Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (78)
Raspunsuri - Pagina 11
SunSmile spune:
Anaaaaa? Ia zi, ma fac mama homida sau ii faci fie-tii cnp-ul ala meseriash?![]()
Magda cred ca sunt cam putine bataile....nu ma pricep eu foarte tare cum e la inceput, insa. Dar parca stiu de 120-160...Frumoase pozicile!
Mary normal ca poti sa stai cu noi, doar esti de-a noastra! Esti junioara, ca sa zicem asha!
Ella pune si tu 37+ la semnatura..mamica harnica si uituca! Si fugareste-l pe sot mai eficient!![]()
SUN
37+ 

Irda spune:
Multumim de La Multi Ani!

Bujo......eu lohii seroase(nu sanguinolente ca la ciclu) mai am doar cand baga Antonia mai mult de 1 san la o masa...ceea ce se intampla mai rar, asa ca-s mai mult fara decat cu lohii....in rest nu mai curge nimic...e ca noua, dar n-o facuram..."pana la capat"....adica nu intra nimic in don'soara
(doar un 69 + un bazaici pentru mine...acuma o-ti fi curioase ce-i bazaiciul
...e un masagiatore cu diverse capte...de masat celu, muschi incordati...da merge de minune si pe clitorisul meuuuu
...moaaaama ce orgasme baga...traiasca electricitatea si cine a inventat-o
).
Oricum a fost super! Dupa atata vreme....
"clasic" probabil o s-o facem pe la 5-6 saptamani...sa stiu eu ca-i ok....bine ca se poate si asa....ca pana acum nici asa nu se putea din cauza de contractii uterine dupa the big O!
Haide Danutaaaa!!!
Pupicei
Irda
cu
Daria 13 iulie 2005 si bebe Antonia 23 mai 2008
Poze Daria 
Didi81 spune:
Wow, Dana, nastere usoara!!! 

Am terminat si eu de citit tot ce s-a scris de aseara ![]()
Ma inscriu si eu in randul celor carora le-a placut in Grecia si Creta, are intr-adevar un aer aparte.
Boti, e adorabila camera si mocheta, si perdeluta 
Anka, mie chiar imi place ceaiul de frunze de zmeura, nu mi se pare deloc nasol la gust...
maryb, aici esti mereu bine-venita 
Ne-a venit si noua un america la serviciu si azi am fost pe acolo ca sa merg cu el si cu echipa la masa; am mancat niste somon la gratar, cu spanac, si nu mi-a placut
. Cred ca duminica o sa ma duc si eu cu ei intr-o mica plimbare la munte pe undeva... nu ne-am hotarat inca unde sa-l ducem, aveti vre-o sugestie de ceva interesant de aratat unuia care s-a plimbat cam prin toata lumea, si sa fie accesibil intr-o zi plecand din Bucuresti? ![]()
Didi
34+ 
Didi81 spune:
Magda, nu mai tin minte exact, ca ma lasa neuronul, dar parca sa zic ca mai pe la inceputul odiseei intreba cineva tot asa, de batai ale inimii copilului sub 100, nu mai stiu exact cat. Si parca Anaxena raspunsese ca citise undeva ca sunt ok la varsta aia a sarcinii. Sper sa nu spun prostii
, scuze daca imi dau si eu cu parerea fara sa stiu nmic concret.
Irda, super ca deja ati inceput sa prestati, chiar si doar partial si cu bazaici
, bun si asa deocamdata. Sper si noi sa reusim la fel de repede.
Didi
34+ 
anaxena spune:
Irda esti super tare!!!!
SUN si BOTI eu va
pe amandoua!!pai asha va eman eu o energie care sa va induca feelingul ca trec de termen??n-avetzi mila,macar un pic??
deci am venit de la dr: "col moale,scurt,deschis si dilatat de un deget",concluzie:corpul meu e pregatit pt nashtere,iar bb vine cand are chef,conditiile sunt total indeplinite si cica am risc mai mare sa mi se rupa membranele,ca o sa nasc mai ushor si urmatoarea programare in caz ca nu nasc ar fi 16.06
eu sunt happy ca totul merge super bine si ca sunt gata de nashtere...vai cat imi ador doctorul!!imi vine sa-l iau in brate si sa-l pup,asha frumos se poarta cu mine si-mi vb si explica toate abertaiile mele
Ana-Maria
38+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 14 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
ella81it spune:
Gata am schimbat semnatura!Scuze![]()
SUN sotul e fixat ca ii facem rau baietelului
!Asta e !
Si eu ma declar indragostita de Grecia!In vara asta nu putem merge !BB e prea mic!Dar la anu sigur ajungem!
Am fost anul trecut la Muntele Athos!A fost superb!
Am pus ceteva poze pe picasa!Ce slabuta eram!
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA
37+
dana81 spune:
FETILIIII? nici o veste? ANA, DANA...hai ma ca nici nu am mancat azi tot intrand si uitandu-ma sa vad daca avem noutati
pupi
IRDA...te opresti din povestit?
ca am inceput sa prefer sa vb despre prajituri...decat despre...pupici!!!
Ma duc la plimbarica, ca-s ametita de invatat si calculator si cand ma intorc sper sa sarbatorim
Imi dati un PM cu mailul comun? USER SI PAROLA Please
31 si
CLARA ANDREEA
MAI SUNT 9 SAPTAMANI
Irda spune:
Hi, hi....super Anutza......Mariuca poate veni oricand!

O sa nasti usor si repede!
Didi....iti urez (si tuturor fetelor le doresc ) o recuperare la fel de rapida ca a mea...la 2 saptamani nici nu zici ca am nascut.....doar pielea de pe burtica si oasele mai "labartate" ale bazinului imi aduc aminte de asta, dar in maxim 1 luna or sa se duca si astea
!
Noi am fost "disperati" dintotdeauna, dar cand era sanatatea si viata lui bebe in joc am zis pauza totala.....asta e....n-am murit....recuperam noi!
Irda
cu
Daria 13 iulie 2005 si bebe Antonia 23 mai 2008
Poze Daria 
flo1980 spune:
Irda La multe luni si ani pentru dulceata de Antonia!
Esti super tare cu
fie el si semi.....
Anaxena ai grija de-acum....chiar esti pe ultima suta de metrii! Bravo!
dupa nastere la 6 saptamni, fie cezariana sau nastere normala.
Flory mami de Alex 23.02.2006 si
36+ cu 
AMR 4 saptamani 
bebe 2
pozele mele
anaxena spune:
cat imi doream sa nasc eu pe 8.06 uite ca nu mai vreau ca mi-a zis cineva de numerologie si asha am calculat eu pt mine pt altzii si s-a super potrivit si duminica chiar ar fi un nr nashpa si eu imi doresc ce-i mai bine pt bb,asha ca m-am gandit ca nasc pe 11.06 in cel mai fericit caz...shtiu ca aberez si nu cred in prostii d;astea,dar acum s-a fixat boul meu de creier ca nu mai vreau duminica...intzelegeti un om bolnav cu capul,nu?
Ana-Maria
38+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 14 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!