Ingineri fosti, viitori...(22)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare!

Kati, felicitari! copii ce fac? da ceva poze nu mai pui?
xerxe, bafta cu constructia! ti-am admirat puiul in poze!e un dulcic!
oti, tie cum iti merge?

noi suntem bine, venim in ro peste vreo 2 saptamani, nu stim inca exact cand...azi e mai racoare, ce bine, ieri a plouat, dar alaltaieri a fost o caldura de am crezut ca murim!

va pup c-a ajuns Marc de la gradi si nu mai am timp, va doresc un weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Noi suntem la Bucuresti, vom mai pleca la mare, la munte, la parinti in provincie, vacantaaaaaaaa!
Xerxe, bafta la construit, sa nu uiti sa faci poze in toate etapele constructiei!
Anca, hai ca mai ai putin pana la vacanta!

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Claudia ma bucur ca mai treci pe la noi. Si in Ro e foarte cald. Drum bun spre Ro si vacanta frumoasa.
Oti cat timp stati voi in vacanta??? Sotul meu nu poate sa plece din oras mai mult de o saptamana asa ca trebuie sa ne multumim cu putin. Sper sa ajungem si noi in august la munte ca asa ne-am programnat
Am intrat sa pregatesc cafeluta si am uitat. Deci dragele mele va astept cu cu lapte, ceiut cu lamaie si biscuiti cu miere. Suna bine?

Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Oti, mai am fix 21 de zile pana la concediu! Cat stai in RO? Poate reusim sa ne vedem????

Fetelor, nu mai pot......ma dor ovarele si m-am invinetit din cap pana in varful unghiilor de la aerul conditionat...mai ies din cand in cand pe terasa la soare ca sa nu mi se faca rau cand ies din birou. Diseara sper sa ajung la bazin, ca asa mi-am propus. Sper sa ma simt in stare, ca azi noapte nu am dormit mai deloc ca mi-a fost si rau si m-a durut capul de imi venea sa vars si mi s-a descarcat si generatorul la alarma din casa drept urmare a bipait aia toata noaptea, din minut in minut.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna fetelor!
Nico sarut mana de ceiut si de deliciosii biscuitei!
Vad ca miroase la toata lumea a vacanta numai eu ramasei in campul muncii prin strainataturi ... Of, of mai, mai ... Si daca nu am niste probleme mai fetelor ... Fac ce nici n-am visat si nici nu cred ca o sa sfarsec ce incepui, vorba olteanului ...
Otilia deci m-ai lasat cu ochii in soare - a se traduce singura pe campul muncii - si te distrezi ... Ha lasa ca vin si eu pe 1 si cand toti no sa mai aveti vacanta eu sac ca o sa am!
Scuze fetelor dar sunt in toana invidioasa si rautaciasa pe toti care se bucura de placerile vacantei inaintea mea.
Cam astea sunt noutatile ...Nimic mai mult...
Of, of mai,mai la treaba cu mine ...
Va pup!
Concediu placut fetelor si vb serios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimineata!
Am pregatit pt cine mai munceste. Noi in vacanta nu servim.
Cristina mai ai putina rabdare ca imediat iti bate vacanta la usa.

Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineata!
Merci frumos Nico de ceiut!
Am rabdare ca nu am ce face... Asta este! Daca am sau n-am tot acolo ajung.
Azi spre exemplu as fi avut un chef de leneveala in pat ... Mama-mama!
Dar nu se poate si nici in concediu nu o sa pot sa lenevesc ca sunt cu Roxy si copiii au nevoie de joaca, activitate ...
In fine, macar am parte de vreme buna aici ceea ce ma destinde si sper ca pana la sfarsitul lunii asteia sa ajung sa si inteleg ce si cu cum se mananca ce imi propun astia de aici.
Pana acum nu prea m-am lamurit dar sper ca o voi face.
Va pup si sper sa aveti o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Ce fac fetele mele?
Eu am intrat scurt sa imi vars naduful, ca sunt agitata rau!!!!!! Cumnata mea a fost la eco 4D si se pare ca ceva nu e in regula cu bebe, ca a trimis-o dr. ei la Herghelegiu, Pop sau Pelinescu si la nici unul nu mai sunt locuri inainte de mijlocul lui septmebrie....iar ea are 2-3 sapt. max sa refaca ecografia. Am pus in miscare toate relatiile si telefoanele....numai sa reusesc ceva. Sper ca pana la urma sa imi iasa. Pana una alta merge totusi maine la un dr. de la Giulesti, dr. Albu. Si daca voi reusi, o sa mearga si la dr. Pop dupa aceea. UFFFFFFFFF....stau ce pe ace si frate-miu e plecat in delegatie, nu mai poate saracul de stress si agitatie. Incerc sa il linistesc cat pot dar nu prea am sorti de izbanda.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

sara buna inginerele!
mi-a fost dor de voiiiiii!!!!
anca, de ce zici ca nu e ok cu bb?????eu cred ca in caz de urgenta, daca reusesti sa vorbesti chiar cu dr la care trebe sa ajungi, se rezolva si peste programare. trebe spus clar si raspicat care sunt dubiile si sigur va vor primi! eu tin pumnii sa fie ok si cu bb si cu cumnata ta!!!!
claudia, noi suntem pe acasa in principiu asa ca astept un telefon cind ajungeti prin zona, poate de data asta reusim sa ne si intilnim macar putin!!! tare mi-ar placea!!!!
cristina, bine ai ajuns si instalat la noul loc de munca, bafta sa ai!!!!
otilia, vacanta placuta, sa ai grija de burtik mik!!!!si pupici printesei mari!!!
nico, cristina, si al meu sotz se "hraneste" de citiva ani buni, parca vreo 8 cu eutirox de 100mg, asta este, trebe tinut sub control ca altceva nu se poate face, din pacate, tot diagnostic de tiroidita cronica autoimuna
xerxe, spor la constructii, cit mai putini nervi sa aveti!!!!!
nu prea mai stiu cine ce a scris, ca nu am apucat sa citesc prea mult, noi mai mereu pe drumuri suntem, sotz este in concediu, rezolvam tot felul de pb legate de credit banci pt masina, vizita la dealeri de masini, test-drive-uri de toate felurile si tot asa, nici nu mai apuc la calculator decit seara f tirziu cind de-abia imi mai tin ochii deschisi
am fost putin cu cortul in caras-severin, al Trei Ape, a fost f frumos, un peisaj de vis, pacat ca este populat. copiilor le-a placut mult, au dormit relativ bine in cort, pacat ca ne-a si plouat un pik
de condus am si condus cite putin, in afara orasului, pe drumuri judetene pe pante si curbe, muuulte, in oras inca nu m-am avintat dar incerc sa o fac duminica dimineata, doar cu sotz in masina, ca mi-e frica si cu copiii
va pup pe toate, incerc sa ma duc sa mai citesc un pik in urma, nu stiu cind voi apuca sa mai scriu si sa recuperez din urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salut fetele, v-am scris si am apasat gresit o tasta si mi-a disparut textul!
suntem bine acum, sambata insa m-a marcat o intamplare care nu v-o mai povestesc odata, o copiez de unde am mai povestit-o!
Sambata la pranz am venit sus cu Luca, Marc a mai ramas in fata blocului, se juca cu o fetita! aici unde stam noi e o zona cu ft multi copii, e zona de blocuri si fiecare bloc are spatii de joaca in fata blocului. noi stam la scara din mijloc, asa ca Marc se juca cu o fetita cu un an mai mare pe nume Emily, nu chiar in fata blocului nostru, ci la scara vecina!Barbatu-meu in balcon face gratare.Eu de obicei cand e Marc afara ma tot uit dupa el cam la cateva minute, dar acum il stiam si pe brabatu-meu in balcon si nu am dat atata importanta! La un moment dat ies si eu in balcon si imi zice sotul: oare ce e cu barbatu ala ce s-a postat in aproierea copiilor si se tot uita la ei? copii stateau si se jucau la masa, iar langa e un pom, si de pom era rezemat un barbat, insa din cauza ramurilor copacului, nu-i puteam vedea capul! Era gras, in pantaloni scurti si isi tot ridica tricoul in sus si se scarpina pe burta! La un moment dat si-a ridicat tricoul pana in cap!!! In fine, eu l-am strigat pe Marc imediat sa vina sus! Cand asta a auzit ca am strigat, a plecat in pas grabit, ca si cum a luat-o la fuga, in spatele blocului!Apoi ne-a parut rau ca nu ne-am trezit noi mai repede sa ne fi dus pana jos sa vedem ce si cum e!
Cand a venit Marc sus, l-am intrebat daca a vorbit individul cu ei, sau daca a facut ceva, mi-a zis copilul ca nu, numai s-a uitat la ei si a stat dupa pom! Am coborat apoi si am vorbit cu Emily, care mi-a zis acelasi lucru, i-am spus si ei sa nu stea de vorba cu strainii si sa vina in fata blocului in nisip ca de acolo o putem mai bine vedea! In Germania s-au intamplat ft multe cazuri cand copii au fost rapiti, violati si omorati! Eu il lasam pe Marc in fata blocului singur, ca stiam ca nu pleaca, insa acum chiar imi fac griji...aici sunt si ft multe tufisuri, copii cum sunt prostuti e asa usor sa-i pacalesti...ma gandeam ca apare odata asa un individ, a doua oara zice ca deja e prieten cu copii, incep sa se joace, atunci ii mai ademeneste cu ceva sau se joaca tot mai departe de casa cu ei pana ajunge la masina si dusi sunt!!!
Marc stie ca nu e voie sa primeasca dulciuri de la altii, sau sa plece cu ei, ca sunt hoti, insa la o adica n-as baga mana in foc ca nu se duce copilul! Toata nopatea am stat treaza si mi-au trecut numai prostii prin cap! M-am gandit ca poate nu e nimica, insa e prea de tot...sunt atatia pomi, de ce fix de asta unde erau copii se rezema???si de ce ,cand a vazut ca cineva striga dupa copii a plecat asa in graba de parca se temea de ceva??? le-am povestit majoritatea vecinilor ca sa fie in tema si cu ochii pe copii de acuma! Iar eu nu-l mai las pe Marc niciodata fara mine nici macar pana in fata blocului ca tare mi-e frica ca i s-ar putea intampla ceva!

Al meu sot le-a povestit educatoarelor ca sa le explice si ele copiilor despre tema aceasta, a facut sesizare la politie, a vorbit azi si politistul cu copii care au venit incantati de acolo ca au primit carti de desenat despre politisti..., si i-a invitat saptamana viitoare sa le viziteze incinta, asa ca Marc mi-a zis ca el se duce!
Eu de acum, tot cu ochii pe ei, nu-i mai las o clipa din ochi!

In ro venim sambata viitoare,
Kati, te sun cand sunt in timi, sigur ca ne intalnim de data asta!
Anca,sper sa nu fie nimica grav cu bebele si sa fie sanatos! in ce luna e acum?

va pup pe toate, ma duc sa-l spal si pe Luca!
am pus cateva poze aici:http://good-times.webshots.com/photo/2768390310101370997ZCBwhd

Mergi la inceput