Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008(52)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

buna seara...
ramasa in urma cu actualitatile rau. dar printre picaturi am citit ca analiza alinutsei e ok. slava cerului! am zis eu, prea multa bataie de cap pt atatea necunoscute... bun, pb cu sotul... pare rau alinuta dar raman la concluzia ca odata intrat pe fagasul certat-impacat-sanse... greu va intoarceti din drum si finalul e undeva la cotitura. iar daca starea de temsiune se rasfrange asupra lui luca... ma rog... nu zic nik. dar cred ca stii ce e in capul meu.

lala20: valabil si pt tine, cu cat o lalai mai mult, cu atat doare mai rau: odata ca nu reusesti sa iesi din cercul vicios, apoi ca bibi va incepe sa inteleaga si trei, ca cu cat o faci mai tarziu cu atat vei fi mai neincrezatoare in viitor. nuuita, e unul dintre multi altii, si e tocmai cel care nu va merita!

irinouka, am citit despre vizitele voastre la medic. imi pare rau rau de tot pentru raresh. dar sper din suflet sa isi regaseasca repede echilibrul dermic. hai mami, curaj, ai sa treci peste asta. si poate o fi avand doctorita dreptate, daca tu zici ca e asa, dar eu spun ca nu ai tu nici o vina pt aparitia bubitelor. uite, eu la sacha am ajuns la concluzia ca e pe baza de stres. si gata. o las asa. vine buba, o cremuim, pleaca buba, cremuim. pusici multi!

grati.ela, mi s-a rupt sufletul cand am citit de Ozi. trebuie sa fie mare dezamagirea si frustrarea ta pe masura. dar sa stii ca nu tot ceea ce li se intampla puilor putem controla. asa a fost sa fie. inutil sa privesti inapoi. daca se poate repara dintele provizoriu, e perfect. cu tehnologiile din ziua de azi sunt convinsa ca nici nu se va vedea. pusici pe obrajorii bosumflati.

gugu, felicitari pentru dintisor! uite ce de iepurashi pe aici:))

danonique, ma bucur ca va simtiti in sfarsit bine si ca se adapteaza copilasii. uneori ma gandesc si eu sa-i duc poana in ro, dar ar fi prea mare bataie de cap asa ca... te admir din umbra:)

virgo! tradatorule! nu mais tiu nik de tine. nu-ti vad nasu nici pe mess. sorry pt mucishori. o sa treaca. cred ca e un rasfatat cazimir. nu se poate sa nu-l pupe toata populatia iasi-ului, sau macar jumate:)deci cand va intoarceti?

andreea29, bine-ai revenit printre noi:)

ven, la noi un borcan de la hipp de 190 l-am vazut la 1,45 si la 1,62. cu fructe, de la 4 luni. preturile variaza in functie de combinatiile din ele.

ellenuts, poti trece cu incredere la nr4. si noi tot acolo suntem. ne place ca-s mai comozi. e juma de nr de pampers diferenta intre bruno si sacha:))) unu e prea slab, celelalt cam dodolots:)

ashea, si noi am halit prima masa diversificat. fructe (banan cu mar) din borcan si doua lingurite de cereale biscuitate sau cum s-or fi traducand. cu totul, vreo 60 de grame si laptic in completare, vreo 120 de grame. am facut plecaciuni si am multumit p-acolo pe Sus ca a vrut sa manance si a si baut laptic. e fericit acu, doarme cu burta plina:)))

va pumpizez si va tin pumnii sa aveti numai succese cu diversificarea, indiferent pe ce cale o apucati, c-or fi supite, cereale, fructe, legume. sa manance copilutsii si sa se bucure de explozia de gusturi, iar voi ramaneti calme. ce nu le place azi, le va place maine, dar cu calm:) (vezi stoisor:)

pusici tuturor. si o sa incep sa iau chestii d ememorie ca sa tin minte mai multe:))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

stoisor stiu si eu cum e sa dai F5 - refresh - la pagina de zeci de ori si sa nu vezi niciun mesaj nou .. disperi .. asa am mai patit si eu .. dadeam refresh ca nebuna in speranta ca apare vreo zuza .. si ce bucurie era pe mine cand vedeam un mesaj ..

baita placuta si pofta bunaaa!!

ma cheama inghetata ... ptr amatoare de inghetata de nuci .. la carrefour se gaseste una superrrr buna si la gust si la pret 9,4 ron de la elion - la gelateria italiano - inghetata cu nuci asa scrie pe cutie ... e DELICIOASAAAAAAAAA"!

aia nirvana e buna dar parca e prea dulce, asta e taman la fix .. dupa ce ca-s cat china .. cred ca ma voi face cat china si rusia la un loc .. offffff

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

miriculeeeeee ce bine ca ne mai dai si noua de veste despre voi. imi pare bine ca sacha a inceput cu dreptul diversificarea. super!! si eu voi incepe dupa ce face bitzi 5 luni cu supica si branzica .. zgataia mi-a scazut in greutate .. bine, adevarul e ca nici nu mai are stare .. are o rapiditate in miscari, se intoarce de pe spate pe burta, invers, chiar si de 2 ori .. da din maini , pedaleaza .. sper ca asta sa fie motivul .. maine e zi de cantar .. sa vedem cum mai sta bitzilina.

tie cum iti mai merge la job? cum s-au obisnuit piticii fara mami?

multiiiiiiiiiiiii

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Stoisor, sunt si eu prezenta pe aici!! Si am de gand sa mai stau ca-s a naibii in seara asta si vreau sa-mi fac de cap daca tot am PCul pe mana (sotul la job si copiii la somn).

Miri drag si scump, ce mult ma bucur sa vad un mesaj de la tine!! Ufff...stiu cum e cu cercul vicios si parol ca nu stiu cand/daca voi iesi din el. Tot astept sa ma destept si parca ma prostesc o data cu trecerea timpului. Nu-mi este teama de nimic in eventualitatea despartirii, am toate atuurile de partea mea. Si cu toate astea dau inapoi intotdeauna. Il iubesc dar asta nu-i scuza nici lui comportamentul si nici mie lasitatea. Poate odata si odata se vor limpezi apele si la mine...
Mai spune-ne despre voi. Cum mai e la job? Cum se descurca Sacha fara tine? Bruno banuiesc ca e ok cu plecarea ta la job... Hai, mai zi-ne, ca ne place!

Ellenutz, eu nu sunt fan inghetata dar zau ca mi-au facut o poftaaaaa... Noroc ca am in congelator...cumparata intr-o doara si zace acolo de vreo 2 saptamani. Merg sa o scot si revin.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Iaca sunt si eu pe aici, va tot citesc, dar cu pauze, ca stresuletzul nu m-a scutit azi niciun moment. Ma declar oficial libera - a-nceput sesiunea si am cam un examen la 5 zile, deci respirabil... A fost o saptamana infernala, Conrad a stat mai mult cu bona, venea dimineata si il lua si il mai vedeam seara la baie... Mint, ma mai repezeam eu pe la ea, ca cu tot stresul nu puteam sa mulg atatea mese... Dar ideea e ca a stat mai mult cu tanti aia decat cu mine... Acum suntem fericiti... Sau, partial fericiti, strechea mica nu mai mananca bine si nu mai face kk decat la 4 zile, cu supozitor... Intre timp tot incerc masaje pe burtica, suculete care mai de care mai laxative (mar, piersici, caise - pe care mai mult le scuipa, si ce nu scuipa regurgiteaza. Prevad un esec la diversificare... ), am incercat si cu termometrul, nimic. Intre timp, el se chinuie si trage niste pufuri care miros super naspa... La doc nu am ajuns, ca na, cum sa merg cu atatea pe cap, saptamana asta sper sa rezolvam toate problemele. Azi... am fost o maniaca.. Mi-am chinuit baiatul... Nu stiu ce am avut, parca mi-a luat Dumnezeu mintile, a urlat toata ziua si cand mai avea si el "pauze" in care era calm... L-am tras de par si l-am ciupit de falcute doar sa vad cum plange.... Cred ca trebuie sa ma duc la un psiholog/psihiatru chiar, ma dezobisnuisem sa imi planga copilu'n cap, mi se pare insuportabil... Zici ca e dusmanul meu cand plange... Nu stiu ce ma fac!

As mai scrie multe dar vreau sa fac o baita si sa vad un film, ca de mult nu m-am mai relaxat... Saptamana asta am dormit in medie 4 ore pe noapte, nu stiu cum de mai merge treaba cu lapticul, poate pentru ca bby nu mai suge bine, d'aia e de ajuns...

Va salut pe toate, v-am citit necazurile, dar nu am forta sa va iau in parte, oricum nu stiu cat mai aveti nevoie de incurajarile unei nebune... Ma duc in lumea mea!

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!

Mergi la inceput

mitsu LASS BABY .. 3 ML SEARA/ 3 ML DIMINEATA inainte de papa. ptr constipatie ... recomandat de doctor ..

imi pare rau ptr plansetele lui bebe c .. la mine asa e fiecare zi .. bine nu cu plans dar cu mariala constanta .. deja e parte din cotidian!!

spor la invatat si sa iei note bune!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea29 spune:

Fetelor,imi astept sotul sa vina din tari straine.De fericire am baut o bere si m-am imbatat

Va multumesc pentruy primirea calda pe care mi-ati facut-o

Stoisor,nasterea a fost minunata,ca toate nasterile de pe aici de la "clopotei",sotul a fost o minune de barbat,a facut naveta zilnic Bucuresti-Ploiesti , a plans alaturi de mine cand nu aveam sfarcuri(asta mic nu voia sa suga eu neavand sfracuri),a fost cel mai tare sot din lume...ma rog ,a trecut ,acum am o splendoare de baiat.Eu voiam fata dar acum nu l-as da pe 10 fete(parca era si un cantec)

Elenuta,
,si eu mai mananc inghetata.De fapt mananc aproape orice in afara de mazare.Apropos,voi mancati mazare?

Mitsule,sa stii ca te admir foarte mult ...din umbra pana acumSi al meu mai urla now and then..pentru constipatie poti sa-i cumperi de la HUMANA MILCHZUCHER(nu stiu daca am scris bine ,de la Sensiblue).SI Raducu era la fel,nu facea decat cu supozitor.Azi i-am pus 4 lingurite de MILCHZUCHER in ceai si a facut kk!!!!!!!!!URAAAA!!!Am fost asa de fericita!Eu stiu ca nu e bine sa-i pui supozitor si nu am vrut sa-i mai pun.

Mergi la inceput

andreea si eu pap orice dar ma feresc de varza, fasole, castraveti si capsune ..

multumim de pontul ptr constipatie.

si sa stii ca eu am vrut baiat si a iesit fata ... dar inima tot la baietel mi-a ramas .. si bitzi cred ca se razbuna ptr asta ... ma maraie toata` ziua ..

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Mitsule, parol ca tocmai vroiam sa intreb fetele despre tine... Mami, mami, mami...sa ciupesti tu falcutsele ca sa vezi cum plange puiul?? Bataitsa!!! Si eu o mai smotocesc uneori pe Ana dar cand vad ca incepe sa maraie ii dau pace si o iau la pupaceli. Ce sa facem? Ne-am luat si noi jucarii...
Bafta multa la examene!!!

Am vazut ca intreba o fata de Laura D. Azi a avut botezul lui Eleni si a plecat la Ploiesti de joi. De-asta nu a mai scris.

Pentru ca se vorbeste despre meniuri sa va scriu ce papa Ana. Poate ajuta pe cineva. Asadar:
ora 7 san
ora 10 banana cu mar si cereale (sau borcanel Hipp cu fructe..ce nimeresc pentru ca i-am dat din toate pana acum si i-au placut)
ora 13 piure de legume cu carnita de pui (azi i-am dat prima oara caren si i-a placut)
ora 16-17 san
ora 19 cereale cu lingurita (noi biberon nu servim, suntem domnisoare de pension si nu suportam decat lingurita...deocamdata de silicon dar prevad ca o sa trecem curand la argint...la valoarea noastra...)
ora 21, dupa baita, la culcare, san
ora 3 noaptea san

Cam asa papa Ana...si tot nu creste cine stie ce... Balerina o face mama...
ora 13

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Andreea, felicitari pentru sot si baietel! Si sa pui poze cat mai repede!
Eu am mancat mazare si am observat ca Ana a avut mai multe gaze decat de obicei insa nu mi s-a parut ca ar fi durut-o burtica. Ma gandesc ca acum nu ar mai trebui sa aiba colici, nu?

Dar de Cretzulina mai stiti ceva? Si Angi de ce intra asa de rar? Si Docdecap? Si Jelimoni? Si restul fetelor?????

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput