Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (75)
Raspunsuri - Pagina 3
slimatei spune:
fetelor si eu un pic pe aici caci in rest sa nu ma cautati ca nu sunt am niste probleme personale de rezolvat si dupa sper sa revin ..noi suntem bine..v-am spus parca de dintisori lui stefy nu..nustiu la cei folosesc ca nu vrea sa manance nik... eu ma lupt cu morile de vant, dar am multa speranta ca intr-o zi o sa pape si o sa zic ca-i meritul meu..in rest am vazut ca va plangeti de rabdarea cu copilasii ... asa e, ne trebuie muuuuulta raaabdare!!!! ..eu una cand incepe sa ma lase mai nou incerc sa-mi aduc aminte ca nu el m-a vrut pe mine ci eu pe el..asa ca ma calmez fac o respiratie lunga si adanca....si incerc sa o fac pe-a mama incontinuare.. ca oricum n-am ce face..doar daca nu o sa-l abandonez... ca asa e..uneori iti cam vine sa-ti iei campii..dar va vog multa rabdare.. am citit un pic din urma, cam cum spuneti voi..? asa pe diagonala.scz..dar e mult de recuperat... acum deja tb sa plec sa-mi vad de viata mea perfecta
dar vreau sa spun ceva si nu ma pot abtine... miha linisteste-te ca te spui la cuscra..hai-ai
sper ca nu te superi pe mine..dar vad ca intreci masura pe mine m-ai avertizat repede cand am incercat si eu ceva...
va pe toate o zi buna si muuultaaaa rabdareeeeee!
Stefania X2 (22.12.07)eu, broscutz :)
...pe la 4-5 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun ...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by slimatei
dar vreau sa spun ceva si nu ma pot abtine... miha linisteste-te ca te spui la cuscra..hai-ai
sper ca nu te superi pe mine..dar vad ca intreci masura pe mine m-ai avertizat repede cand am incercat si eu ceva...
Mey...cuscra mea e detectiveasa...stie tot.
Si nu voiam sa ma incuscresc cu Adina,doar sa fac copiii camarazi de nebunii.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ellis spune:
sunt in mare viteza...scuzati...mancarea e pe foc, fata se trezeste...
CREEM- am mai incercat borcanase, nu vrea, papa f bin mancarea mea!
BIANCA- dupa 4-5 luni se diminueaza drastic rezervele de Fe pe care le au din burtik.
AZI AM INTALNIT IN PARC O MAMICA FRUMOASA CU O FETITZA FRUMOASA SI CUMINTE SI ZAMBAREATA! ADYANNA SI ANTONIA
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by adinag
aici poze ci diversificarea, mi se pare interesant de urmarit mimica lui :-))
Cata uimire pe fata lui. De parca nu stia ce i se intampla.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
http: //www. nou-nascuti.ro/album_nn.html?action=show&pid=3015
Ne dati si noua un vot la link-ul de mai sus? Multumim!
roxx spune:
adina, da, e mare nazdravanul...are 9700 g ...in funduletz sta cam 1 minut nesprijinit dupa care o ia intr-o parte
felicitari pt botez...am vazut si pozele, f frumoase personajele
sanda, multumim...scaunelul este pliabil, e ca un fotoliu, sta in el doar cand sunt cu el si ne jucam pentru ca nu are sistem de siguranta, de prindere
bianca , multumim
miha, multumim
_
Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
Cum creste
Poze
roxx spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
http: //www. nou-nascuti.ro/album_nn.html?action=show&pid=3015
Ne dati si noua un vot la link-ul de mai sus? Multumim!
sigur! un pt amira
_
Cum creste
Poze
roxx spune:
adina, ce haios e floris ...cum se uita el uimit
_
Cum creste
Poze