Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (78)
Raspunsuri - Pagina 7
oanasm spune:
huh!!!???? ce zici sunule??? maroniu?? mey....parca mi te si imaginez cu zambetu' ala![]()
![]()
ioooi....da' in rest n-ai nik..nu? adica contractii..alte chestii, sentazii tari..!? nu? no..
fetele..hai ca merg!!!!
Oana
28+ cu

o noua viata
filmuletz bb
flo1980 spune:
diana multam de informatii! 
Flory mami de Alex 23.02.2006 si
36+ cu 
AMR 4 saptamani 
bebe 2
pozele mele
SunSmile spune:
Onutzu' nu, n-am nimic! Dupa incantarea mea, as zice ca-mi pare chiar rau ca n-am! Ei, noi o asteptam oricand cu tot sufletul!
Flo ia-o incetisor asa!
Ma duc sa mananc dulceata de visine, ca m-ati zapacit!:)) Macar de-oi naste in seara asta
, sa nu raman cu gandu'!
SUN
37+ 

Dianami spune:
Valeu, Sun...ce faci? ![]()
![]()
![]()
Am primit visine de la tara, maine fac ceva cu ele, neaparat si o prajitura ca mi-e pofta...pt. azi mi-am luat portia de harnicie. ![]()
Diana
34+
si Iulia
(15.07.2005)
turturica spune:
mada, bine c-ai revenit. Deci mai dureaza putintel la tine. Contractiile alea cit sint de dese?
oana, caditele alea se gasesc doar pe internet la voi? Ca mie imi trecura prin fata ochilor doar cadite simple, n-am vazut nimica cu suport, dar ce-i drept nici n-am cautat in mod special. Cu masuta de infasat nu-mi trebe nici mie, ca aia o s-o pun in camera lu' bebe
sunu, si tu, Brutus? Pai eu te programasem (mintal) ca nasti in 17. Ai oaresce alte semne?
La treaba asta cu bebe peste 3-4 luni nu m-am gindit, creierul meu e programat pentru bebe mic, inca nu poci gindi in perspectiva.
Mi-e si un pic teama de cazile astea cu suport, ca nu cumva sa cada bebe de acolo, dar nu stiu cit de comode sint cazile astea care le pui in cada de la baie.
Cazi de fite n-am vazut nici eu pe-aici, tot asa simple cum zici ca ai si tu.
30+
Dianami spune:
Flo, cu placere! 
Eu am cadita cu suport de bebe in ea, inglobat. Are scurgere, suport pt. cosmetice si atat. Eu am spalat-o pe Iulia numai in baie, pt. ca puneam cadita pe masina de spalat si era fix la nivelul meu, nu ma aplecam deloc.
. De la 7 luni (cand a stat f. bine in fundulet) am bagat-o in cada mare si de atunci o tinem numai intr-o balaceala, doar e zodie de apa
.
Diana
34+
si Iulia
(15.07.2005)
M&M spune:
Turturica, aceesi stare ca si tine am...nu am mai cumparat cine stie ce , in afara de 2 creme pentru bebe...
Sincer, mai sunt 2 luni pana atunci, asa ca . eu zic ca mai e timp..
Cristina
29+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
flo1980 spune:
Sun eu cred ca e de la control....si eu am patit-o la ultimul....a fost doar putin si a trecut...mai stai bebe de sun, mai stai! sau mami te vrea mai repede?
Boti faina camera gargaritei! 
Cadita am de la Alex una simpla, mai e si acum in Cora si Carrefour (30 ron), e intr-o parte mai mare si in cealalta mai ingusta unde are doua adancituri pentru sapun si samponel. Am vazut ca acum au aparut fel de fel.
Eu ii faceam baie in dormitorul unde dormea, pentru ca era iarna. Asezam cadita pe pat. Mai tarziu am pus cadita in cada noastra si putea sa se balaceasca cat vroia ![]()
si noi tot rar si semi ![]()
Flory mami de Alex 23.02.2006 si
36+ cu 
AMR 4 saptamani 
bebe 2
pozele mele
boticelina spune:
Alooo!!!
fetelor, unde va grabiti asa? Mai lasati pepenashii sa se parguiasca putin.
Sun parca te si vad cu un zambet abulic pe bot
Pup Galushca, explica-i si tu ca pe 17 aveti intalnire, acum sunt doar 7 ale lunii, sa mai stea putin...
Turtu eu am luat o caditza cu "geografie", adica cu suport preformat, ca exista si suport separat cu ventuze, dar eu am ales asa din cauza disabilitatii mele, ca sa pot manipula printesa doar cu o mina si ea sa stea prin geografia caditzei. Intentionez sa-i fac baite in baie, imi va face tatal meu un gratar care se pune pe cada, pe el voi pune caditza, ca sa nu fiu nevoita s-o car plina cu apa prin casa sau sa murez totul in drum. Asa, pun gratarul pe cada, caditza pe gratar, imbaiez gargaritza, fug cu ea o sterg, o cosmeticesc, si apoi vin doar si rastorn apa de baie in cada mare, cladesc cadita cu dusul si nu-mi rup spatele sau sa-mi despic operatia hamalind cu apa prin casa.
Monica
34+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - alta viata ![]()
"If you are unware of your choices, then you have none"
SunSmile spune:
Nu nasc io Turtu asa usor. Si io zic tot 17, da' maine-i 7...la asta nu ma gandisem initial
Ei, cum o fi, o fi!
Cadita noi o s-o punem la inceput pe masa de infasat, probabil....mai apoi pe pat cu un covorash antiderapant sub ea si apoi vedem. Astept sa creasca s-o bag in cadita de la dush direct.:))
Diana fa praji cu visine..este dementiala! Io iubesc tot ce tine de ele!
Oare Ana cand s-o intoarce cu vesti? Desi (si o sa ma omoare cand citeste) asa am un feeling ca ea atinge termenu...:)
SUN
37+