Distrugatorii de mituri
Am citit articolul www.desprecopii.com/info.asp?id=1385" target="_blank">Distrugatorul de mituri - si mi-am re-amintit in ce lume plina de mituri traim. Peste tot auzim tot felul de preconceptii, mituri, automatisme. Si totusi, viata este altfel decat cea prevazuta si diagnosticata de gura lumii.
Ce mituri ati distrus? Sau cu care inca luptati?
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Raspunsuri
desprecopii spune:
Natasa acum cred ca mere.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Anuska spune:
Da, asa e! O groaza de mituri se spulbera atunci cand fiinta aceea mica, total dependenta de tine se uita cu ochii sai "de lapte" la tine si cere..... ceva. Ce? El stie, iar tu nu poti decat sa incerci sa ghicesti.... si uneori nu prea o nimeresti....
Si dupa ce faci tot ce-ti trece prin cap ca ar putea sa-l calmeze, il strangi in brate a neputinta si .... minune.... tace; avea nevoie de-o imbratisare....
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
danitin spune:
Of, Lori a distrus o gramada de mituri.
1. Mama mai si doarme peste noapte
2. Daca e alaptat la san nu face colici
3. Cu cat bea mai mult lapte, cu atat mama produce mai mult
4. Colicii trec cu: ceai de fenicul, siropele (am incercat vreo 5 marci), comprese calde pe burta, masaj in sensul acelor de ceasornic. Ei bine, la noi NU au trecut.
5. Copilul e pasionat de jucarii gen caruselul care se agata deasupra patutului. Nu a fost pasionata de el decat in ziua in care a devenit destul de mare ca sa se ridice singura in picioare si, cu un chiuit victorios, sa-l rupa. De unde trag concluzia ca o fi enervat-o rau pana atunci.
6. Nasul se curata destul de usor cu pompitza. Depinde ce intelegeti prin usor...
7. Forfecuta speciala pt unghii de bebel chiar le poate taia.
8. Poti renunta la scutece cand vrei tu (ca parinte). A renuntat exact cand a vrut ea ... adica pe la 2 ani.
9. Daca foloseste premergatorul o sa mearga singura mai tarziu decat alti copii. A folosit premergatorul si a inceput s mearga singura la exact 1 an, tinandu-se, pentru mai multa siguranta, de sfoara unui balon cu heliu....
10. In primele 4 luni mama mai are timp si pentru ea.
Cam astea-mi vin in minte acum. Nu zic ca-s general valabile dar la noi chiar asa a fost.
Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant
Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...
Avem si poze noi
Andrada spune:
Homeopatia: n-am reusit nimic, am dat cifre, rezultate, teste, compozitie m-am bagat la toate subiectele, n-am convins pe nimeni, e adevarat ca nici n-am suport, Xeno e bagat pina in ADN in religie...
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Donia spune:
Cel mai mare mit cu care am luptat in Romania e ca Morfina omoara.
Toata lumea stia asta, de la mic la mare, de la profan la profesionist... si in timp ce mitul isi ducea viata linistit, atatia oameni sufereau dureri inutile.
Sper ca s-a mai schimbat situatia.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
midasnu spune:
Petru a distrus mitul: daca ii dai biberon nu mai suge la san.
acum ne luptam cu mitul: daca dormi cu el in pat nu mai doarme in patutul lui.
deocamdata atat, dar are toata copilaria inainte
Elena fericita mamica de Petru 17.03.2008
Sheannamp spune:
quote:
Originally posted by Donia
Cel mai mare mit cu care am luptat in Romania e ca Morfina omoara.
Toata lumea stia asta, de la mic la mare, de la profan la profesionist... si in timp ce mitul isi ducea viata linistit, atatia oameni sufereau dureri inutile.
Sper ca s-a mai schimbat situatia.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Da! S-a mai schimbat dar indicatiile sunt extrem de clare si foarte bine controlate....