Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (75)
Raspunsuri - Pagina 24
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by creemquote:
Originally posted by Ank83quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by adyanna
Da, in 82 sunt nascuta!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
eu sunt in '83
Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris
Ce mai face gravidutza noastra? Ce face burtica? (Credeam ca ne-ai uitat si intri doar la odisee)
Esti tinerica...tinerica....ai timp si de bb3
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)
Poze Maria Sofia
asta e pt tine ca esti cobe ca si Anca cu bb3
Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris
Ank83 spune:
Miha daca ne faci capitol nou te lasam sa ne facem o praji buna buna..... si mare ..asa sa ne ajunga la toate... ca ajutor ai ..si inca foarte priceput
Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
creem spune:
Anka...imi pare rau de mama ta...mai ales ca fara ea probabil e mai greu...poate mai trebuie sa ajungi si pe la spital(eu sunt satula de spitale).
Iar depresia...sper sa iti treaca repede..repede. Las-o si tu mai moale cu treburile prin casa, dormi odata cu Raulito ca sa te odihnesti cat mai mult si o sa fie bine pentru toti! (iar tati mai papa si cate un sandwicel sau o pizza...ca nu cred ca se supara)
Poze Maria Sofia
adyanna spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmiquote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by adyanna
Da, in 82 sunt nascuta!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
eu sunt in '83
Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
si io!!! si io !!!
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
hai sa facem un club al fetelor din 80' incoace sa se arunce cu rosii in mai multe ..ca poate asa ne nimeriti pe careva
Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste
mariussimiuc spune:
Pazeeeeaaaa...ca vine 76
Ank83 spune:
Creem sa stii ca pe la odisee intru foarte rar.... tot aici ma simt ca acasa ... sper sa nu citeasca cineva de pe acolo sa nu ma mai primeasca deloc .
Burtica parca incepe sa se vada putin... nu stiu daca ce simt in burtica e bb sau nu??!!! poate e doar muschiul ...dar simt asa niste lovituri discrete... Maine am 13 sapt... dar cine stie poate....
Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
creem spune:
Heeiii..io va invidiez ca aveti de tinere bebei si o sa va bucurati de ei mai mult timp...ca io n-am avut curaj...si cand am vrut n-am mai putut si uite asa am ajuns la 30 si...sa am bebeda ma bucur ca s-a putut si acu!
Iar cu bb3mai vorbim peste vro 2-3 ani...tin minte!
Poze Maria Sofia
sanduta spune:
quote:
Originally posted by Araliaquote:
Originally posted by sanduta
Salutare
Noi am fost azi pana la Campul Cetatii, o localitate plina de peste. Am mancat 2 pastravi.
Cezar a fost super cuminte pe masina, problema a fost cu masa. Am luat un borcan de la hipp pui cu morcov. NU A MANCAT. Uite primul lucru care pot sa spun ca nu i-a placut. Apoi i-am dat branza de vaca cu caise Danonino. L-a lins tot cred ca daca mai aveam unul il papa si pe ala.
Va las ma duc la joacate cu puiul meu.
Eu am o tona de neamuri in Targu Mures cu care ne ducem in fiecare vara la Campu Cetatii, cate 20-30 de oameni+copii de toate varstele. Ei au cumparat acolo teren si au facut si casa, asa ca de anul asta sau celalalt, o sa mergem acolo cate o saptamana! Imi place mult, ca e asa, salbatic, mai neatins de om...
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
E superb acolo. Noi mergem cat de des putem, ca pe langa peste mai este si un peisaj frumos.