Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (78)
Raspunsuri - Pagina 13
Irda spune:
Sunule!!...dai petrecere, mami?
Ia si tu prashtia si arunca-mi si mie cate o bucatica din fiecare pana-n Titan....sau sa sun DHL-u'?
Offf...mama lui de cuptor (al meu) ca n-am unde sa coc prajituri.....da' las' ca ma fac eu "mare" si-mi iau super aragaz....si atunci sa te tii....am atatea "restante" la prajituri si fripturi la cuptor din ultimii 5 ani cand n-am mai avut cuptor ca lumea ca abia astept sa-mi iau un aragaz nou...(si bun sper)!
Sa ai spor la bucatarit!
Irda
cu
Daria 13 iulie 2005 si bebe Antonia 23 mai 2008
Poze Daria si Antonia 
MissJJ spune:
Vai mai fetelor reclamele astea is belea. Am scris eu mesaj fain acolo gadi gadi cand sa il trimit s-a blocat tot ca s-a deschis nenorocita aia de reclama. Grrr... Turbez.
Asa nu mai reiau tot ca nu mai am rabdare sorry, noi in seara asta suntem singurele numai noi gagicile asa ca daca vreti sa veniti pe la noi da nu va primim decat cu visine la voi ori sub forma de prajitura ori dulceata ori fresh.
Flo merge cu, colegii la o bere asa ca va ajunge cam tarziu acasa deci in seara asta eu is sefa la imbaiat printesa, vai si are 14 kg si e asa de usooorrr de scos si bagat in cada de numa.
Bai Anaxena zi si mie cum e cu numerologia asta, eu v-am zis as vrea pe 21 ca Ari e pe 21.08.2006 si acuma ar veni 21.06.2008. Usor de retinut.![]()
Turtu contractiile mele sunt la cate 20-25 de minute dureroase dar ok deci nu din alea de ma indoi in loc de durere alea cand erau pe la 5 minute erau mai dureroase pana atunci au fost ok.
Dar daca ma iau dupa ce a zis Mariana despre nasteri inseamna ca si bebe vrea sa vina cat de curand ca la fata pana cand a evnit momentul ala la 41 de sapt nu am avut urma de contractie dureroasa. Si astea la cate 20-25 de minute au durat de noaptea pana a doua zi, abia seara pe la 17 erau mai dese la 7 minute.
Caditza recomand din aia cea mai simpla din plastic fara multe brizbrizuri.
Anka legat de sex asa si eu sarcina trecuta l-am speriat pe al meu il fugaream prin casa si acuma vad numai perna si nani.
Na ca la noi ploua torential, azi a fost frumos acuma s-a intunecat dintr-o data si vad ca plouaaa de numa.
Ma plictisesc hainele lui bebe is la locul lor visine nu am sa fac si eu prajitura printesa e busy cu mickey mouse si jucariile alea pt bucatarie, hmm ce sa fac eu oare? Bine in afara de a va teroriza pe voi.
Mary by the way oricand esti binevenita la noi.
Imi pare rau sa aud ca sunt cam certaretze fetele la voi la odisee.![]()
Sorry da atata am retinut din urma ca v-am zis am scris mesaj fain da datorita reclamei alea nemaipomenite s-a dus pe apa sambetei mesajul meu.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 3 saptamani
narcisa.s spune:
Danangie, sa fie intr-un ceas bun!!Sa va dea Dumnezeu sanatate si sa nasti usor!!!!Incepe iureshuuuuuuuuuuuuu'!!!
Tecky, Turtu, Sun-ule, Biri, Ankule sarumana pentru lamuririle cu geanta!!
Boti, delicioasa camera lu'Garga...Mobila nici noi n-am cumparat, pana la 3 luni sta in cam,era cu noi, dupa aia mai vedem pe unde ne stabilim
Mariana, cum adica pe foaie separata si nu pe pasaport??Lamureste-ma plizzzz...Suuper informatziile cu zborul cu copii...Noi intentzionam pe la 3 luni sa mergem spre Ro, cum a zis si Biri, nu-i asa mare problema, dupa aia incepe distractia!!
Ankule, si eu am baut fara probleme ceaiul de zmeur.Bine, nu mi-am pierdut mintzile dupa el dar nici gretzos nu mi s-a parut.Canada...Pai du-te odata fataaaaaa!!!
Sun-ule, pai nu ma fenta acum...Ai zis 17!!!!!!!Pai sa fie 17!!
Mada, ai scapat de durerea de maselutza in sfarsiiiitttt???Ce bine
Violeta Tm, da, trimite-mi mail sau pm
Turtu, nu imi comand din Ro, c and trimite mama pachet trimite cateva lucrusoare - pompa de san, ceaiurile pe care nu le gasesc aici si mai stiu eu ce.In rest, aduce ea cand vine in bagaj
Diana Mirela, de super prost gust fratele sotzului...Imi pare rau.Am si eu un super nesimtzit in familie si stiu ce inseamna
Flo1980, dar bb nu se mai poate intoarce in pozitie de tragere??Adia ma gandesc ca mai are o luna...
Maryb, imi pare rau de odiseea cealalta.Dar poate se reglementeaza lucrurile in timp.Oricum, aici esti binevenita oricand si de fapt esti de a noastra!!
Anaxena, asa, fara mila la amndoua.Biciuite in genunchi si cu biciul ud!!!
Maria vine cand e bine pentru ea, doar are personalitate!
Astept si eu vesti despre Dana...Offf...
Si fetele mele, manca-v-as, de unde sa gasesc acu visine si caiseeeeeeeeee?????????????Hmmmm???
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (32+)si Vil asteptand o 
AMR 8
vias spune:
buuuuuuuuuuuuuun...si acum cobor inca odata scarile sa cumpar o bere fara alcool pt fiu-meu..ca are pofta!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Cami 34s+, cu 
pustai
SunSmile spune:
Ia hai, toata lumea doritoare la geamuri, ca iau prashtia si incep sa trag! Cu Mada e mai greu, ca nu cred sa am asha muschi.![]()
Narcis nu nasc bre. Fu' de la control, ca io in loc sa stau potolita pe masa, balanganeam picioarele si muream de ras. Saraca femeie cat are de tras cu o nebuna ca mine...noroc ca si ea ma iubeste! Si ii place si ei data de 17, asa ca nu va fac surprize...pana pe 13 sigur nu, zic eu! Oiii, daca pana in Anglia ma descurcam cumva, pana la tine maica trebe sa deshir toti chilotii din casa, sa iasa prashtia fortoasa!![]()
Anaaa baga bre numerologie aciulea, ne facem si noi de treaba!
Didi io nush nimic de sucurile respective, n-auzii! Iar despre colegul american...hmmm, greu de decis unde sa-l duceti si aproape si impresionant.
Mariana ete si tu cu dr simpatic si finutz. A mea nu foloseste nici un obiect, cel putin acum in timpul sarcinii doar sfantul deget, draga de ea.
Bey io vaz ca discutiile de la noi sunt foooarte educative!![]()
SUN
37+ 

AnnaBaby spune:
Ma plictisesc cumplit, nu mai am rabdare nici sa ma uit la televizor, nici sa stau pe net, as vrea sa ies un pic in oras la o terasa, insa e cam nasol afara si sotul e cam obosit, s-a intins si cred ca deja a adormit. Ma enerveaza starea asta, parca astept sa se intample ceva si nu se mai intampla. E drept ca azi nici nu am iesit din casa deloc, nu am calcat pe pamant, si probabil si din cauza asta am starea asta.
Anna
34+ cu
Ioana Maria
AMR 6
vinebarza
bebe
poze
Dianami spune:
Wow, ce veselie pe aici! ![]()
Irda, m-ai dat gata cu amanuntele picante
. Nici eu nu mai stiu cum arata de vreo 2 luni
. Sa-ti traiasca printesa! 
Sun, ce reteta de prajitura cu visine ai? As face-o acum, sa fie rece pana maine
.
Tocmai am auzit la stiri ca o mamica a nascut azi in tren...
, imi inchipui ce rapida a fost nasterea.
Diana
34+
si Iulia
(15.07.2005)
rontzy spune:
Buna seara!
De-abia va mai prinde omu' din urma la ce spor aveti la scris!
Sun-daca tot trimiti cu prastia da de 2 ori spre Titan la Irda ca pe-acolo sunt si eu.....![]()
Mai,fetelor incetati cu relatari despre fufu si de-astea culinare,ca ne suparam,pai se poate?
Danangie-nastere ushoara!

!!!
Mada-ce ma bucur ca ai invins durerea aia de masea-macar pentru moment!
rontzy
36+
SunSmile spune:
Diana ete una dintre ele, care e foarte rapida si ok. Io ti-o dau cu copy-paste din lista mea, da' sa stii ca io pun visine mai multe, pun si esente in compozitie, ma joc si la faina in functie de cum mi se pare ca arata.
INGREDIENTE
0,500 g visine
4 oua
200 g zahar
400 g faina
150 g unt
50 g zahar pudra
1 plic praf de copt
100 ml lapte
MOD DE PREPARARE
Se spala visinele si li se scot samburii, se lasa la scurs;
Se amesteca bine intr-un castron galbenusurile cu zaharul pana se dizolva zaharul si compozitia isi dubleaza volumul;
Se adauga faina, praful de copt stins cu lamaie sau otet, laptele si se omogenizeaza;
Se incorporeaza la sfarsit albusurile batute spuma, amestecand usor;
Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si pudrata cu faina, iar pe deasupra se pun visinele;
Se coace la foc potrivit pana ce se ridica aluatul si se rumeneste putin, se scoate din cuptor si se taie calda, apoi se pudreaza cu zahar pudra.
SUN
37+ 

Dianami spune:
Mersi! O incerc pe a ta, sa vedem cum este
. Eu, cand mi-e f. lene
, fac reteta aia clasica de pandispan si pun fructe (orice am in casa).
Diana
34+
si Iulia
(15.07.2005)