Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (78)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mada, asa ma bucur de vestile bune cu maselutza & bebe.

Grecia & Creta ca si Sun si Turtu si eu le ador : mancare buna, oameni simpatici, peisaje de vis. Un sfat din partea mea, nu plecati niciodata la hotel, intotdeauna in club. Acolo ai liniste, calm, racoare tot ce vrei. Daca ai chef de nebunie pleci in oras, daca nu, nu.

Turtu, da azi plecam. Eu sunt racita de 3 zile, azi parca sunt un pic mai bine. A plouat pana a rupt de azi-dimineata, acum e inorat si frig.

CAdita: noi am luat cu suport de metal (dar simpla, fara mare lucru in sine), pe care o poti pune oriunde. Mi se pare mai practica decat aia pe cada, ca asa eu stau intr-o parte, tati in alta si babacim amandoi bebele. Multa m-a sfatuit sa o iau pe asta si nu din cealalta.

Vicky 37+ si Maya
AMR +2 saptamani

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...nu mai vb mai de praji....vreti sa-mi fac bilet de voie ca sa merg acum la cofetarie?????

Cami 34s+, cu

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Nu mai vorbiti de vesine, la noi nus e gasesc

Vicky 37+ si Maya
AMR +2 saptamani

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Vicky, da-mi adresa si iti trimit eu.

Diana 34+ si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

mada bine ca ai scapat de maseluta!

sun imi palce starea ta de spirit!

gata ma terminat treaba, am cam exgerat...am spalat, curat praf aspirator, baie, mochete...GATA!ajunge!

am vazut va vb despre cadita, eu primesc de la prieteni una cu suport si scurgere, am inteles ca a fost tare utila

va las plec la bunica

28s+! surpriza Andreea Maria
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

in loc sa stau cu parintii husband-ului, eu am intrat pe net sa vad daca a nascut Dana sau nu...Sunt atat de nerabdatoare!!!
Oana, misto ca te duci la gimnastica. EU fac asa mult sport cu mopul si aspiratorul...
Irda, deja 2 saptamani!!! Chiar ca trece timpul asta asa repede!!!MULTI ANISORI , ANTONIEI!!
Anna, ma bucur ca ai scapat de injectii!!! Bai, m-ati innebunit cu cartofii prajiti; cred ca ma duc si eu sa dau comanda sa mi se faca...
Mada, ce vesti!!! Oare la odiseea nosatra toate fetele or sa nasca inainte de termen?? CA pana acum cam asta este tendinta...Sper sa nu cobesc!!!
Sun, si tu???!!!
Revin...

Cristina 29+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Sun si pe mine m-a strafulgerat un gand aseara, ma gandeam la voi, si tare mi-e teama ca Anaxena chiar va depasi usor termenul, Ano nu ma stuchi, dar asa fu fiilingu'

Monica 34+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - alta viata

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

ano, ce-ti fac fetili astea, vor sa te lase sa te coci de-a binelea
cristina, deci nu sint ultima codasa la cumparaturi, m-ai linistit . Nora ingrata ce esti
vicky, distractie placuta la munte.

Fetelor, mersi de raspunsurile cu cadita, o sa testez si eu piata pe aici, ca sint tare debusolata pe tema asta.
Nici in elvetia nu se gasesc visine !!!!!!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Nu nasc io asa usor bey, sa nu va faceti griji! Nu va las singure aici, sa va faceti de cap!

Oricum, io o astept oricand, da' daca e sa fiu sincera-sincera, as prefera sa nu astepte 40 de saptamani, totusi! La 38 spre 39 ar putea sa vina!

Io v-as trimite visine la toate daca as putea. Scuzati ca iar ne-a luat valu' si v-am facut pofta!

Vaz ca azi fu' si ziua harniciei, pe langa cea a colului:). Ma duc sa fac prajitura:)

SUN 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Dana!!!!!!!!!!
acum am reusit sa intru sa citesc si eu..........
desi sunt in prenatal deja, ghici unde sunt azi................... la birou..................
saptamana asta a fost de cc-at ...........am venit la munca si am stat de dimineata pana seara la 21...........
am zis ca inebunesc............
normal sa ma platesc in plus.....dar sincer mai de graba am venit sa o ajut pe sefa mea........
v-am zis ca suntem prietene........
si de o saptamana am primit o citetie pt. o societate fara angajati.............cica avem de plata aproape un miliard la stat.......
asa ca de o saptamana ne chinuim sa scoatem de la dorarele de banca, casa, etc. dovezile ca au fost platite toate darile la stat.............
azi colac pente pupaza....scapam de amenda asta mare si ..............surpriza:
ne intra pe usa garda financiara..............
am zis ca vad dublu in fata ochilor............
si abia acum au plecat................normal cu un 'cadou' si o amenda de 10 mil. desi aveam toate actele............
cam asta am focut eu azi..............
ca m-am intins asa mult.....dar in afara de voi nici nu am cui sa ma descarc si sa ma inteleaga...........ca sotului i-am facut capul calendar deja.................pe ziua de azi.
revin un pic mai incolo dupa ce ma mai calmez un pic........
toate gravidutele fara exceptie!!!!!!!!!!!!

Roxana30+ de Bianca Maria
AMR 10 SAPTAMANI

poze burtica si nu numai....

Mergi la inceput