Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (78)
Raspunsuri - Pagina 10
mariana_1976 spune:
Tocmai mi-a sters mesajul initial copilasha cea mica...![]()
![]()
Sa vad daca imi mai aduc aminte tot ce vroiam sa va scriu...
Fetele care inca presteaza, stati linistiye ca sperma are o concentratie de prostaglandina de o zeci de ori mai putin decit acea folosita l inducerea nasterii...
Am avut o colega de odisee care trecuse bine peste termen, incercase cu sotul, cu ulei de ricin, cu plimbari, cu urcat de scari, cu...toate si tot nimic!
Asa ca are mare dreptate Biri ca travaliul ar incepe ca un semnal dinspre bebe inspre mama, nu invers...Eu stau si astept mereu, cel mai greu a fost prima data cind a trecut aproape o saptamina peste 40 de zile...Si mai avea si sexul "necunoscut"! ![]()
![]()
Mariana
35+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
Tecky spune:
Am fost cu sotul in parc si cand m-am intors si am vazut cat ati scris eram sigura ca Dana a nascut.
Pt. Dana:

Cristina e mare lucru ca te intelegi bine cu soacra!
Anna ma bucur ca ai scapat de injectii!
Flo sa-ti traiasca soacra!
Mada deci si tu poti naste oricand?
SUN pofta buna la prajitura! Eu am sa mananc cu sotul o prajitura la cofetarie!
Ella ce tare faza ca fuge sotul de tine! Ii e teama sa nu pateasca bb ceva!![]()
Maryb imi pare rau ca fetele de la odiseea ta sunt certarete.La noi esti bine venita oricand!
Ma duc sa ma intind un pic langa sot sa nu se simta neglijat!![]()
Tecky 36 sapt
Raluca Ana
AMR 4 sapt
ella81it spune:
Nu reusesc sa fac curatenie in toata casa intr o zi!
Am terminat doar sufrageria si sunt rupta!Mai fac si maine![]()
ANKA cred ca de 3 luni nu
!De cand mi a spus doctorul ca am colul deschis si scurt!
Dupa cate sapt de la nastere putem presta!![]()
MAGDA am vazut pozele !Foarte frumoase!
Imi este asa dor de acasa,de plimbarile prin centru!
Cine imi trimite si mie visine? Ca aici nu sunt!
Ma duc sa intind niste rufe!
A nimic contractii ,nimic dureri!Mai incercam![]()
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA
36+
bujo spune:
Bai ce se intampla aici? Lipsesc si io vreo 3 zile si va apucati de nascut? Haide Dana, cu contractii eficiente inainte

Fetele sarumana ca ati intrebat de mine. Sunt ok dar ma chinui sa termin vreo 3 proiecte la care mai lucrez acasa ca sa am timp apoi sa pun totul in ordine. Nu de alta da nu mi-ar placea sa ma apuce nascarea cu cumparaturile pe jumate.
Maryb esti binevenita oricand, faci parte din odiseea noastra.
Camy imi place de mor Eduard, asta era si optiunea mea da sotu avea niste amintiri neplacute legate de-o persoana cu numele asta si am renuntat.
Mada ce bine ca ai scapat de durere, acu mai asteapta si tu sa vina buni si nasti dup-aia.
Off ca atatea am citit si voiam sa raspund da acu nu mai stiu nik.
Aaaaaa [Anka], niste prieteni au fost in Thassos si este o insula foarte linistita si pitoreasca. Au si plaje pe care nu prea le cunoaste lumea si sunt doar vreo 3 grupuri pe acolo. Tare mi-ar placea sa ajungem si noi la mare anu asta da nu cred ca avem vreo sansa.
[Irda] cum draguta, deja ai beneficiat de tratament euforizant? Pai ai scapat de lohii? Scuze daca-s indiscreta.
Bai cand va aud ca mai prestati inca ma apuca ciuda. Noi n-am mai pupat fufu de cand l-am facut pe asta micu
Mi se pare o vesnicie.
bujo
34+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
maryb spune:
ce dragute sunteti, chiar voiam sa va intreb daca ma reprimiti printre voi macar pana terminati aceasta odisee, dar am zis sa nu va deranjez. Va pup si va multumesc mult, chiar mi-ar face placere sa stau alaturi de voi din nou. 
maryb
18+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
M&M spune:
Intre 2 treburi, mai arunc si eu un ochi aici..
Magda, am vazut pozele cu burtica si Fabian!!! 
Anka, eu din cauza asistentelor am ales sa nasc la privat; sper sa plec de-acolo cu lectiile invatate ca doar de-aia platesc...
Tecky, pofta buna!!!
Ella, ia-o incetisor, mai odihneste-te, nu le poti face pe toate de-odata...
Maryb,
!! Esti binevenita oricand...
Se pare ca azi a fost zi generala de 

!!!
Si ca tot vorbeati de
, cred ca de 2 saptamani nu s-a mai intamplat nimic!!! Al meu husband e cam speriat, dar nu scapa el...![]()
Ce o face DANA???
Ana ce o fi facut???
Cristina
29+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
pagurschimag spune:
Fetelor, am si eu o intrebare la voi...
Am o prietena care este insarcinata in 7 saptamani (data ultimului ciclu). Azi a fost la ecograf si i-a spus ca ritmul cardiac al fatului este de 70 batai/min....si ca este problema...ca s-ar putea opri din evolutie sarcina...
Cunoasteti cazuri asemanatoare? Ma puteti ajuta cu niste informatii?
Va multumesc mult...
Magda mami de Fabian Stefan(17.11.2003)asteptand alt
Patrick Ioan
31+
pozele mele
maryb spune:
dragele mele, va iubesc. eu plec acasa acum si nu voi intra in week-end, maine este si ziua sotului meu si mergem si la un botez. Deci avem de sarbatorit. 
va pup si va doresc week-end linistit. 

maryb
19+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
mariana_1976 spune:
Camy_pus mi se pare ca e mai greut un pic sa inventez nume de baietei...La fetite ma joc mai usor cu literele si imi ies multe combinatii...
Acum nu stiu daca doresti nume mai deosebite (rare) sau obisnuite, de sfinti,etc...
Uite ce-am "scos" pina acum:
Elian, Georgian, Simon, Alexian, Darian, Petrin, Vania, Nicodin, Codrian, Tanian...![]()
Mariana
35+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda