Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (78)
Raspunsuri - Pagina 17
vias spune:
inca nu sunt vesti, de raspuns la tel nu raspunde, are tel inchis....merg la nanic...daca primesc vreo veste voi intra sa va anunt!
Noapte buna!!
Cami 34s+, cu 
pustai
atb spune:
Salutare fetele!!! Sper ca nu m-ati dat disparuta, am lipsit cam o saptamana, am avut o sapt ffff incarcata si obositoare, dureri de cap, de ochi, mi s-au marit dioptriile etc etc si am decis sa fac o pauza de la calculator. In rest alte noutati: am schimbat prefixul!!! Apoi: am intrat in concediu de 3 zile! Am fost la eco si bebe e super ok, in grafic, 1400 g. Si totusi, desi imi ziceam inainte sa intru ca am atatea sa va scriu, acu mi se par toate asa de neinteresante fata de ce se intampla aici.
Si mi-e o ciuda ca am pierdut vreo 3 capitole! Si n-am reusit sa-l citesc decat pe asta, ultimul!

Ii tin si eu pumnii Danei, si ma rog sa aibe o nastere usoara!!!
Va pup pe toate
si promit sa scriu mai mult data viitoare dar deja nu mai pot de spate si ma dor iar ochii.
Nu stiu cum o sa fac fata sesiunii din semestrul asta. De saptamana viitoare incep examenele si nu m-am apucat inca de invatat. Capri, iti tin pumnii, sa ai spor la invatat!!! ca eu una se pare ca nu prea am.
Adriana
30+ 
diarux spune:
noapte buna, fetiliii!!!
eu deja pic de somn . si daca dorm ca si noaptea trecuta, lemn, am sa devin urs preocupat de hibernare.
asta e un lucru bun, cred, deocamdata...
maine mergem la socri la Roman. ziua socrului meu. si imi vad si printzesa blanoasa care s-a obraznicit de cand e alintata toata ziua de bietii mei socri.
va pup. 
bebe Andrei
Ruxandra
28+ si
Andrei Tudor
Alina Maria spune:
Buna seara fetelor , ma scuzati ca nu am intrat de multisor , dar de cand a venit sora mea parca nu ma mai satur de vb. romaneste si de povestit sau iesit prin oras , la padure sau mai stiu eu unde.
Eu sunt deci bine doar burtica mi se mai intareste si doare destul de rau , nu pot moerge mult , si ma doare spatele destul; de mult .
Am intrat sa va spun ca mai exist totusi . Am emotii cu carul , peste 10 zile imi tin bb. in brate .
Recunosc ca nu am citit nimic din urma iar acum ma du la culcare caci sunt foarte obosita .
Va pup si aveti grija de voi !
Alina
37
si
Mandy Stephanie 3 ani

19 zile 

http://community.webshots.com/album/563022521Iznlso
flo1980 spune:
Dana sper ca esti bine si tu si bebe!

Noapte buna fetele!
Flory mami de Alex 23.02.2006 si
36+ cu 
AMR 4 saptamani 
bebe 2
pozele mele
anaxena spune:
quote:
Originally posted by ina C
anaxena, te rog mult, mult sa-mi spui si mie ce stii despre 18.07.2008 si 23.07.2008...ca eu am doua fixuri...
Multumesc!
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
ina C30+
e mai buna 18.07.2008,muult mai buna
Ana-Maria
38+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 14 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
bujo spune:
Si io ma retrag da sa mai bag o tura de agitate pt Dana

Bai am uitat sa va zic ca am gasit Garmastan. Am cautat peste tot pe unde-am fost, Cluj, Iasi, aici si nik. Si am gasit la farmacia de cartier. Paradoxal.
Si am uitat sa va zic ca am vb cu Mona si ca e acasa si se reface. Nu prea a mai facut febra dar are dureri nasoale cu hematomu ala care de fapt acu e o gaura. Zice ca bb e extraordinar de cuminte, nu plange aproape deloc si i se pare ciudat avand in vedere ca strengaru cel mare era tot un urlet. Macar atata, sa aiba acu un bb cumintel la cate a suportat.
Pupici la surate
bujo
34+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
MissJJ spune:
Pe fuga ca mergem la nani ca e deja ora 11 am intrat sa mai bag si eu o tura de majorete pt Dana si bebe Alessio:

Bujo multumim de stiri ma bucur sa aud ca pepenasul Codrin e cumintzel si o lasa pe mami sa se refaca. Codrin, Cris, Mona pupici de la noi.
Boti eu profit ca avem un off licence cum vii de la gara spre casa si numai dau comanda prin telefon si cand vine Flo am refill-ul de inghetata. Nu ai zis carpeta de unde e pana la urma?
Bai pe mine incepe sa ma sacaie maseaua. Daca ma doare iar merg si o iau pe aia de cap.
Gata merg la nani sper sa fie ok. Bebitza e agitata si scormoneste pe acolo de numa si isi impinge funduletzul in coastele mele de zici ca vrea sa le rupa. Contractiile la fel.
Nici asa nici asa, ma enerveaza.
Pupici nb su vp si speram maine dim sa avem vesti despre Dana si pepenasul ei.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 3 saptamani
andrey2008 spune:
Buna mamicutelor.
Incep prin a-mi cere scuzeca nu am mai intrat cam de mult timp dar am avut compu stricat,acuma merge dar sper sa nu mai faca figuri.
De doua zile tot citesc din urma ce ati scris,am citit tot dar nu prea am retinut,tare mult ati scris si cate sau intamplat.
Vreau sa le felicit si eu pe MONA si IRDAsi le doresc recuperare rapida si bebei sanatosi.
CAMYsa-ti fie sanatos baietelul si daca te consoleaza cu ceva sa sti ca eu am fost dezamagita cand mia zis de baietel tare mult mi-as fi dorit fetita si parca si acum ma roade acest lucru,dar ma gandesc doar sa fie sanatos orice ar fi.

ptr dana sa aiba nastere usoara si un bebe sanatos
In ultimul timp nu m-am simtit deloc bine am burta tare ca un pietroi mai tot timpu ma si doare din cand in cand si acuma ma mai chinuie si o durere de spate in partea de jos si ma dor picioarele chiar sub fund.A mai patit cineva asa??????????????????????
Va pup
pe toate si sarcini usoare in continuare.
Ioana
26+
Nati spune:
Buna fetele,
Am intrat intr-o fuga sa va spun ca plec spre spital.
azi dimineata la 6:30 mi s-a rupt apa, cel putin asa cred
, am umplut doua perechi de pantaloni, vad ca deja au aparut si ceva firisoare de sange.
Am facut un dus, si parca nu m-as cara inca la spital, contractiile sunt destul de distantate, adica juma de ora.
Inca nu sunt dureri mari, ceva ca in prima zi de ciclu,dar cum spitalul e departe, mai bine plecam acum si daca e sa fie alarma falsa, asta e, mai bine sa fim precauti.
Daca nu dau azi de stire, inseamna ca am ramas sa ma urlu prin spital pana nasc.
Sper ca Dana e bine si poate a nascut deja.
Vorbim cand ma intorc de la maternitate.
aveti grija de voi!
37+
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze