nico plec la Barcelona la o conferinta dar am sa imbin utilul cu placutul: 3 zile conferinta, 2 zile vacanta dar singura nu se numeste vacanta se numeste timp liber ...
Asta este ...
Anca tinem pumnii stransi sa nu fie nimic rau!
Va pup fetelor! O zi minunata sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

ziua buna va spune un inginer drogat: am facut o alergie alimentara f urita, nu stiu inca de la ce dar este groaznic. am o gramada de bube, ma arde pielea, ma amninca, imi vine sa urlu, nu altceva. am luat aerius iar de la el ma simt ca drogata: mi-e somn, ametesc, parca plutesc, dar macar nu ma maninca asa tare bubele.
nico, sar'na de explicatii! masina am vrea opel astra dar cam greu incape in buget, alta varianta ar fi renault megane break sau fiat linea. mai vedem citi bani vin, ce taxe vom avea de platit si in functie de asta ne decidem. inima dicteaza totusi opel, vedem ce va dicta contul!
ioana, bine ai revenit! tu esti de a noastra, asa ca, da-i repede-repejor din degete pe aici!!!!spor la proiectul BB2
cristina, sa petreci fain timpul liber la barcelona!!!!!
anca, sa ne ti la curent cu ce spun dr!tin pumnii, o sa fie bine!!!!
claudia, da, la noi e vacanta la gradi si tine pina in septembrie. nu stiu cum voi face cu robi, ca eu din 19 august trebuie sa merg la lucru si se pare ca nu se deschide cresa pina atunci ca inca se lucreaza la renovari. om vedea si asta.
gbutucica, voi ce mai faceti? ce face bb?
miki, cum merge afacerea? ce fac muschetarii? mai baga nasul si scrie trei vorbe sa stim ca sunteti ok!
aurora, tot la lucru? gata cu amenajarile?
fetelor, va pup, trebe sa ma duc ca ma terorizeaza copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eu am intrat sa va spun ca in burtica avem o fetita sanatoasa, mi se pare ca seamana bine de tot cu Ana. O sa plecam la mare sambata si dupa aceea in provincie, nu stiu cand ne mai auzim.

De abia maine rezolvam de mers prin doctori si cu actele de tradus, legalizat.
Anca, daca stiam veneam in seara aceasta in parc cu Ana ca suntem in zona Colentina la niste prieteni vechi si ei au putina treaba o ora si au plecat de acasa dar acum deja ar trebui sa se intoarca.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 18+

Mergi la inceput