Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (78)
Raspunsuri - Pagina 15
anaxena spune:
quote:
Originally posted by marimar
Anaxena,
zi-mi si mie please cum e 08-08-08 ?? E data pe care am eu un fix !
-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
e o data super dpdv numerologic!!!!
Ana-Maria
38+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 14 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
marimar spune:
Mersi Anaxena!
Acuma sper doar sa pot sa tin bebe la dospit 2 saptamini in plus !!!
Daca o vrea DD ..
-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
SunSmile spune:
Ce burtica maaareeee! Sa stii ca a crescut mult, zau! Parca vad o Maria de fro 4 kile jumate
.
Si nu e ma nici o treaba mai importanta decat bebe, da' am doua delegatii si sotul e la un curs in coltul celalalt al orasului. Si n-as vrea nici sa las oamenii cu ochii in soare (pt ca sunt foarte importanti pt mine) si nici sa ma duc la spital fara iubi. Complicat...acuma nah, o vrea sa vina fix atunci, sa vina nene!
Rontzy si tie ti-am facut pofta bre? Bai, iar ma faceti sa trec la cartofi prajiti cu oooo.![]()
Nu v-am povestit. Azi-dimineata mai stateam in fatza spitalului sa-si fumeze sotul tigara. O tanti internata acolo, fuma si ea. Se uita insistent la mine si deodata zice "dvs faceti o fata"! Noi zambind, ii raspundem ca da. Ne continuam discutiile intre noi 2, ea nimic.."daaar faceti o fata mare, bate 4 kg si lunga bine"! Eu deja incurcata ii zic ca sper sa nu fie chiar imensa dar important e sa fie sanatoasa. Si inainte sa intram in spital, aproape tipand "aveti grija sa nu ramaneti asa grasuna, ca parca asa as zice":))) Sotul deja s-a uitat urat la ea, eu doar ma amuzam si ii spuneam lui "vezi? cam asta patesc eu zilnic pe strada si oriunde". Da' dincolo de orice, a fost prima "parerista" care mi-a zis c-o sa am fata!![]()
SUN
37+ 

AnnaBaby spune:
Diarux bine ai revenit.
Eu stau pe strada Depoului, la ANL-uri. Tu unde stai?
Injectiile le-am terminat azi dimineata, am scapat de ele, acum stau cuminte in pat si sper ca bb mai rezista vreo 3 saptamani in burtica. Nu stiam ca dr a fost in concediu, chiar ma gandeam ca poate-mi face vreo surpriza neplacuta can o sa am eu nevoie de ea. Cat despre pretul nasterii nu am intrebat-o pe ea, ci am iscodit si eu in dreapta si in stanga si am aflat ca o cezariana e 200eur, anestezistul 100 lei, neonatologul nu stiu exact, iar asistentelor le dai cam 3-5lei, in functie de ce iti fac. De exemplu la spalat cica se dau 3 lei, pt un calmant sau altceva cate 5 lei. Cam asta am aflat eu. Ah, si mai e si mana adoua la operatie, dar nici aici nu prea stiu cat se da. Cred ca mi s-a spus dar am uitat. Dar dupa cate stiu eu tu vrei sa nasti natural, asa ca din pacate nu te pot ajuta cu prea multe info, ca nu stiu.
Tu ai idee daca mai pleaca undeva dr luna asta sau cealalta? Eu n-am mai intrebat-o de data asta. Oricum m-a chemat pe 16 la urmatoarea consultatie in maternitate, ca cica asa isi cheama ea pacientele pe ultima suta de metri, ca sa se obisnuiasac cu atmosfera din maternitate. Si asta e un lucru bun, ca oricum n-am intrat niciodata in cladirea aia.
Anna
34+ cu
Ioana Maria
AMR 6
vinebarza
bebe
poze
vias spune:
mancarea e gata (cartofi prajiti..
...)...si Cristi mai are treaba...asa ca merrg sa pap....
Cami 34s+, cu 
pustai
Carmenela spune:
quote:
Originally posted by pagurschimag
Fetelor, am si eu o intrebare la voi...
Am o prietena care este insarcinata in 7 saptamani (data ultimului ciclu). Azi a fost la ecograf si i-a spus ca ritmul cardiac al fatului este de 70 batai/min....si ca este problema...ca s-ar putea opri din evolutie sarcina...
Cunoasteti cazuri asemanatoare? Ma puteti ajuta cu niste informatii?
Va multumesc mult...
Magda mami de Fabian Stefan(17.11.2003)asteptand altPatrick Ioan
31+
pozele mele
Buna, mie la 8 saptamani mi s-a spus ca ritmul cardiac al fatului e de 50 batai, ca nu misca si ca e mai mic cu cel putin o saptamana decat ar trebui... Am 29 saptamani acum (aproape), cu tratament am dus pana aici bebelina. Prietena ta sa nu dispere si sa mearga la un doctor bun, dar mai ales la un ecograf performant, ca sa stie care e cauza pentru aceasta problema... Mie mi se spusese ca trebuie sa fac intrerupere de sarcina pana cand am aflat ce era cu ea...apoi am inceput tratamentul si bebelina a crescut ca din apa...alive and kicking si bate inimioara.........bate, bate! Cu echografie facuta la un aparat bun sa mearga la un doctor si sa faca tratament. Probabil are contractii nedureroase (eu nici macar nu le simteam)si nu ii da voie sa se miste... Poate asta, poate altceva.. In orice caz, desi un ecograf performant necesita un buzunar mai...generos...merita, ca sa stai linistit!!! De mult ori doctorii astia de la echograf nu au nici un pic de diplomatie, iti spun cand esti intinsa pe patul ala si astepti cu sufletul la gura, numai porcarii...cand ar trebui sa te indrume catre mai multe investigatii daca au dubii... Eu incepusem sa plang in hohote si aia o tot dadea ca fata o sa moara...."draga, fi puternica, trebuie sa avortezi ca asa nu o sa mearga"... Imi venea sa o omor eu pe ea....
Succes pentru prietena ta!!!! Stiu prin ce trece, asa ca ii tin pumnii din suflet...
carmenela
M&M spune:
...
scrisesem un mesaj si cand sa il trimit mi-a dat eroare...

...am intrat sa vad daca mai avem vreo veste de la Dana,,,daca nu sa agitam in continuare

Camy, pofta buna!!!
Diarux, chiar ma gandeam pe unde ai disparut...
Ana, ce "burticutza" misto ai!!!
Ia explica tu cum e cu numerele astea, ca m-ai facut curioasa...![]()
Cristina
29+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
MissJJ spune:
Anaxena zi si mie please 21.06.2008 cum suna daca se poate.![]()
Eu acuma ma terminat de imbaiat printesa si cremuit sunculitzele
si ma pun pe strans jucarii.
Am pregatit si pt papa ca m-a sunat Flo ca e pe drum si fac rapid o fripturica si niste cartofi la grill cu multe condimenet si cascaval.
Contractiile astea tot asa is, dop nema, apa nema, mai asteptam. Acu nu mai am rabdare sa vina bebitza odata sa o vedem.
Am aranjat azi si restul de hainutze toate pe umeras frumos in dulapior body manusele sleppsuit etc asezate frumos in sertare. Numai sa vina iubirea mica. Vai data trecuta imi era frica de nastere acuma ma gandesc numai la cand o sa o vedem ce micutza e si scumpa.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 3 saptamani
Tecky spune:
Buna gagicilor!
Am fost si eu cu sotul la o mica plimbare si am papat si cate o prajitura!
Irda foarte frumoase pozele,nici nu ai zice ca ai nascut acum 2 sapt.Felicitari pt felul in care ti-ai revenit!
Mariana ce dr amabil ai!
Sun dar harnicuta esti tu ca o
daca ai facut 3 prajituri! Daca stiam nu mai mergeam la cofetarie si trageam o fuga pana la tine!![]()
Dia eu am facut dozajul pt Rh cu o zi inainte sa fac 29 de sapt.
Tecky 36 sapt
Raluca Ana
AMR 4 sapt
anaxena spune:
quote:
Originally posted by mada_mxm
Anaxena zi si mie please 21.06.2008 cum suna daca se poate.
Eu acuma ma terminat de imbaiat printesa si cremuit sunculitzelesi ma pun pe strans jucarii.
Am pregatit si pt papa ca m-a sunat Flo ca e pe drum si fac rapid o fripturica si niste cartofi la grill cu multe condimenet si cascaval.
Contractiile astea tot asa is, dop nema, apa nema, mai asteptam. Acu nu mai am rabdare sa vina bebitza odata sa o vedem.Am aranjat azi si restul de hainutze toate pe umeras frumos in dulapior body manusele sleppsuit etc asezate frumos in sertare. Numai sa vina iubirea mica. Vai data trecuta imi era frica de nastere acuma ma gandesc numai la cand o sa o vedem ce micutza e si scumpa.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami deArianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 3 saptamani
e buna si data asta!!!
Ana-Maria
38+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 14 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!