Fetele din America (112)
Raspunsuri - Pagina 19
Andrada spune:
Miau si eu renuntam la forum daca nu reuseam sa le blochez, am regulatii foarte stricte la serviciu, am semnat forme, numai pentru o poza ca aia si imi pot pierde servicul,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
blackpanterro spune:
Of Alintaroma, as vrea sa dau lumea pe spate cu o reteta ultra :) dar nu am.Carnea o facem medium si se topeste in gura cat e de moale.Apoi asparagul e din ala alb, e diferit la gust de cel verde(cel putin mie asa mi se pare).Il facem steamed vreo cateva minute iar sosul hollandaise e gata facut :) trebuie numai incalzit pe foc(dar e organic).Sotul stie sa il faca, el a lucrat ca apprentice chef la hotelul Hilton in Houston si face mancare foarte buna, dar din comoditate in cumparam.Pe farfurie punem o felie de tenderloin, langa 5 asparagus in forma de evantai si cu sos peste, arata si are un gust deosebit.
Salamul de biscuiti, azi l-am facut prima data in viata mea si a iesit bun de tot.
Reteta:
800 g biscuiti
250 ml lapte
3 linguri cacao
7 linguri zahar
250 g unt(un pachet)
2 fiole de esenta rom
2 fiole esenta vanilie
stafide
almond slices
praf de alune pt a da rulada prin el(nu imi place cocos)
Am pus pe foc laptele, cacaua si zaharul, cand a inceput sa fiarba am pus untul si cand s-a topit am luat de pe foc.Am turnat totul peste biscuitii sfaramati si am adaugat esentele, stafide, sliced almonds.Am amestecat bine, am pus amestecul in folii de plastic in care am pus praful de alune si am ruluit.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
miereamara spune:
Bai, mie nu-mi aparea nici o reclama si tot vedeam oamenii dandu-se de ceasul mortii cu subiecte speciala legate de reclama respectiva....chiar ma gandeam cat de rea poate fi de a scos din minti atata lume. Ieri a fost ziua de mers la spital, la voluntariat si nu am avut ce face si am intrat pe forum, m-a bufnit rasul...super enervanta, subiectele inghesuite intr-un colt si kurul ala rosu pe toata pagina.....
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
blackpanterro spune:
quote:
Originally posted by LucasMom
Adriana, eu folossc flash blockul ala si e perfect!!
Era absolut insuportabila reclama aia la pampers, daca nu era flash blockul abandonam forumul...
Nu ca e bine sa nu fi hartuit de toate reclamele astea flash?Te uiti la ce vrei, cand vrei fara sa te enervezi.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
miau-miau spune:
da n'veti si ceva sa nu mai apara nici madona pe partea dreapta, ca me enerveaza rau. Sau nu e madona? dupa ce am vazut clipul ala ultimul de pe MTV, sau VH1, ma ia cu draci cind dau cu ochii de ea.
asta noapte n'am pus geana pe geana, a latrat ciinele in continuu. azi m-au sunat vecinii sa vin acasa de la servici si sa-mi iau ciinele cu mine unde m-oi duce.
am aflat si cum sa dormi noaptea fara frica de stafii. deschizi toate geamurile, in toata casa (la etaj, ca daca le deschizi la parter nu mai dormi de frica de hoti). Bate vintul, se aud zgomote de afara, vecinii care striga furiosi la ciine sa taca si nu mai ai senzatia aceea de presiune in camera. serios, incercati cind mai sinteti singure acasa sa vedeti ca e muuult mai bine. E drept ca am stat cu fleece jacket si halat gros deasupra si caciula in pat, dar nu mi-a mai fost frica. Luati si un ciine mare in curte care latra mult si gros.
pumba spune:
miau-miau - notat ,in caz de dormit fara sot.
ca tot vorbim de reclame - mie ,imi e rusine sa deschid unele ziare romanesti - numai porcarii- fete dezbracate pe prima pag,sani,dimensiuni .brbrbr.
adriana- suna bine reteta de biscuiti.
honey- cu siguranta, vei avea cel mai bun desert.
miereamara spune:
Miaule, da' chiar asa grava e treaba la tine cu stafiile?
Mie nu-mi trebe caine, ca am pisica. Cantareste apropae cat un caine - 15lbs. Si eu simt senzatie de presiune si greutate in camera si pe piept si cand ma trezesc dau oki in oki cu matza, care si-a facut obiceiul sa se cocoatze pe pieptul meu noaptea. Sper sa nu faca asa si cu copilu'.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
sinzi_ana spune:
Simonici, ne facui pofta cu prietenu insurat
Nu ajungem la C-ta in vara asta...poate la toamna...dar nu stiu sigur (s-ar putea sa botezam 2 fetite...dar inca nu ne-am decis) Voi???
Ana=maria, venira carnurile!!! Ce ma bucur...haha...parca mi-am luat eu cine stie ce!!! Maine baietii fac degustarea!!!
Sotu a plecat sa cumpere Wii fit (i s-a pus pata)..copilul e rupt dupa o zi intreaga de tenis, inot si golf, ...
Ieri Radu a petrecut toata seara cu David cautand crosele de golf perfecte pt stangaciul lui mama!!!!
Si dimineata ma dadeam si eu mare in fata antrenorului (un bronzat cu toata gama de 6 packs!!!) ca David are crose speciale pt stangaci ei el imi spune cu um zambet alb stralucitor: "dar racheta de tenis pt stanga are??" iar eu ca proasta nu mi-a picat fisa imediat si am deschis o gura mare si o privire tampa...
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
lexi spune:
bine v-am mai gasit! iar vorbiti de mancare, pe scumpetea asta...
am gasit, zilele trecute, ulei de masline mai ieftin decat benzina, in curand o dam pe ulei. sunt sigura ca a fost o intamplare, sau o fi trecut vreun d-asta mic (nu al meu, nuu) care s-a jucat cu preturile la rafturi. da-i statea asa bine uleiului, ca nu m-am indurat sa-l aduc la adevarata lui valoare.
baietii mei sunt pe ultima suta de metri cu scolile/pre-scolile, ne carnavaluim si ne miram de unde vine invatatoarea cu atatea idei, sa ne faca viata amara noua, mamelor. anul asta au avut ca tema de party de sfarsit de an - Pioneers' Day, unde se facea ca ei veneau cu carutele de pe Oregon Trail pana in ograda noastra, unde trebuia sa-i hranim cu ce cresteam pe batatura, adicatalea fasolica, beef jerky, pepene si corn bread. aaaa... sa nu uit untul facut chiar atunci, cand intrau dumnealor pe poarta. a iesit bine, dar, vorba unei mamici, ce simplu a fost cu pizza delivery anul trecut.
cu ocazia asta, fi-miu mi-a stricat si palaria mea de paie, luata de la disneyland, taman cand abia imi revenisem din soc cand observai ca mi-l smulsese pe michimaus de pe boruri.
aud ca va laudati cu peste suta de grade, la noi e prima zi cu soare dupa multe ploi, iar noaptea merge caldura in cartier; de obicei, pe vremea asta, aveam factura la apa mai mare decat aia de caldura, ca mai udam si noi iarba. anul asta, de cand cu incalzirea globala , suprasaturam bill-ul de gaz.
pumba spune:
sanzi- pofta buna!
lexi- ori esti vecina mea? si la noi ploua ,bat vanturile,si e frig seara 40-50 de grade.