Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (78)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

deci am calculat si la nishte fete din listutza si se cam potrivesc ,asta cat am putut eu sa-mi fac o parere despre fiecare..in concluzie vreau sa nasc pe 11.06 sau pe 20.06!!!!dar 11 e mai aproape!!

Ana-Maria38+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 14 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Dana81 ti-am trimis eu PM.
Irda sa-ti fie de bine partida se sex

33+
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Hi, hi....hai ca am "aprins" ceva imaginatii pe-aici cu partida mea de semi-amor!
Lasa fetele...ca vine si randul vostru!

Am pus 3 poze noi in POZE DARI/albumul Antonia 1 luna....sunt de aseara deci .."Garasanu'" meu zis si "Piticul Razacios" avea 2 saptamani fara cateva ore!

Aahhh...in legatura cu sexul, sau lipsa lui
De la dl. dr. citire:
- eram pe masa aia gineco de consultatii la 1 zi dupa nastere....
- dl. dr. ...."mah....sigur ai facut tu ceva de ti s-au rupt membranele la Daria la 35 de saptamani, efort...ceva!!!"...(acum mi le-a rupt el pe masa de nastere la dilatatie 10 cm)
Eu:...ce sa fac domnule dr., pacatele mele....eram in spital, cu perfuzie de Gynipral in vena si amestec litic la bord(din 6 in 6 ore).....eram...IN PAT (CA ERA 3 DIMINEATA)!!!
- dr.:...nu stiu...Contact (sexual)
- daaaa domule dr. nici cum mai arata nu stiu...era la fel situatia si acum 3 ani...
- dr. "Da', in poza, o recunosti, NU?!!?"

Asistentele se tineau cu mana de burtici de ras!

Pupicei

Irda

cu Daria 13 iulie 2005 si bebe Antonia 23 mai 2008

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Ana, super vesti de ziua colului! cat despre numerologie... ti-ai dat si singura seama ca e doar un pitic

Ce vroiam sa va intreb: am vazut la tv ca cica ar fi niste sucuri 100% naturale, ecologice, facute de romsilva, silva fruct se cheama, dar care nu au reusit sa intre in hipermarketuri din cauza concurentei pe care le-ar face-o chestiilor gen fanta sau cola. Asa ca si-au deschis magazin propriu de desfacere. Stiti ceva de asta? Pe unde se gaseste asa ceva?

Didi 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Nume de baieti:

Adian, Antoniu, Basarab,Darin, Demetru, Enian, Fedoriu, Gelu, Ilion, Larian, Otilian, Ramon, Samin, Timon...

Mariana 35+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Irda, am vazut pozele, ai doua minunatii de fetite

Didi 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Anutzooo super de super! Eu imi doresc sa ma insel, sa stii. Si sa nasti exact atunci cand vrei tu...duminica adica!:)EDIT: Nu, atunci nu duminica daca piticu e fortzos.:) Io inteleg cum e cu piticii. Ia explica numerologie aciulea, sa stiu daca 13 sau 17 (cum am eu pitici) sunt bune la fii-mea.:) Ete alta care-si iubeste doctoru' cu patima...macar al tau e barbat, la mine deja intra lumea la banuieli:)

Irda bravo mami! Asa te vreau! Oricum tu erai o finutza si inainte si acum imi imaginez ca arati ca sora mai mare a pustoaicelor, nu ca mami a lor! Vazut poze...doua minuni de fete ai! Antonia esti o scumpica!

Io-s la a 3a prajitura...am facut una cu piersici, una cu cc caise si acum am des-samburizat:) visinele si mai fac unsa si cu ele. Parca zici ca-s bolnava psihic nene:)

SUN 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Fetelor, apropo de medici: acum eu am un doctor barbat care este asa de priceput si nu ma doare niciodata la control.
L-am intrebat cum face el, ca pina acum la toti ceilali ma jena/durea la controlul manual.

Omul, binevoitor, mi-a aratat ca exista mai multe dimensiuni de instrumente (sa nu va ginditi la prostii) si mi-a zis ca eu i-am parut slabuta si plapinda si la mine foloseste alea mai mici...

Mariana 35+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

..am incercat sa o sun acum pe Dana...si are tel inchis....mmmmmmm...sper din suflet sa fie bine!!!..Doamne Ajuta!!!
...si galerie [majoret]

Mariana..multumesc pt idei,...voi studia..

..ce ciudat cand vad la mine...parca vb despre altcineva...

cami 34s+, cu

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Am intrat curioasa sa vedem ce se mai intampla cu Dana, se pare ca nu avem nici o veste, asa ca mai incurajam inca o data mamica:

Anna 34+ cu Ioana Maria
AMR 6
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput