Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (75)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

quote:
Originally posted by adinag

Jasmin, lasa ca vine si timpul asta cand va fi el mai independent! Cel tarziu cand vine cu prima prietena acasa
Si festul asta medieval arata tare fain. Iar Lucas arata asa de fericit!!!

Adyana, ia si de la mine!

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

si tie!

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

pe mine ma scuzati ca intru mai greu... Cred ca am o mica depresie de graviduta ... Ma enerveaza la culme starea asta de oboseala... Mama e la spital de trei zile a facut o infectie urata in gat si cand au vazut-o cei de la ORL au si internato ca nu mai putea vorbi , bea sau manca ... Uneori simt ca nu fac fata cu oboseala asta ... ma termina.... Am noroc ca am un copilas cuminte... dar cateodata simt ca nu pot nici atentie meritata sa io dau sa nu mai vorbesc de sot... care saracul lucreaza non stop... sa ne dea de toate si eu cateodata ma enervez ca nu apuc sa ii fac si de mancare k-lumea...In fine ... aceeasi stare am avuto si in sarcina cu raul la un mom dat...sper sa treaca ...ca azi am inceput sa plang din senin ca faceam baie si raul s-a trezit plangand din somn ..si eu am iesit la el repede si de abea apucasem sa ma ud pe cap...

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

quote:
Originally posted by Aralia

Cati, am tot vrut sa-ti spun ca am vazut pozele cu Sofia in piscina, e chiar misto asa ca nu poate sa evadeze!

Adina, eu nu am putut sa vad pozele cu Mihuta si Sophia ei! Nu merge linkul ala, si cand am intrat in pagina cu toate albumele, asta cu ea nu eeeeee...

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

E super asa..mai ales ca o punem de obicei sus in pat...stau si eu linistita cand plec in lata camera sau la baie (da sunt rapida..ca nu ii place singura)
Initial nici eu n-am reusit sa vad pozele Adinei, dar am mai incercat si a doua oara a mers. Mai incearca si tu!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Ce-mi dati daca ma'c sa fac capitol nou?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

quote:
Originally posted by Aralia

quote:
Originally posted by eladea2005

salutam fetele!!!

ne-am intors si noi de pe drumuri....
mama da ce spor aveti la scris, am mult de recuperat

avem pozici noi in semnatura, la Eric...

si de asta ce ziceti:are mama o fetita... frumusel foc
(ca deh, fiecare cioara isi lauda puiu')

are mama o fetita...

Mie nu mi se pare ca are fata de fetita chiar si cu batic... e un barbatel adevarat!

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

deh, ziceam si io, na...ca are mama o fetita... dar e asa cum zici tu... mai ales cand il prinzi in momentele lui de manifestare a personalitatii masculine... atunci sa te tii...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

are mama o fetita...

Eric in centrul de joaca

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by Ank83

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by adyanna
Da, in 82 sunt nascuta!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

eu sunt in '83

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris

si io!!! si io !!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Am vazut si eu o gramada de poze...am avut timp sa ma uit acum ca baietii mei se uita amandoi la meci.... Foarte frumoase toate ...nu dau nume sa nu scap vreun bebic frumos sau vreo privighetoare frumusica...ups ca am scapat un "nume" ...

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

quote:

quote:

quote:
Da, in 82 sunt nascuta!

eu sunt in '83

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Ce mai face gravidutza noastra? Ce face burtica? (Credeam ca ne-ai uitat si intri doar la odisee)
Esti tinerica...tinerica....ai timp si de bb3

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by vali_delide

quote:
Originally posted by bb_yasmi

vali zi mi si mie ce vila, poate ne "ia" si pe noi dupa voi/.... chiar mi-am dorit in neptun dar nu prea sunt pensiuni decat hoteluri. poate imi dai si mie cateva detalii.

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

BB, maine o sa sun si o sa cer detalii...stiu doar ca e la 200 de m de mare, are curte cu gradina, mini-bucatarie...eu l-am rugat pe prietenul nostru sa ne ia ceva unde sa am ceva facilitati pt. bebe...cum reusesc sa vb. iti zic, ok? Voi cat vreti sa stati?

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)

printesa roz

www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei

astept detalii.mersi frumos.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bb_yasmi

quote:

quote:

quote:
Da, in 82 sunt nascuta!

eu sunt in '83

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

si io!!! si io !!!

hai sa facem un club al fetelor din 80' incoace sa se arunce cu rosii in mai multe ..ca poate asa ne nimeriti pe careva

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput