Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008(52)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

iri de unde i-ai luat bodyul cu i love mommy? e super tare

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

VA MULTUMESC DIN SUFLET PT RASPUNSURILE SINCERE LA INTR MEA DE ASEARA......chiar aveam impresia ca sunt o mama denaturata ,ca nu ma pot controla si fac crize si ca alte mame nu fac,dar in mom resp efectiv zici ca ma pierd cand vad ca trece o ora jum si noi nu papam decat 20 ml 30 mi se face rau si plang ca proasta

LALA 20 promit ca o sa fim alaturi de tine atat cat putem macar cu cuvinte sicere cand ai nevoie....pupic pt tine si Biti a ta,,,sigur e mai bine asa.....sigur,o sa vada el d-nu sot ce a pierdut candva dar va fi tarziu

GUGU felicitari pt dintisorul miculut

ALINA mi mila si mie de Luca de numa.....de ce i asa sever si cicalitor sotu.....i un copil care se va inchide tot mai mult in el,care nu va mai comunica cu voi,care va va evita daca el continua sa il critice mereu.....din greseli invatam si noi oamenii mari daramite ei .....pusi 10000 pt el

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

Mergi la inceput

acum sa va spun de ctr profilactic de azi al Sarei mele

are 5,990 kg,la fix 16 saptamani ,nu e prea grozav asai?
de azi am inceput oficial diversificarea fetei mele si a fost super ok pt prima ei masa.....
am facut o supica din 400 ml apa,2 morcovi ,1 pastarnac,5 cubulete telina,fiert o ora jum apoi pasat morcovul si putin pastarnac,subtiat putin cu zeama de la supa,supa pusa in bibe,100 ml si pireutul in bol....a papat aproape tot pireul si a lins 80 ml supa.....E BINE??eu sunt super fericita,asa frumos papa de imi venea sa mor,masa resp daca era de lapte era chin pt amandoua dar asa a fost SUPER....MA ROG LA D-NE D-NE ASA SA FIE MEREU....la doua zile introduc pe rand in supa cate o leg noua si la pasat pasez una din cele vechi,iar cu timpul doar cate 2 leg se vor pasa doar pt ca trebuie sa se ob cu gusturi singure diferite

3 zile vom continua asa...apoi la masa de la 9-10 vom introduce branzica cu fructe,fructe cu biscuit,mar copt ,etc

seara continui cu cerealele pe care e bine cum le-am dat.....lungi in bibe....cu timpul mai groasa si din castronel

sucurile printre mese de sete doar in fiecare zi.....

sper sa fie bine...hai ca m-am lungit nu gluma

mami a primit laptop si mi asa ciudat ,nu gasesc tastele,bat aiurea rau de tot cred ca daca mai am timp de stat la taclale deschid pc meu dar se va supara tati pe mine.....asai???

Sara Ioana 15.02.2008

ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE

Mergi la inceput

asa si am uitata sa va spun ca am primit doar o pic de vigantol pana in septembrie si pe langa sirop de vit B complex si Tanakan solutie pt pitica ca are un usor tremurat de manute

revenim cu telefonn si control la o luna

Sara Ioana 15.02.2008

ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE

Mergi la inceput

iara sunt singura pe aici?

cine ma invata sa fac branza de vaci in casa cu lapte de cumpatrat si nu din aceea calcica ca Sara are fontanela mica si nu avem voi calciu in supliment

Sara Ioana 15.02.2008

ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

La multe lunite si la multi ani BB MILAN , Saara Maria, Daniel sa cresteti mari sanatosi si frumosi si sa va bucurati parintii.

cum creste
Poze David
Poze Botez
Carmen mami de David Alexandru (11.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Stoisor, eu stiu ca branzica de casa se poate face cu zeama de lamaie. Cand fierbe laptele in clocot pui zeama de lamaie si lasi pana se alege branzica (ar trebui sa se aleaga imediat). Din pacate nu stiu sa-ti spun cantitatile. Eu le faceam ochiometric.

Am uitat sa va spun ca i-am luat scaunel de masa Anei si sunt f incantata de el iar Ana pare multumita. Este de la Bertoni si a fost si relativ ieftin. L-am luat din Cora si m-a costat 289 ron. Incerc sa gasesc link si sa va arat.

L-am gasit: http://www. mykids .ro/bigpic.php?pic=p_10482320a93bf68_scaun masa bertoni.jpg (fara spatii) Numai ca al nostru este roz, pentru fetite :)

Il recomand, mai ales ca este f accesibil ca pret si are multe dotari.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Hai ca m-am uitat ca curca-n craci... Il au si pe culoarea pe care l-am luat noi: http://www. mykids. ro/bigpic.php?pic=p_1048231e8a405b0_scaun bertoni.jpg

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

stoisor la 1 litru de lapte trebuie sa storci zeama de la o lamaie mare. atentie la samburi .. deci pentru a face cat ii trebuie ei, pui cam 250 g de laptic si storci un sfert de lamaie .. pana se branzeste asa. dupa aia, o pui in tifon si o lasi sa se scurga dar nu foarte mult ca sa nu fie inecacioasa.

dewspre supica .. noi nu am ajuns inca acolo .. supa i-o dai cu bibe? iar pulpa cu lingurita? asa se face> spuneti-mi si mie sa stiu si eu.

felicitari ptr laptop.

alina super scaunelul!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

fetelor ajutati-ma va rog:mai nou dau antibiotic din biberon cu putin laptic ca sa ma asigur ca ia intreaga cantitate de antibiotic iar bebele meu iar nu vrea sa ia sanul numai daca chiar ii este ff foame suge 2-3 min si gata si si astea cu o agitaie de numa , iar eu cand il prind ca doarme ii bag titica in gurita si el suge de nu are treaba chiar si 10 min. si fac asta cam din 2 in 2 ore .nu stiu ce sa fac sa ma mulg si sa ii dau cand este trez(pt ca asa vrea din biberon) sau sa ii dau cand doarme ca imi este si mie mai simplu sau sa il infometez de numa' (dar asta nu prea pot ca am vazut ca scade rau productia daca las dupa el)chiar nu stu cum ii mai bine pt el

Veronica -mami lui Marc-Andrei

Mergi la inceput