Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 62
Raspunsuri - Pagina 8
magdita spune:
Neata dragele mele,
Vally, bafta la monitorizare! Sigur va creste !
Ana, capul sus, stiu ca pentru noi e usor sa vorbim, ca nu am trecut prin ce treci tu, insa suntem alaturi de tine. Incearca sa iesi din starea de deprimare, sa faci ceva care te face sa te simti bine si sa uiti un pic de trauma prin care ai trecut!
Rocsy, bafta azi la eco si nu te mai gandi la histero. Probabil vei face stimulare cu ceva mai puternic decat clomifen. Dar trebuie sa le iei pe rand. Ai incredere in Tutu ca stie ce face !
Zuzu, ai fost tare dulce cu foliculul-dop!
Feli, pup jinecoloaga de serviciu. Tinem pumnii sa ai test pozitiv azi!
Ubi, ma bucur tare mult ca ai lasat tigarile! E mare lucru. Sigur ca bem dupa tine toate sa ne molipsim.
Crisarh, bafta multa maine la laparo! Rezultat beton!
Pup fetele mele dragi si va urez o saptamana excelenta !
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
rocsy2007 spune:
merci magdita. asa e nu trebuie sa ma gandesc la histero. poate luna asta am noroc si scap. am niste emotii. sper sa se sparga mai repede de data asta sa nu ma mai plimb pe drumuri 2 sapt. sa vedem cati foliculi am ca aseara ma durea ovarul stang. simteam cum creste.oricum abia astept.daca nu ii zic lui tutu sa imi faca histero daca el considera necesar.
felix mada ubi lali magdita crisarh georgia
felix76 spune:
Ubi, ma bucur foarte mult ca ai renuntat de tot la tigari si nu-l afumi pe bebi. Cand te mai duci la echo? Sa ne spui si noua!!!! Beu si io dupa tine poate se intampla minunea mai repede!
Magdita, test de sarcina n-am facut ca am uitat sa-mi cumpar. O sa iau unul astazi sa mi-l fac maine dimineata, ar fi cam 12 zile de la ovulatie...Titele nu ma dor decat un pic si pe mine ma dureau inainte de ciclu de ma tineam cu mana cand coboram scarile...
Rocsy, nu te mai stresa cu ce vei face in continuare doar stii care e politica lui Tutu: vazand si facand!
Poop fetele dragutele!
Felix
ubirica spune:
felix, maine pe seara ma duc la tutu, pana atunci trebuie sa mai fac un beta hcg,..poate a mai crescut concentratia in sange.
felix76 spune:
Ubi, de ce sa mai faci inca un betaHCG? Ca doar ai facut unul...Asa ti-a zis Tutu? Daca testele de sarcina iti ies in continuare pozitive eu zic ca esti gravi. S-apoi sigur va vedea Tutu la echo sacul gestational si iti va spune daca esti in grafic.
Rocsy, sper sa ai foliculi babani de data asta si sa fie cu ochisori!
Felix
ubirica spune:
Felix, asa mi-a spus Tutu sa mai fac un beta hcg, chiar daca la precedentul a iesit sarcina, valoarea era cam mica (39.81), in limitele laboratorului de la IDS se situa in saptamana 2-3. I-am reamintit ca am avut foarte tarzie ovulatie...om vedea maine, sper sa fie totul bine.
Mi-a spus ca o sa facem o ecografie, poate vedem un punctulet.
lalitica2000 spune:
neazta dragile mele,
dupa un week-end care a fost prea scurt dupa mine, iata-ma iar pe baricade.
rocsy, sa ne tii la curent cu monitorizarea
felix, multumim de tratatie.asteptam rezultatul testului. de ce nu dai tu o fuga pana la farmacie si sa-ti faci repede un test de sarcina?
ubi,ce mai face gravidutza noastra? sa ne tii la curent cu rezultatul testului de sange, ca poate intre timp ti-o fi crescut cat pentru 2 gemeni
va pup pe toate si sa aveti o sapt faina.
asteptam noi gravidute...
felix76 spune:
Lali, m-as duce la farmacie dar serviciul meu este la 15 km de oras, pot ajunge abia dupa ora 16... Si eu sunt curioasa de nu mai pot dar daca sunt uituca ce sa ma fac? De maine ma apuc de lecitina!!!
Tu ce mai faci? Cand artrebui sa apara uratii?
Arisica, tu pe unde mai umbli?
Pooop,
Felix