Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (75)
Raspunsuri - Pagina 22
vali_delide spune:
Hello!
In primul rand vreau sa va multumesc pentru urarile de ieri si sa le zic si eu la multe lunite tuturor bebicilor sarbatoriti zilele acestea!
Noi am fost plecate intr-o mini-vacanta la buni, la Craiova, asa ca am lipsit motivat (ca vad ca s-a strigat catalogul!)
Ne-am intors in seara asta, am facut baita si am papat si acum doarme printesa, ca a fost tare obositor drumul! Am venit cu un dintisor in plus, asa ca suntem iepuras in toata regula!
Am vazut multe poze cu beici, unii mai frumosi, mai frezati si mai vorbareti, altii mai atarnati ca "liliecii" si ne plac toti, sunt f. frumosi.
Jasmine, te-am vazut si pe tine, in sfarsit, in poze...arati f. bine!
Adina, am incercat sa vad si eu pozele cu voi si Mihuta, dar nu am reusit.
Nu am avut timp sa citesc din urma decat f. putin!
Felicitari Danangie, sa-ti traiasca baietelul! Ma bucur f. mult pt. tine!
BB, voi cand veniti la mare? Ca pana la urma si noi mergem tot la Neptun, asa ca sigur ne vedem...si poate ne intalnim si cu Ecaterina! Ma duc sa mai citesc un pic din urma, dar sunt pe aici inca un pic! Va pup.
printesa roz
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei
Aralia spune:
quote:
Originally posted by sanduta
Salutare
Noi am fost azi pana la Campul Cetatii, o localitate plina de peste. Am mancat 2 pastravi.
Cezar a fost super cuminte pe masina, problema a fost cu masa. Am luat un borcan de la hipp pui cu morcov. NU A MANCAT. Uite primul lucru care pot sa spun ca nu i-a placut. Apoi i-am dat branza de vaca cu caise Danonino. L-a lins tot cred ca daca mai aveam unul il papa si pe ala.
Va las ma duc la joacate cu puiul meu.
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
www.dropshots.com/sanduta" target="_blank">Filme cezar
Eu am o tona de neamuri in Targu Mures cu care ne ducem in fiecare vara la Campu Cetatii, cate 20-30 de oameni+copii de toate varstele. Ei au cumparat acolo teren si au facut si casa, asa ca de anul asta sau celalalt, o sa mergem acolo cate o saptamana! Imi place mult, ca e asa, salbatic, mai neatins de om...
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
Aralia spune:
quote:
Originally posted by eladea2005
salutam fetele!!!
ne-am intors si noi de pe drumuri....
mama da ce spor aveti la scris, am mult de recuperat
avem pozici noi in semnatura, la Eric...
si de asta ce ziceti:are mama o fetita... frumusel foc
(ca deh, fiecare cioara isi lauda puiu')
are mama o fetita...
Mie nu mi se pare ca are fata de fetita chiar si cu batic... e un barbatel adevarat!
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
bb_yasmi spune:
vali, noi plecam in 22 noaptea. pana acuma oscilam intre grecia, turcia sau litoralul nostru. iar in ultimul moment en gandeam ca mai bine am fi mers in sicilia...dar e cam tarziu pt asta. o lasam pt la anul!!! deci, noi mergem in jupiter, la vila wolf probabil. maine vorbesc la vila si depun banii in cont pt rezervare. mai aveam si cateva hoteluri pe lista dar am zis ca mai bine la pensiune cu bb. voi unde va cazati???
felicitari pt iepuras!!!
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
Aralia spune:
Cati, am tot vrut sa-ti spun ca am vazut pozele cu Sofia in piscina, e chiar misto asa ca nu poate sa evadeze!
Adina, eu nu am putut sa vad pozele cu Mihuta si Sophia ei! Nu merge linkul ala, si cand am intrat in pagina cu toate albumele, asta cu ea nu eeeeee...
5 Nov. 2007
POZE
Copacul De Hartie
vali_delide spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
vali, noi plecam in 22 noaptea. pana acuma oscilam intre grecia, turcia sau litoralul nostru. iar in ultimul moment en gandeam ca mai bine am fi mers in sicilia...dar e cam tarziu pt asta. o lasam pt la anul!!! deci, noi mergem in jupiter, la vila wolf probabil. maine vorbesc la vila si depun banii in cont pt rezervare. mai aveam si cateva hoteluri pe lista dar am zis ca mai bine la pensiune cu bb. voi unde va cazati???
felicitari pt iepuras!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
BB, noi o sa stam undeva la o vila in Neptun, dar nu stiu cum se cheama, ca ne-a rezervat un prieten direct acolo. O sa plecam pe 15 si stam cel putin 10 zile...si noi am fi vrut sa mergem undeva afara, dar ma gandesc ca printesa e totusi destul de mica sa stau cu ea atat de mult in afara, la anul sigur o sa alegem Grecia sau Italia! Sper sa ne vedem, daca va hotarati totusi sa veniti la Jupiter!
printesa roz
bb_yasmi spune:
vali zi mi si mie ce vila, poate ne "ia" si pe noi dupa voi/.... chiar mi-am dorit in neptun dar nu prea sunt pensiuni decat hoteluri. poate imi dai si mie cateva detalii.
vali_delide spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
vali zi mi si mie ce vila, poate ne "ia" si pe noi dupa voi/.... chiar mi-am dorit in neptun dar nu prea sunt pensiuni decat hoteluri. poate imi dai si mie cateva detalii.
BB, maine o sa sun si o sa cer detalii...stiu doar ca e la 200 de m de mare, are curte cu gradina, mini-bucatarie...eu l-am rugat pe prietenul nostru sa ne ia ceva unde sa am ceva facilitati pt. bebe...cum reusesc sa vb. iti zic, ok? Voi cat vreti sa stati?
printesa roz
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by adyanna
Da, in 82 sunt nascuta!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
eu sunt in '83
Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris
adyanna spune:
quote:
Originally posted by ellisquote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by adyanna
Da, in 82 sunt nascuta!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
si de la mine , ca esti de-o seama cu sora-mea!
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste