Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 62
Raspunsuri - Pagina 9
zuzulina spune:
neata fetelor
multumesc felix ptr raspuns, sarut mana,dupa ce am citit raspunsul de la tine m-am documentat pe net si (sa nu razi de idiotenia mea)am crezut ca foliculul este dobul care se pune dupa cm si la spargerea lui apare mucusul
crisarh spune:
va salut si eu fetelor!Felix, eu tin pumnii sa fie bb. Lasa, ca iei tu testul diseara si maine vezi II.Poate patesti ca mine anul trecut, am uitat de cm, de test si deodata m-am trezit ca nu a mai venit, am cumparat testul si au iesit din prima II. Nu am avut nici eu simtome, decat dupa 1-2saptamani. Asa ca eu ma rog sa fie bb, sanatos. Va tin pumnii sa iasa cu II la toate.Ubi, la 7 saptamani il vede pe bb si ii aude si inimioara, bafta sa fiti sanatosi!va pup pe toateaspiranta la
lalitica2000 spune:
draga felix, uratii mei (care mai bine n-ar mai venii) ar trebui sa apara peste o saptamana. Din pacate n-am nici un feeling ca s-ar fi prins ceva nici luna asta, asa ca stau cumintica si astept o minune...
mada23 spune:
'Neataaaaaaaaaa
Feli, Rocsy...incep galeria pentru voi
Zuzu..las' ca le inveti tu pe toate, devii jinecoloaga ca noi
Ubi..vezi ca pana la urma ai ajuns la vorba mea sa lasi tigarile, fortata de imprejurari dar le-ai lasat .Gata am "beut" dupa tine, acum astept rezultatul
Crisarh..tinem pumnii la laparo
Lali, Georgi, Anaconda, Magdita si toate fetele...o saptamana excelenta
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul
felix76 spune:
Crisarh, intrebai mai devreme despre scorurile asistentelor. Eu am dat asa:
- la anestezist si la mana a doua am dat cate 100 lei
- la asistenta de la ATI, imediat dupa operatie, i-a dat sotul 10 lei ca sa-mi aduca telefonul sa vb cu el
- la brancardier 10 lei, tot sotul i-a dat
- in rest n-am dat nimic la nimeni ca m-ai vazut si tu, nu prea am avut nevoie de ingrijiri iar cand am chemat-o pe asistenta de pe salon sa imi puna urmatoarea sticla in perfuzie, mi-a zis ca nu mai e nevoie si a luat-o ea...
La vreo 2-3 saptamani am pus pe fundatie niste bani dar nu-mi mai amintesc cat. Oricum chiar daca nu dai un leut, tot frumos se poarta toti cu tine.
Iti doresc succes si sa vii cu rezultat bun si apoi repede cu bebi!
Mada, multumesc de galerie!
Lali, eu cred cu tarie in minuni!
Ubi, daca asa a zis Tutu atunci e lege! Sa vii cu valoare de 2 bebici!
Poop toate fetile, fara exceptiuni!
Felix
rocsy2007 spune:
fetelor azi nu sunteti asa active. si subectul nostru nu mai e pe primul loc. am scris eu acum sa il trec la locul lui.
machus spune:
Salutare tutunici optimiste !!
Va doresc o saptamana buna. Noi am taiat motzul finutzului Mihnea; si chiar mai mult ... Acum este opusul
Daca doriti sa ne vedeti:
http://mitikd.blogspot.com/2008_06_01_archive.html
Pupici la tutunici !!!!
Anul acesta s-a intamplat
http://md.lilypie.com/mQ83p3.png
felix76 spune:
Zuzi, dupa CM nu se pune nici un dop. Colul uterin secreta un mucus care, in functie de perioada ciclului in care te afli, are vascozitate diferita, astfel incat sa conduca sau nu spermatozoizii in interiorul uterului.
Astfel:
- imediat dupa ciclu, cand in organism predomina estrogenii, mucusul este scazut ca volum, se rupe repede daca il iei intre doua degete, lipicios si nu lasa spermatozoizii sa inainteze
- inainte de ovulatie si in timpul ascesteia, mucusul este ca albusul de ou, transperent, filant, daca il prinzi intre doua degete se intinde mult, peste 2 cm, acesta permite spermatozoizilor sa ajunga in uter, chiar le orienteaza directia de inaintare;
- dupa ovulatie, apare din nou mucusul acela scazut in volum si lipicios care nu mai lasa spermatozoizii sa inainteze.
Dopul gelatinos se formeaza dupa ce ramai insarcinata si se pierde un pic inainte de a naste, nu are nimic de-a face cu ovulatia.
Sper ca te-am lamurit!
Machus, ce mai face Bubu???
Felix
lalitica2000 spune:
rocsy, dupa o perioada in care am turuit intr-una si nici nu deschideam bine un capitol ca trebuia magda sa deschida altul, a venit acum si o perioada mai moale. bafta diseara.
sor'sa lui felix, pe unde umbli ca ai lipsit la apelu de dimineata, iar te muncesc aia de la tine?