Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (78)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Mada daca tu o astepti cu nerabdare pe Amira eu nu mai pot de frica! Cu cat se apropie momentul cu atat ma inspaimant mai tare! Mi-e frica de durerile ce vor fi! Mi-e teama ca nu-mi poate prinde epidurala!

Tecky 36 sapt Raluca Ana
AMR 4 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Ruxandra, da ce are berea fara alcool?!? Ca eu beau la greu asa ceva...

Didi 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

bineinteles ca dupa ce am scris un mesaj luuuung de toata frumusetea, s-a inchis opera. pe ce naiba oi fi apasat???cascata mai sunt!!!!!!!!
sa incerc sa reiau, daca ma mai tine neuronul
ANNABABYexact cum am prevazut! la capatul celalalt de oras. noi stam la anl-urile de pe Bucegi (adik fagaras) la narcisa. deci ne putem vedea la mijloc
eu stiu ca zoican isi ia concediile in functie de ce paciente are. cel putin asa mi s-a spus de catre fetele care au nascut cu ea. si de obicei ia un picutz in iunie si apoi in sept cateva zile. cand am fost ultima data la control, am auzit-o pe asistenta cand facea programarile si le plasa dupa 5 iunie cand vien doamnna doctor din concediu. deci...am dedus si eu ca e asa...Eu i-am spus ca sper sa nu ma lase sa nasc cu altcineva...mereu m-a stresat ideea ca in august e cam pustiu la spital, ca toata lumea e in concediu...si eu ce ma fac. dar sper sa nu fie asa.
e buna ideea cu maternitatea, ca sa te obisnuiesti. eu am fost in cladirea aia, dar nu si in saloane. dar nu toate povestile pe care le-am auzit sunt asa de horror. depinde si ce fel de persoana esti. oricum un mic shoculetz tot o sa avem, asa ca... sa ne obisnuim cu ideea.
de pret...eu stiu asigur ca anul trecut sotia unui coleg a nascut ce ea, cezariana si a dat 5 mil. cica nici nu s-a uitat in plic, nici vorba de pretentii sau ceva de genul. si mai stiu ca de obicei lucreaza in echipa cu iosub la cezariana. dar nu stiu cum e cu impartitul banilor la mana a doua. dar ma interesez. si iti spun.
eu vreau sa nasc cnatural, dar cine mai stie ce va mai fi...Sanatos sa fioe. Asdtept sa merg la control, desi mi se pare o vesnicie pana la sf lui iunie cand m-a chemat ea. si sper sa nu patesc si eu ca si Camy...sa am vreo surpriza....
bine ca ai scapat de injectii!!! eu cand ma gandesc ca treb sa fiu intepeta din nou....ma ingrozesc.
apropo, BIRI, DIANA poate intrati si ma lamuriti si pe mine cu privire la dozajul de anticorpi. ca am intrebat mai inainte daca e grav ca nu l-am facut inca desi am terminat 28 de sapt. pliiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzz!!!
de DANA ce mai stim???

bebe Andrei
Ruxandra 28+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Ana ms.
Uff bebitza asta atata scormoneste si atata se agita de numa. Creca ea vroia sa se mai joace cu jucariile si a deranjat=o ca le-am strans.
Mai Sorelix da ce preziceri ti-a tras tanti aia.
Tecky prajituri zici si tu. Ei eu am inghetata mi-a adus Flo. Asa ca la desert avem inghetata din aia cornetto ca acu aia la cutie nu imi mai place imi trebuie numai din aia la cornet.
Maine e clar ca tre sa fac si eu salata orientala. Oricum e una dintre preferatele mele.
Fug sa vad cartofii si pe urma ne punem sa papam si apoi la un dvd ca acusi tre sa le ducem inapoi.
Asa ca ori mai revin da mai pe noapte daca nu maine dim poate avem vesti de la Dana ca vad ca dureaza ceva, na e si prima oara si daca la 5 min contractiile avea numai 1 cm dilatatie s-ar putea sa pateasca ca mine si sa dureze mai mult. Speram ca e bine si mai bagam o tura de majorete:

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

anaxena, te rog mult, mult sa-mi spui si mie ce stii despre 18.07.2008 si 23.07.2008...ca eu am doua fixuri...

Multumesc!

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

ina C 30+

Mergi la inceput

CRIS e bine ca imi simte si mie cineva lipsa...uite ca am revenit in forta. acum vreau sa recuperez.
TECKYnu citisem mesajul de la tine ca eram preocupata sa imi amintesc ce am scris in ala de l-am stres din prostia mea. ms de raspuns. m-am mai linistit. ca si cand ma apuca paranoiaaaaaaaaaaaaa
DIDI din discutia pe care am auzit-o eu, ziceau cucoanele ca are nu stiu ce subst care nu ar fi chiar sanatoase. probabil cele care inlocuiesc alcoolul. nu ma prea pricep. si acum cum toate celea sunt cancerigeneeeeeeeeee. da-ti seama . se nasc tot felul de povesti. da uite, am sa mai intreb si daca aflu ceva pertinent care meritas amintit aici...am, sa impartasesc aici. eu mai obisnuiam sa bdau pe gat un pahar de bere dupa masa asaaaaaa o data pe saptaman. cu alcool, bineinteles. dar dupa crunte remuscari pentru sanatatea lui BB....am renuntat la acest obicei.

bebe Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Mai bag si io o agitata pt Dana si ma retrag langa sot! Sa speram ca nu se chinuie prea tare si vine bebe Alessio mai repede!

Hai Danutza! Curaj!

Didi nu te stresa, ca si eu beau bere fara alcool zilnic. Si nu e vreo problema!

Seara buna fetelor!

SUN 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Ruxandra, este ok daca recoltezi marti, nu-ti face griji .

Mai, sunteti de groaza cu ideile de mancare...maine fac si eu salata orientala , daca o sa am hiperaciditate de la ceapa va bat .

Anaxena, unde citesti ce semnifica nr. acelea ale destinului? Eu si sotul avem 6, iar Iulia are 2. Habar n-am ce semnifica .

Diana 34+ si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

am o stelutzaaaaaaaaaa???????? si am schimbat denumirea? sau mi se pare mie. ca acum am observat. parca eram nou-venit nu??? am deja vechime...
ms DIANA. am cam lasat deoparte ideea cu Rh ul si uite ca am uitat ca treb sa merg la dr in timp util. de aia ma stresam asa acum.
tot citesc despre ideile voasrte culinare si m-a luat o foameeeeeee

bebe Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Mada si io la feeeel Am frigiderul burdusit cu cutii de inghetata dar nu-mi trebuie decat de-aia la cornet. Primul lucru pe care-l fac dimineata cand plec la munca e sa trec pe la buticu din fata blocului si sa-mi iau un cornet, ajung toata un mozol la munca, cu ciocolata in coltul botului

Monica 34+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - alta viata

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput