Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (78)
Raspunsuri - Pagina 14
narcisa.s spune:
Di ciclul Al meu ca bradul
Prietenutza mea de suflet, naste in Bucuresti, la aceeasi institutie si cu aceeasi dna dr ca Sun...Buuun, taticul, persoana publica din shou biz, super incantat ca va avea o fetitza brunetzica, dragutzica, cu ochii usor oblici ca mama...Vine ora, merge fata la clinica si dupa un travaliu frumos de 10 ore naste printzesica...In timp ce d-na dr inca broda la prietena mea, in sala de nasteri intra tatal cu fetitza in bratze, super indignat se uita la amandoua si spune - Pai e blonda si are cearcane ca mine!!!
Sa nu-i tragi un cap in gura???Ba sa-i tragi...Hai ca-s violenta azi, o biciuiesc pe Sun si pe Boti, il violentez pe bietul om...
Hai Sun-ule, acu ai comis-o...Baga visine de unde stii!!!Si cum stii!!
Haide Danaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (32+)si Vil asteptand o 
AMR 8
diarux spune:
in cazul in care v-ati obisnuit cu linistea din partea Moldovei iata-ma-s din nou safe and sound , dupa ce am vrut sa fac lupre greco-romane cu calculatorul meu!!! pacat ca stau doar la 2 si nu avea de unde sa faca saltul mortal! l-am sters tot tot, si dupa ce a ramas gol-golutz, am pus pe eel cateva lucruri cat sa fie functional.
am intarziat cu raspunsuri penrtru ca am citit cu atentie tot tot, nu mi-a scapat nimic, ba chiar am si luat notite ca cine stie pe cine mai prind pe aci cand mi-a veni sorocul.
nu stiu cu ce si cu cine sa incep, asa ca o iau aleatoriu.
de fapt cred ca incep cu DANUTZAcare sper ca este bine cu tot cu BB si ca nu se chinuieste prea mult. sa dea DD sa nasca repede si usor. asa ca ma alatur si eu
la 

MARYB ma bucur si eu ca te simti bine cu noi si te asteptam cat mai des, mai ales ca eu am obsesie ca nasc aproape ultima, deci va mai fi pe aici cineva care sa nu fie ocupata cu BB si cu alaptat si cu alte treburi specifice. si [sarbatoare] sotului!!!!!
ANNABABY aici sunt dragutza! si eu as iesi la o plimbare,. dar sotul meu este...mai obosit...deci raman doar cu gandul. apropo, pe unde stai? ca am senzatia ca stam la cele doua capete ale marelui oras. am citit de problemutza ta. mai faci injectii? cum mai esti altfel? a venit doctoresa din concediu? si ai vb cu ea des0pre pretul nasterii? ca sunt curioasa. sa srtiu si eu ce fac. astept impresiile de la tine, iti dai seama!!!!
CAMY tare ai mai fost tu suparata!!! te-am citit de tot! sper ca esti mai bine acum. mai ales ca ai inceput sa ii faci lui BB boy poftele cu bere!!!!apropo, chiar am surprins o discutie la scoala in cancelarie, cica berea fara alcool ar fi mai periculoasa decat cealalta. ma rog...ingrediente sau ce stiu eu...Si eu am fost putin...socata ca ma asteptam sa am o fetita si m-am obisnuit cu ideea ca e baiat chiar repede. acum mi-e teama sa nu patesc si eu din astea cu schimbari neasteptate si sa fac iar soc! mai am si eu cate o obsesie si carte un pitic. amestecul asta de sexuri ma sperie. de aia am si pous pe picasa poze cu putzulik lui BB sa mai dea si lumea cu parerea daca se poate sa se mai insele cineva in privinta sexului. pune si tu.
Oricum, tot al nostru este, si nu ma indoiesc ca il iubesti la fel de mult. si numele la care te-ai gandit mi se pare foarte frumos. mai ales ca e alt adrei deja , ca si BB al meu! sa fie intr-un ceas bun.
IRDA esti criminala cu
!!!! eu am tot intrebat despre asta pe aici, mai cu jena, mai fara, da nu prea s-a inghjesuit lumea sa imi raspunda. si uite de la cine vine raspunsul!!! acum 2 saptamani eram toate ingrijorate de starea ta si a lui BB si acum esti vioaie si puisa pe sotii!!! asta e bine. Am sa ii8 dau si lu'barbacmiu sa citesca ca eu tre sa mai fug dupa el prin casa si sa il imobilizez ca sa obtin ceva. 

asta cu BB cu sex programat...mi se pare putin...fortat, ca sa zic asa. ca nu am gasit alt cuvant. lasa-l sa iasa ce o iesi, ca DD are el planurile lui pentru noi,. zic eu care nu sunt neaparat o mare credincioasa.
gata si cu scoala aproape, asa ca de sapt viitoare...mai des pe ent si mai mult acasa. sau prin parc, sper eu!
ma duc sa imi mai chinuiesc barbatul si revin sa vad ce mai e cu dana.
va puuup
am uitat sa actuializez semnaturaaaaaaa. azi facem 28 de sapt.
si apropo, alt stres. trebuia la 28 de sapt sa fac analize iar pt dozajul de anticorpi la RH -. si a trecut sapt si nu am reusit sa ajung la doctor. o fi tarziu daca iau marti sangele?????
acum am mai gasit un pitic cu care sa ma stresez. sper sa nu fie nevoie de vaccinul ala....
bebe Andrei
Ruxandra
27+ si
Andrei Tudor
diarux spune:
apropo de reclame. eu am instalat opera ca IE merge ca o ciubota stricata si vad ca aici nu apar reclame. yupiiiiiiiiiiiiiiiiii!! sunt cea mai fericita ca tare ma mai stresa pampersu' ala.
am inceput si eu sa ma uit mai atemnt dupa patut si dupa carut. si sunt atatea de vazut ca te doare capul cum o sa stiu eu ce sa aleg ????ca ametesc cand vine vorba de cumparat. bine, ca nu credc a o sa cumpar pana pe la sf lui iulie...dar...
ANO de numerologie te-ai apucat???am mai citit si eu cate ceva mai inainte, cand eram ...poetesa si postam poezii pe site-uri. preocupata de simbolistica si de alea alea. dar acum, de cand cu BB, mi-a mai trecut.sunt curioasas daca iese cum zici tu. tin pumnii.
SUN, dear, m-ai innebunit cu treburi ...culinaresti de ale tale! mi-e si frica sa mai citesc, cine stie ce mai inventezi si tre sa ma apuc si eu sa imi fac! prajituuuuri ziceti? cartofi prajiti????
nici nu m-am mai urcat pe cantar zielel astea, ca abia am scapat de o depresie de asta...de masa neta!
gata, acum chiar ma duc sas il pisc pe barbacmiu ca sta prea linistit. avantaj eu ca stam in garsonica si nu are unde sa se refugieze!!!
bebe Andrei
Ruxandra
28+ si
Andrei Tudor
mariana_1976 spune:
Banc suedez adaptat (da' s-ar putea sa existe si la noi o varianta)
Cica se duce Maj la ginecolog si doftoru' o intreaba:
"- Ce problema aveti doamna?"
Ea:" -Sotul meu se pinge ca sunt prea mare...stiti dvs unde.Ati putea sa ma ajutati cu ceva?"
Dr: "- Stati sa verificam si o sa va dovedesc ca nu-i asa".
Introduce doctoru' instrumentu' si o deschide, cind colo...observa ca i-a intrat tot cotul, incearca inca o data si isi da seama ca ii incape capul pina la gat....A treia oara intra pina la briu...
Dupa vreo citeva minute iese din 'mneaei badea Rune strigind:
" N-ati vazut cumva tractoru' meu? Cre' ca l-am ratacit pe undeva..."
Asa e ca nu stiu sa faca bancuri ca lumea?![]()

Mada
eu zic ca tie ti se vor rupe membranele si de data asta la declansarea travaliului...![]()
Narcisahirtia aia este de carton si se pune intre paginile pasaportului sa fie stampilata. Asta fiindca daca veti vizita unele state arabe si vor vedea stampila de Israel la voi, s-ar putea sa va interzica intrarea...
Nici aici nu avem visine.Nici tu gutui. Nada.
In schimb ne laudam cu rambutani, sharoni, papaya si alte exotice.![]()
Irda am vazut poznicile voastre.Sunteti niste fete asa de frumusele toate 3!! Ce mi-a placut dialogul tau cu dl. dr.!
Sun aici astia au zis ca glumesc cind le-am povestit ca la noi se face dulceata de trandafiri...
"Obectu'" de plastic il foloseste cind ma "deschide" sa vada colul, secretia...![]()
Diana_Mirela eu cred ca as discuta serios cu sotul despre fratele lui daca nici acum, spre sfirsitul sarcinii nu-si da seama...
Saraca femeie! Eu chiar ca as fi intrat in panica daca mi se intimla sa nasc in tren!
GALERIE PENTRU DANA CONTINUA:

Ma duc si eu ca au venit niste vecini cu un film...Revin sper mai inclo...
Mariana
35+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
anaxena spune:
nu ma bag sa va povestesc ce-i cu numerologia pt ca nu vreau sa credetzi si voi in prostii d'astea!pe bune acum..si Sun dc vrei pe 17 uita de data asta!!!E aceeashi faza ca la mine...nu 8,17,26 si tot asha din 9 in 9....alege alta data..noi doua avem acelashi nr si ca sa-tzi vand un pont este cel mai bun,e vf piramidei si sincer nu ne dorim pt fetele noastre cel mai fara de noroc nr...nu cred in asta dar am tot calculat la oameni care-i shtiu si s-a potrivit prea bine si chiar dc nu cred nici nu vreau sa se nasca in zilele astea...asta ar mai fi valabil si pt 7,16,25 si pt 13,22...in rest sunt bune zilele dar cele mai de succes sunt 10,11,19,20...acum sa vedem,fiecare se nashte sub nr lui norocos,nu ne punem cu destinul
Ana-Maria
38+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 14 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
SunSmile spune:
Hihi, Narcis ce taaare! Stii, al meu ca bradul, tigansuh acum, pana la 2 ani a fost blond si cu bucle si cu ochii albastri ca cerul!
(are socrela parul lui pastrat) Asa ca de-o iesi blonda sau bruneta, are cu cine semana. Sa nu iasa prea
bruneta, ca atunci e nasol, v-am zis.:)
Hai ca fac acum ditai prashtia si trimit prajitura si visine la Brazil!
Ahh si confirm ce zice Mariana cu Israelul. Nu mai puteti intra apoi in tarile arabe. Faza patita de un prieten al nostru foarte bun.
Ana pai te cred, daca zici, sa stii! Acuma io 10 si 11 nu vreau, ca am niste trebi:). Raman deci 19 si 20 (p'asta si l-a dorit mereu ta-su). Ei, cand o decide, ca pana la urma ea vine cand vrea!
Ma'c sa balotez salata orientala...
SUN
37+ 

anaxena spune:
si asha de plictiseala am pus www.flickr.com/photos/12649238@N02/" target="_blank">pozele de-aseara
Ana-Maria
38+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 14 zile
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
marimar spune:
Anaxena,
zi-mi si mie please cum e 08-08-08 ?? E data pe care am eu un fix !
-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
anaxena spune:
pai bine mey Sun, ce trebi ai tu mai importante decat bb??
Ana-Maria
38+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 14 zile
proiectul bebe pink