Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (78)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Suuuper! Dana chiar naste!

Irda la multe lunite si apoi la multi anisori! Sa fiti sanatoase, ca frumoase sunteti tare!

Boti mai bine singurica!

Turtu pai cred ca te dezamgesc, ca si noi am fost tot la un hotel mare (creta maris se numeste). Eu n-am simtit hoardele acolo, m-am imprietenit cu toata lumea, am avut gradina privata mereu...imi placea ca nu auzeam galagie.(d'aia eu niciodata nu optez pt camera cu vedere spre piscina). Nu stiu...am fost in toata lumea asta, dar Grecia are ceva aparte. Litoralul romanesc...sunt mult prea multi ani de cand nu l-am mai vazut, multi....Eu zic sa nu intri in panica, ai vreme sa le iei/faci pe toate!

Tecky azi fac salata orientala, mi s-a pus pata! Cu cartofi noi si cu ceapa verde si cu bucatele de castraveti....

Ana si noi mai prestam. Nu cu aceeasi intensitate dar...Hai ca te asteptam cu vesti bune de la dr.

Mada unde esti?

Ma'c sa-mi scot rufele din masina.

SUN 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

ce zi fainaaaaa!!! mai rasare un pepenas!!!!
Dana nastere usoara iti doresc si multa sanatate la puiutz!!!

boti super faina camera Gargariztei!!! colorata, vesela...bravo mamitzi!!!!!
irda deja 2 saptamani! chiar ca trece timpu'! La multi anisori Antonia!!!!!!

am fost si noi azi la dr, bb e bine, creste, inca nu s-a intors dar eu sper din suflet sa o faca!!! colul este ichis ..deci toate bune!
de saptamana viitoare mergem la curs cu tati, pt "nasterea mama+tata" ca fara curs tati nu poate asista la minune...si oricum e binevenit cursu'!
pipici la fetiscane!!! merg sa-mi iau cirese iar apoi la gimnastica

EDIT: mada ma bucur ca in sfarsit e cat de cat rezolvata maselutza! sper sa nu te mai deranjeze o perioada!
Oana
28+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Incep sa se precipite lucrurile si la odiseea noastra, nu gluma. De acum cred ca ne putem astepta in fiecare zi la astfel de vesti. Asa ca hai sa incurajam viitoarea mamica cu multe multe majorete:!!!!!!!!!!!

Eu mi-am inceput ziua cu ultima injectie, in sfarsit am scapat. apoi au venit mama si tata sa-mi faca curatenie in casa ca nu mai suportam si cum eu n-am voie sa fac efort am dat doar indicatii. Acum am papat si eu, ghiciti ce - cartofi prajiti, bineinteles, ca mi s-a facut pofta de aseara.

Ieri am avut o zi cam plina, dupa ce am bantuit prin oras si am facut cam ultimele cumparaturi pt spital, am reusit sa ma odihnesc putin si apoi am fost la oftalmolog, unde am primit vesti cam proaste - iar au crescut dioptriile mele, cel putin la un ochi - acum am -5 si -5.5. Mi-a dat si o recomadare pt cezariana ca sa se acopere cu hartii si dr ginecolog.

ca sa vedeti ce neuron obosit am , ce am cumparat eu ieri de la farmacie pt bb - pe listuta aveam mai multe printre care ser fiziologic, iar eu ca desteapta am cumparat apa oxigenata. parca mi se parea mie ca miroase cam ciudat dar eu aram convinsa ca asa trebuie. Noroc ca stateam de vorba cu o vecina aseara si i-am povestit ca asa mi-am dat si eu seama de gafa, poate ajungeam doamne fereste sa spal copilul la ochi cu apa oxigenata. Va imaginati ce cascata sunt.

Azi imi propusesem sa fac bagajul, adica sa le pun pe toate in genti separate, cum mi-a zis dr, si deasemenea sa spal hainutele de bb, insa sunt cam obosita si nu am chef, plus ca afara nu e soare si sta sa ploua asa ca degeaba as spala ca nu s-ar usca bine. Asa ca mai astept pana maine.

Diarux nu t-am mai vazut de mult, s-a intamplat ceva? Sau esti prea ocupata cu sfarsitul de an scolar, ca stiu ca si mama are tot felul de activitati acum pe ultima suta de metri, si abia si-a facut timp sa vina azi sa ma ajute cu curatenia.

Cami te inteleg ca esti dezamagita de noile vesti legate de sexul lui bb, si mie imi e tare teama ca nu cumva sa se schimbe ceva. Marti la eco mi-a confirmat100% ca e fetita, dar nu poti sti niciodata cu siguranta decat dupa nastere. Asa ca nu pot decat sa te incurajez si eu ca toata lumea, bine ca e sanatos ca asta e cel mai important lucru. Cat despre nume, o sa gasesti tu varianta cea mai potrivita. Daca imi permiti o sugestie, mie imi place foarte mult Vlad,de fapt asa il cheama pe sotul meu. Sper ca nu te superi ca am indraznit.

Anna 33+ cu Ioana Maria
AMR 7
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Am uitat ca zi trebuia sa schim semnatura. Am implinit si eu 34 s,si o incep pe a 35-a. Sper sa mai stea bb vreo cateva saptamani cumintica in burtica, macar pana la 37-38.

Anna 34+ cu Ioana Maria
AMR 6
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Ne-am intors si noi din plimbari.
Am fost la moasa nu a vrut sa faca control intern , cam banuiam eu ca ei nu prea fac asa aici, a zis ca ala numai daca am contractii la cate 5 minute sau daca trec de 41 de sapt si trebuie sa ma induca dar a palpat bebele a zis ca deja a coborat de acuma nu se mai misca in nici o directie decat in jos i-am zis de ziua de ieri si de contractii si etc si a zis ca dupa parerea ei nasc mai devreme de 40 si mi-a facut o programare pt 18 iunie la moase din nou dar a zis ca e sigura ca eu nasc pana atunci. Acuma na om vedea, azi iar au inceput contractiile tot asa rarutze dar dureroase.
Dana galerie si curaj si speram sa nu dureze mult pana te dilati complet.

Boti camera e superba! Vreau si eu sa stau acolo ma primesti? Carpeta e bestiala de unde ai luat-o? Aici nu am gasit asa tare mi-ar place sa iau pt camera fetelor asa.
Irda hai ca esti simpatica cu orgasmul. Sa iti fie de bine si la cat mai multe. Ma bucur ca te refaci rapid si ca sunteti ok.
Boti mai stii the day is still young, chiar vb ieri cu Flo si zicea si el ca iar ma apuca in weekend? Ca si data trecuta tot in weekend m-a luat si luni dim am nascut. Numai ca ar fi fost bine sa fie weekendul urm sa fie si bunica aici, vine dum dimineata.
Dma ms.
Mariana .
Vai Tecky iti dai seama eu ce happy is. Ma enerveaza ca parca nu putea sa faca asta de prima oara cand m-a chemat pe 14 mai a trebuit sa mai astept inca 3 sapt ca sa stau 20 de min si sa rezolvam pb cu durerea. Da na politica lor...
Tecky nu trebuie sa iti fie frica , uite eu acuma chiar is happy ca nu mi-e frica ca data trecuta ci is total relaxata si chiar abia astept.
Boti legat de rezerva nici nu m-as gandi sa nu iau solo. Cum au zis si fetele unu la mana mereu un bebe plange cand altii dorm, apoi rudele vin la altii in vizita si tu sau bebe vreti sa dormiti si aia se hlizesc acolo si vorbesc de te doare capul. Nu mai zic daca vin cu mancaruri si alte minunatii ce mirosuri se fac acolo. Asa ca pt linistea ta si a lui bebe mai bine separat. Aici stam 4 in salon adik asa a fost data trecuta si aveam perdele din alea sa separe complet paturile intre ele da noaptea nu am reusit deloc sa ma odihnesc ca ba plnagea un bebe ba o mama vb cu sotul la mobil ba ii canta la bebe ba venea vreo asistenta la ele si tot asa, nu mai zic ca era una care sforaia de m-a ucis. Asa ca mai bine singurica. Eu de aia nici nu vreau sa stau in spital daca se poate ca numai odihna nu e aia. Si legat de pompa mai bine o ai pregatita si in caz de ceva sa ti-o aduca mama decat sa o cari dupa tine.
Violeta spor la dulceata. E preferata mea aia de cirese amare in special si aia de visine. Da aici nu am gasit de cirese amare, inainte facea mama ca avem cires amar in curte da aici de unde sa le scot.
Dana81 .
Caprioara spor la invatat. Nu va faceti girji cu mine ca eu daca e ceva nu plec fara sa va anunt la spital. Dependeta asta e groaznica e boala grea. Plus nu ma grabesc la spital decat daca se rupe apa sau vreo ceva in rest ma misc incet ca testoasa ca mai bine fac santz la mine in gradina decat intr-o camera la spital.
Andreea nu stiu ce sa zic eu data trecuta nu am avut nici o contractie dureroasa nici crampe din astea nici nimic pana la atunci samb seara cand au inceput crampele si contractiile si odata incepute nu s-au mai oprit da acuma nu stiu cum va fi sper sa nu ma tina asa ba vin ba pleaca pana la 40 de sapt ca e enervant. Da na om vedea.
Mariana la tine cum a fost? Adik travaliile comparate intre ele?
Turturica e bine ca tu esti zen eu data trecuta as fi vrut toate sa fie gata din mai. Acuma ma bucur ca am terminat cu bagajul de spital mai am de pus suzete si biberoane si in rest poa sa vina bebe, bine sa vina bunicasa mai intai.
Dana81 si noi am primit o trusa din aia si din ea nu am folosit mai nimica din ea. de taiat unghiile nu am reusit cu unghiera din aia de bebe ci cu forfecutza mea de unghii mi-a fost mai usor perie si pieptan nici atata. Termometru am luat unul separat digital de ureche ca aici asa is majoritatea si cam atata cred.
Tre sa fug acuma cu printesa la nani ca e f obosita ca azi s-a jucat pe acolo o multimea cu alti copii si apoi a mers si ceva bucata de drum pe jos si acuma e cam rupta de oboseala si deja dam in bocete si alintaturi de oboseala.
Revin dupa ce nanitzim sa vad ce face Dana, sper sa nu dureze mult ca la mine ca e cam obositor sa se dilate repejor si sa vina inca un pepenas la odisee. Deci inca un rand de majorete:

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

anna, dar tu esti programata la cezariana? Stii deja data?
dana, eu n-am luat cosmetice din astea deloc. Am luat doar neshte pamepersi, 3 cutii pentru 3-6 kg. Ca ma gindesc ca bebelina o sa aiba si ea vreo 3 kile la ritmul in care pun pe mine.
oana, ce sportiva esti in continuare, cred ca tu o sa nasti in 2 minute si 3 miscari ca sa spun asa Eu nu mai fac decit aquafitness, de restul m-am cam lasat, mi-e jena sa recunosc ce m-am lenevit.
sunu, ca tot vorbiram o gramada de grecia, eu o sa pap salata greceasca la amiaza, ca mi s-a facut pofta. Si mie-mi place tare mult grecia, imi plac oamenii, imi plac peisajele, imi place mincarea, imi place tot.
boti, sint convinsa ca o sa arate excelent camera, indiferent ca mobila e sau nu noua. Sint tare curioasa sa vad produsul final.
vicky, voi saptamina asta mergeti la munte? CUm e vremea pe la voi? La noi plouuuaaaaa!!!!!

Fetele din grupa mare, am si eu o intrebare la voi referitor la cadita. Stiu ca s-a mai discutat, dar mi-a intrat pe-o ureche si iesit pe alta. Deci: ce fel de cada sa iau pt bebe?
Am vazut pe undeva ca exista din astea care stau pe un suport care se pune pe cada de baie si deci ca sa fie mai inalte, sa nu trebuiasca sa ne aplecam. Voi ce fel v-ati luat? O sa ii faceti baie lu' bebe in baie? La ce tre' sa ma uit cind iau cada?

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Pt. Municipal am aflat si eu urmatoarele preturi: dr. 200-400 E (in fc. de nastere, grad, etc...), anestezist 150-200 ron, moasa 150 ron, neonatolog 100-150 ron, daca se implica (pe unii nu-i vezi la fatza), la restul asistentelor 10-15 ron (toaleta, lapte praf, etc).

Eu ma duc sa fac dulceata de capsuni, eu fac 2 kg cu fructoza si inca 3 cu zahar (3 kg fructe si 1 kg zahar, nu-mi place sa fie lesinata . Pe cea cu fructoza o voi tine la frigider, sa vedem ce iese.

Citesc in continuare, poate mai avem vesti bune.

Diana 34+ si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Ma laudam aseara ca sunt bine si toata noaptea dureri de spate si contractii dureroase
Am fost la Carrefour si cred ca plimbatul pe acolo vreo 2 ore a facut rau

Am inceput iar cu gynipral...sa vedem....
Cica azi sa stau in pat....pai am , am fost la piata, am revenit, am fost la florarie, azi e ziua soacrei mele.....Dar promit ca stau acum....

Dana nastere usoara si bebe sanatos!

Flory mami de Alex 23.02.2006 si 36+ cu

AMR 4 saptamani

bebe 2

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

n-am plecat inca..mai dau cate un refresh..sa vad daca nu avem vreun mesaj de la Dana...
turtu ehe...sper sa nastem asa toate! io deocamdata astept sa se intoarca putzosu' asta si abia apoi faza cu 2timpi si 3 miscari; legat de cadita, si io tot de aia vreau sa iau, cu suport pe cada mare, am vazut cate ceva pe net...mai tatonez o leaca piata, dar sunt destul de hotarata sa iau ceva in genul www.bebe-strumf.ro/produse/set-cadita-ergonomica-cu-indicator-temperatura-ok-baby-onda-evol/" target="_blank">asta sau www.bebe-strumf.ro/produse/masa-pentru-spalat-si-infasat-brevi-bagnotime/" target="_blank">asta numai ca la al2lea, ma ineresa daca salteua de infasat pot sa o iau usor jos, s-o mut in camera, le-am scris un mail dar nu mi-au raspuns

Oana
28+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Hehehe..noi tocmai am avut o mega scurgere maronie! Si io, desi sunt convinsa ca-i de la controlul colului, am un zambet tamp pe fatza! Ori sunt inconstienta ori prea constienta si abia astept!

Madutz brava nene! Asa va vreau! Hai ca poate nastem nepoatele odata!

Turtu sa ai pofta la salata! Noi cadita am luat simpla si in interiorul ei are un suport de bebe. Are dop ca sa se scurga apa, loc pt sapun si cosmetice si cam atat. N-am vrut sa luam din aia super fitza si nu pe suport, pt ca in 3-4 luni greu de crezut ca mai pot sa-l tin pe bebe acolo, fara sa mi se basculeze!

SUN 37+

Mergi la inceput