Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (78)
Raspunsuri - Pagina 12
anaxena spune:
deci am calculat si la nishte fete din listutza si se cam potrivesc ,asta cat am putut eu sa-mi fac o parere despre fiecare..in concluzie vreau sa nasc pe 11.06 sau pe 20.06!!!!dar 11 e mai aproape!!
Ana-Maria
38+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 14 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Violeta_m_tm spune:
Dana81 ti-am trimis eu PM.
Irda sa-ti fie de bine partida se sex![]()
33+ 
poze
bebele meu
vio
Irda spune:
Hi, hi....hai ca am "aprins" ceva imaginatii pe-aici cu partida mea de semi-amor
!
Lasa fetele...ca vine si randul vostru!
Am pus 3 poze noi in POZE DARI/albumul Antonia 1 luna....sunt de aseara deci .."Garasanu'" meu zis si "Piticul Razacios" avea 2 saptamani fara cateva ore!
Aahhh...in legatura cu sexul, sau lipsa lui![]()
De la dl. dr. citire:
- eram pe masa aia gineco de consultatii la 1 zi dupa nastere....
- dl. dr. ...."mah....sigur ai facut tu ceva de ti s-au rupt membranele la Daria la 35 de saptamani, efort...ceva!!!"...(acum mi le-a rupt el pe masa de nastere la dilatatie 10 cm)
Eu:...ce sa fac domnule dr., pacatele mele....eram in spital, cu perfuzie de Gynipral in vena si amestec litic la bord(din 6 in 6 ore).....eram...IN PAT (CA ERA 3 DIMINEATA)!!!
- dr.:...nu stiu...Contact (sexual)
- daaaa domule dr. nici cum mai arata nu stiu...era la fel situatia si acum 3 ani...
- dr. "Da', in poza, o recunosti, NU?!!?"
Asistentele se tineau cu mana de burtici de ras!
Pupicei
Irda
cu
Daria 13 iulie 2005 si bebe Antonia 23 mai 2008
Poze Daria 
Didi81 spune:
Ana, super vesti de ziua colului!
cat despre numerologie... ti-ai dat si singura seama ca e doar un pitic ![]()
Ce vroiam sa va intreb: am vazut la tv ca cica ar fi niste sucuri 100% naturale, ecologice, facute de romsilva, silva fruct se cheama, dar care nu au reusit sa intre in hipermarketuri din cauza concurentei pe care le-ar face-o chestiilor gen fanta sau cola. Asa ca si-au deschis magazin propriu de desfacere. Stiti ceva de asta? Pe unde se gaseste asa ceva?
Didi
34+ 
mariana_1976 spune:
Nume de baieti: ![]()
Adian, Antoniu, Basarab,Darin, Demetru, Enian, Fedoriu, Gelu, Ilion, Larian, Otilian, Ramon, Samin, Timon...
Mariana
35+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
SunSmile spune:
Anutzooo super de super!
Eu imi doresc sa ma insel, sa stii. Si sa nasti exact atunci cand vrei tu...duminica adica!:)EDIT: Nu, atunci nu duminica daca piticu e fortzos.:) Io inteleg cum e cu piticii. Ia explica numerologie aciulea, sa stiu daca 13 sau 17 (cum am eu pitici) sunt bune la fii-mea.:) Ete alta care-si iubeste doctoru' cu patima...macar al tau e barbat, la mine deja intra lumea la banuieli:)
Irda bravo mami! Asa te vreau! Oricum tu erai o finutza si inainte si acum imi imaginez ca arati ca sora mai mare a pustoaicelor, nu ca mami a lor! Vazut poze...doua minuni de fete ai! Antonia esti o scumpica!
Io-s la a 3a prajitura...am facut una cu piersici, una cu cc caise si acum am des-samburizat:) visinele si mai fac unsa si cu ele. Parca zici ca-s bolnava psihic nene:)
SUN
37+ 

mariana_1976 spune:
Fetelor, apropo de medici: acum eu am un doctor barbat care este asa de priceput si nu ma doare niciodata la control.
L-am intrebat cum face el, ca pina acum la toti ceilali ma jena/durea la controlul manual.
Omul, binevoitor, mi-a aratat ca exista mai multe dimensiuni de instrumente (sa nu va ginditi la prostii) si mi-a zis ca eu i-am parut slabuta si plapinda si la mine foloseste alea mai mici...![]()
![]()
Mariana
35+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
vias spune:
..am incercat sa o sun acum pe Dana...si are tel inchis....mmmmmmm...sper din suflet sa fie bine!!!..Doamne Ajuta!!!
...si galerie
[majoret]
Mariana..multumesc pt idei,...voi studia..![]()
..ce ciudat cand vad
la mine...parca vb despre altcineva...

cami 34s+, cu 
pustai
AnnaBaby spune:
Am intrat curioasa sa vedem ce se mai intampla cu Dana, se pare ca nu avem nici o veste, asa ca mai incurajam inca o data mamica: 

Anna
34+ cu
Ioana Maria
AMR 6
vinebarza
bebe
poze