Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008(52)
Raspunsuri - Pagina 16
anca.b spune:
La multi ani Saara Maria, Daniel si bebe Milan!!!!
Felicitari Luca pentru dintisor!!!!
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Elena, pampers 4 de la 7 kg e. poti sa-i iei. si noi am trecut la nr 4...mai avem o saptamina si terminam pachetul. cu exceptia mirosului (deja cunoscut) sint multumita de ele.
quote:
Originally posted by Ellenuta
fetelor,
cam la cate kg trebuie sa trecem la pampers nr 4?? am observat ca nr 3 o cam strange pe bitzi la bulanase .. azi dimineata era rosie saracuta ..
ea are vreo 7300 g .. sa-i iau 4? or fi mari?
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Povestea Nasterii
andreea29 spune:
Buna seara fetele mele dragi!!!
Sigur nu ma mai tineti minte ,ultima mea postare cred ca a fost in decembrie pe vremea cand bebe Raducu se afla in burtica.Am avut o perioada agitata cand nu aveam timp nici sa ma duc la toaleta.La noi colicii au tinut 2 luni jumatate.Am fost singura acasa ,sotul fiind mai mult plecat cu serviciul.
Acum m-am mai linistit si am hotarat sa va salut
Nu are rost sa va plictisesc cu detaliile nasterii,am nascut pe 30 ianuarie la ora 17.10 prin cezariana(Raducu nu s-a intors cu capul in jos nici pana in ultima zi) la Polizu.
Ceea ce vreau sa va spun este ca va multumesc din suflet ca existati,ca am descoperit acest forum fara de care nu stiu cum m-as fi descurcat.Va citesc zilnic,va cunosc pe fiecare in parte ,va consider deja parte din viata mea.Am invatat o multime de lucruri de la voi si am ajuns la concluzia ca sunteti cea mai tare comunitate de mamici de pe DC(am mai tras cu ochiul si pe la alte forumuri dar...nuuuu...nu se compara cu acesta)
Cand o sa invat sa pun poze,o sa va anunt ..Am cu ce ma lauda
anca.b spune:
Stoisor, felicitari pentru laptop!!! Vreau si eu! Ma aude cineva?
Alina, scaunul e super. sa-l folositi cu placere.
Povestea Nasterii
stoisor spune:
anca b ar fi fost bun acum mult timp cand simteam ca innebunesc tintuita la pat si fara sa misc un deget si nu puteam intra macar sa vb cu voi....adica in ultimele 3 luni de sarcina ....da ma rog atunci nu se putea,i bun si acum
andreea bine ai revenit mamico....asteptam pozele sunt sigura ca ai cu ce te lauda,vrem pozici
Sara Ioana 15.02.2008
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE
stoisor spune:
dau strigareeeeeeeeeeeeee pt
jelimoniiiii,creataaaaaaa,ramoooooo,stancuuuuuu,honeyyyyy,alinelorrrr,elenuteeeee,ceskaaaaa,unde e toata lumea????
sa continui???
angeeeeeee,lalaaaa,mikyyyyy,mitshuuuuuuuuu,
Sara Ioana 15.02.2008
ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE
stoisor spune:
quote:
Originally posted by Ellenuta
stoisor la 1 litru de lapte trebuie sa storci zeama de la o lamaie mare. atentie la samburi .. deci pentru a face cat ii trebuie ei, pui cam 250 g de laptic si storci un sfert de lamaie .. pana se branzeste asa. dupa aia, o pui in tifon si o lasi sa se scurga dar nu foarte mult ca sa nu fie inecacioasa.
dewspre supica .. noi nu am ajuns inca acolo .. supa i-o dai cu bibe? iar pulpa cu lingurita? asa se face> spuneti-mi si mie sa stiu si eu.
felicitari ptr laptop.
alina super scaunelul!
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
elle multumesc ,asa o sa fac......PUSI PUSI PUSI
da eu asa iam dat si a fost ok,morcovul si putin pastarnac le-am pasat,am mai pus umpic de zeama de supa sa pota inghiti iar restul de supa in bibe a fost fix 100 ml ,i dadeam cateva lingurite pireut si cateva gurite de lichid....a mers bine,nu zic sa iei model ca poate nu e ideal asa dar a mers
Sara Ioana 15.02.2008
ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE
Ellenuta spune:
stoisor aiciiiiiiiiiii sunttttttt .. am facut baita lui bitzi, a papat si acum face nani. pai daca ai laptop iti permiti acum sa stai pe forum .. o sa-mi pun niste inghetata si ma duc la nani apoi ..
anca multu' ... nici mie nu-mi plac cum miros pampersii astia ..
veronika in niciun caz sa nu-l infometezi .. pune-l la san cand doarme. asa e cel mai bine. sunt sigura ca e doar o faza. poate reusesti sa te mai si mulgi ptr a mentine productia.
andreea bine ai revenit. te asteptam printre noi .. cu intrebari, sfaturi si un umar de spus ofurile.
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
stoisor spune:
Elle si eu astept sa se trezeasca Sara pt baita dar cu div sa cam stricat umpic programelul ei si trebuie sa pape la 11,acum doarme de 3 sf de ora si astept si eu sa faca ochisorii sa facem baita si papica
Andreea chiar vrem detalii despre nastere sa sti ca nu ne plictisesti...pe bune
Sara Ioana 15.02.2008
ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE
Ellenuta spune:
quote:
Ceea ce vreau sa va spun este ca va multumesc din suflet ca existati,ca am descoperit acest forum fara de care nu stiu cum m-as fi descurcat.Va citesc zilnic,va cunosc pe fiecare in parte ,va consider deja parte din viata mea.Am invatat o multime de lucruri de la voi si am ajuns la concluzia ca sunteti cea mai tare comunitate de mamici de pe DC(am mai tras cu ochiul si pe la alte forumuri dar...nuuuu...nu se compara cu acesta)
wow .. chiar m-au emotionat randurile de mai sus. ma bucur ca noi, zuzele, starnim asa sentimente si ma bucur ca putem ajuta si sfatui. cum am spus mai sus .. daca ai orice intrebare, te rog sa nu eziti sa ne-o adresezi .. aici nici o intrebare nu ramane fara raspuns!
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE