Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (78)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Danutza, bravo, bebe Alessio te asteptam!!!!

Anka, ce inseamna experienta, uite, la ingramadeala de rude nu ma gandisem, o sa optez atunci pt o rezeva singurica, initial ma gandeam la ajutorul pe care il poti primi fiind mai multe, dar cred ca stresul ar fi prea mare. Si da, la noi, bebe sta cu mami in salon, deci daca incep 6 pui sa planga ma scurg naibii pe-acolo...

O sa las si eu pompa sterilizata si pregatita acasa sa mi-o aduca mama daca e nevoie. La cezariana cam cate zile se sta in medie in spital?

Monica 34+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - alta viata

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Andreea deasta am pus nr acolo...daca nu voiam sa-l pun ma faceam ca ploua...

Cu Bujo am vb eu aseara ...era bine....ea si-a mai luat de lucru acasa...aflase de schimbarea sexului....si cum ii stia pe doctorii care mi-au zis ca am fata,...am mai stat la taclale...incerca sa-mi ridice moralul...cum noi suntem si vecine (stam in acelasi cartier)...zicea ca o sa ne plimbam amandoua baietii prin parc...

..pt DANA
Cami 34s+, cu

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Boti si eu fac cezariana...si mi-a zis dr ca voi sta 5 zile in spital...

Cami 34s+, cu

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Haide Dana!!!, nastere usoara si bebeu sanatos si norocos!!!

hai sa punem agitatele la munca....sa incurajam fata!!

Asteptam vezi bune in curand!!!

Super camera gargariceasca, Boticelinne!

Azi am implinit si noi 2 saptamani....nici nu-mi vine sa cred ce trece timpul!

Aseara ne-am apucat si noi de ....semi-amor...si moaaama ce bine fuseeee!!!! Nu mai avusesem un orgasm de .....MULT!

pUPICEI TUTUROR!

Irda

cu Daria 13 iulie 2005 si bebe Antonia 23 mai 2008

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Fetele ce agitatie, eram sigura ca s-a intimplat ceva la incredibilul nr de pagini care s-au scris intr-un timp asa de scurt.
dana, tin pumnii sa se termine totul cu bine
mada, ana bafta la controlul colului, sint curioasa ce va zice si voua.
Nu-mi vine sa cred ca au inceput nasterile, noi mai avem o gramada de vreme, mie mi se pare ca mai este atita de mult pina in august ca nu m-am agitat, dar acuma incep sa ma stresez ca n-am facut cumparaturi. cristina, fetele de august, voi cum stati pe domeniul asta?
boti, foarte frumoasa camera, de-abia astept sa o vad si mobilata. Eu n-o sa-mi iau pompa de sin la spital, pentru ca in elvetia se poate inchiria daca e cazul. De-aia nici nu-mi cumpar, daca o sa am nevoie o sa-mi inchiriez pe o perioada.

ano, mariano, ce m-ati distrat cu barbatii vostri simtitori Al meu nici vorba de asa ceva, in luna in care am ramas insarcinata n-am facut test de sarcina decit la o saptamina de intirziere, ca eram amindoi convinsi ca n-am ramas nici de data asta. Mai ales ca noi am incercat o gramada de vreme, aproape 2 ani, asa ca tacticile de facut baieti sau fetite mi se par de domeniul sf-ului.

mariana, deci voi vreti sa mergeti in noua zeelanda sau in australia? Ce virsta or sa aiba copiii atunci? Ca si pe mine ma tenteaza noua zeelanda, dar nu stiu cind pot sa ma aventurez intr-o asemenea excursie. Voi cit vreti sa stati pe acolo? Vreti sa vizitati sau stati intr-un singur loc? Ca si noi sintem mai plimbareti si nu ne place sa fim fixati de o locatie.

sunu, creta are un peisaj fantastic, asta imi place, ce nu-mi place mie sint monstruozitatile alea de complexe hoteliere si genul de turisti atrasi de asa ceva. Dar daca stii vreun hotel mai micut si in afara hoardei de turisti cu sticla (mi-a placut exprimarea asta, he, he) da-mi te rog si mie oaresce informatii pe tema asta.
De litoralul romanesc sint perfect de acord, eu i-am zis pas de vreo 10 ani de zile si nu ma tenteaza deloc sa-l mai vizitez.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

NASTERE USOARA , DANA!!!
Tecky, da, vin destul de des socrii la noi. MA inteleg foarte bine cu mama husband-ului. De obicei, vine sa ma ajute, asa ca nu ma plang, din contra.

Cristina 29+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Dati-mi si mie un PM cu mailul comun, user si parola, va rog1!! ca nu l mai stiu...

TURTU stai linistita ca nici eu nu am cumparat mai nimic, ieri am fost pe la farm si am luat 2 pachete de vata portionate, servetele umede, gel antibacterian, tifon, absorbante ultranight..si atat, asta pt bagajul de spital...ma tot bate gandul ca voi naste pe la mijlocul lui iulie, nu stiu de ce....in rest nu ma stresez cu cump am destula lume in jur care m-ar ajuta daca ma prinde pe picior gresit.

AAA am vazut la SEnsiblue o trusa interesanta pt bebe, cu vreo 10 produse...perie, pompa nazala, termometru digital...etc...era 100RON, credeti ca merita? sau e mai convenabil pe bucati?

Fetele care si-au facut bagajul deja, mai reimprospatati-ne si noua memoria, celor de "august"....Va rog

HAI DANA

31 si CLARA ANDREEA

MAI SUNT 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Fetele, s-ar putea sa fiti dezamagite cu mobila din camera gargaritzei, este mobila mea de copil adaptata sa intre cateva piese mai noute, adica patutul si masutza de infasat N-am investit in mobila fiindca mi-o da frate-meu pe a baiatului lui peste ceva timp, si aia e noua si frumoasa, dar pentru copii de la la 2 ani in sus

Mobila noua am in camera mea

Monica 34+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - alta viata

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Irda, La multi ani! pentru cele 2 saptamani implinite. Sa fiti sanatosi si papaciosi!

Boti, si io zic sa nu iei pompa cu tine si sa optezi pentru rezerva singurica. Daca erau si cu 2 paturi, era bine si asa, dar 6... In rezerva cu 6 am stat eu data trecuta, nu a fost chiar ingrozitor, dar se putea mai bine. In plus, la vremea aia am zis merci, ca erau (si poate mai sunt) la Polizu saloane cu muuuulte paturi, la care nu te lasa sa stai cu bb langa tine, din motive lesne de inteles. Si nu vreau sa va spun ce era in saloanele alea... De aia mie mi s-a parut foarte bine rezerva cu 6 atunci. Acum insa vreau macar rezerva cu 2 paturi, daca solo nu s-o putea.

Bai, dati-mi bataie, ca in loc sa invat bantui pe aici. Mai citi si io ceva, dar ma tot opresc, ba la pipi, ba la rontait ceva, ba la voi... Eficienta minima, zauu .

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 35+

AMR 5 saptamani

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Iau si eu o binemeritata pauza, nu de alta dar incepusera sa mi se incinga creierasii...
CRISTINA ,ce fericita esti ca te intelegi bine cu socrii, la noi toata baza sunt parintii mei, socrii sunt din aia gen:"exista dar lipsesc cu desavarsire" , iar relatiile sotului cu ei sunt destul de reci, aproape inexistente chiar.
BOTI, nu te necaji ca nu v-a fi noua mobila, nici a mea nu va fi noua , ba la noi camera lui bebe inseamna camera pe care o vom imparti noi si bebelusul ,important e sa fie sanatos !
DANA, deci chiar asteptam un pepenas astazi! Atunci din nou galerie , iti doresc sa ai o nastere cat mai usoara si un bebelus sanatos si mancacios!

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita28+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat

Mergi la inceput