Fetele din America (112)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by Oana_B

Fetele cu papica deschideti capitol nou la bucatareala ca trecura de 20 de pagini.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Am deschis...dar rog "the powers to be" sa il inchida pe cel vechi...pretty please with a cherry on top!

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ciuf, eu zic ca-l poti duce fara grija, philip inca nu are 4 ani.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Copt blatul pentru tavalita, racit si taiat. Mai am s-o....tavalesc.

Ars zaharul pentru tortul cu crema de zahar ars, batut blatul, acum e la cuptor.

Bebe AJ trezit acum si tipa.

Pupat fetele, fac poze la produsul finit.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

domnule, romanii au probleme grave cum reclamele. cum sa pui o poza uriasa de copil in fundul gol, rosu. daca vine cineva la mine in cub si vede chestia asta zice ca sint pedofila. serios, voi nu aveti probleme, cele care se logheaza de la servici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Miau, eu tot am pus pe aici linkul la flash block dar nime nu se uita...daca il ai nu mai esti deranjat de nici o reclama, poti apasa pe ea daca vrei sa o vezi si se deschide.

Am facut un salam de biscuiti delicios pe care il voi face si pt picnicul de sapt viitoare cu colegii sotului si familiile lor.

Ca tot ati vb de mancare trebuie sa va spun mancarea preferata...Beef tenderloin cu asparag si sos hollandaise...wow, e extraordinar de bun!! Daca aveti un party mai fancy asta o sa ii puna in fund pe invitati.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Adriana si cum ne lasi asa fara sa scrii reteta?
Mai ales la asparagus cu sosul ala care suna a olandez ... ca si vecina mea nemtoiaca tot asa se lauda cu o reteta dar nu mi-o spuse si acum e plecata in vizita acasa in germania. So, fa-ti mila de noi si scrie reteta sa dam si noi musafirii pe spate nu numai tu

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Miau, si eu am problema asta cu reclamele. Sa nu mai comentez ca nu pot citi un ziar romanesc (la serviciu) ca hopa in partea dreapta a lui sunt poze cu funduri "goale" sau busturi cat mai dotate.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Adriana, eu folossc flash blockul ala si e perfect!!
Era absolut insuportabila reclama aia la pampers, daca nu era flash blockul abandonam forumul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

ah, si am uitat sa spun, salamul de biscuiti e super bun, mai ales de cand am gasit biscuiti Ulker, parca turcesti sunt astia...am facut de vreo doua ori pentru diverse get together cu prieteni si de fiecare data ne-am "batut" pe ultima feliutza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

quote:
Originally posted by ciuf

Miau, si eu am problema asta cu reclamele. Sa nu mai comentez ca nu pot citi un ziar romanesc (la serviciu) ca hopa in partea dreapta a lui sunt poze cu funduri "goale" sau busturi cat mai dotate.

stiu, dar mie mi se intimpla ca deschid vreun ziar si nu remarc pozele de pe laturi, citesc articolul de pe mijloc. cine vine sa vb cu mine, evident ca in primul rind ii sar in ochi pozele. limba oricum nu o intelege, arata ca o revista de adulti. probabil ca ma considera foarte horny, in fiecare pauza pe care o iau ma uit pe site-uri xxx

Mergi la inceput