Fetele din America (112)
Raspunsuri - Pagina 17
Ramona J spune:
quote:
Originally posted by liris
el e de formatie inginer, da' e tip cult (aoleu sa ma vada domn ingineru de acasa ce-am scris in fraza asta...) si poli-multi-super valent.
Dar de unde stii?
Aoleu, fug la reteta ca "I get in trouble".
The best thing you can do for your children is to love your wife.
miau-miau spune:
ai mei au facut chestia asta,au venit, prelungit la 1 an, plecat acasa citeva luni, venit iar. dar nu stiu acum daca exista o limita de stat in ro. parca nu era, daca nu s-o fi schimbat de atunci.
prietenul cu cadoul e unul din poze?
miereamara spune:
Liris, in principiu poti sta 6 luni (sau cat ti-a dat la intrare ofiterul de immigration) + extension, dar la urmatoarea venire poti trezi suspiciuni. Nu cred ca exista o lege care sa spuna ca tb sa stai 6 luni in USA si 6 in Romania, dar cu cat te intorci mai repede aici cu atat poti trezi suspiciuni mai mari. Totul depinde de cei de la granita. Chiar dc prima oara ti-a dat 6 luni drept de sedere, nu este obligatoriu ca a doua sau a treia oara sa iti dea tot atat.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
Delia21 spune:
Am ajuns si noi cu bine,doamne multam,si ...aterizai direct in calea examenelor ,deci sa ma iertati ca nu ma voi intinde la vorba,dar promit sa revin pe saptamana viitoare cu povestiri si impresii proaspete din tara.Am reusit sa pun cateva poze de la intalnirea de la liceu si de la petrecere,pentru cine are rabdare sa se uite http://good-times.webshots.com/photo/2638428840072337911kdPlWV
Sneeuwklokje spune:
AndradaCouscousul hmmmm miam... ce bun e... evident facut in casa si se si face simplu. Daca vrei iti pun o reteta.
Ai mei prunci il rontaie, da-l fac rar ca apoi e bobite toata bucataria.
Liris sau un gift crd la ceva de carti sau de-i polivalent un bilet-optiune la viitoarea sesiune la San Francisco Opera. Daca ai sti ceva mai precis ar fi mai simplu... O cafea speciala sau un ceai , cui ii place sa citeasca, adesea ii place ceva langa.
ciuf spune:
Liris, eu as opta pentru un gift card la un magazin de carti. Mi se pare cel mai potrivit cadou pentru un barbat cult.
Referitor la intrebarea ta despre viza, ai mei de fiecare data cand au venit in America au primit viza de sedere in America in functie de perioada biletului de avion (la tata, de exemplu, ii expira viza de sedere maine si el a plecat ieri). La mama s-a intamplat sa vina aici in mai putin de sase luni dupa ce a plecat si nu a avut nici o problema. Amandoi au vize pe 10 ani.
Nu stiu cum se procedeaza daca vrei sa ii prelungesti viza fiind aici. Poate sa faca o iesire in Mexico sau Canada.
Sanzi, Ramona, e tentant filmul Kung fu panda pentru un baietel de 4 ani jumate? L-as scoate pe Luca la cinema, dar nu as vrea sa se sperie prea tare. Vazui niste secvente pe Youtube si mi se pare un pic scary pentru "chicken"-ul meu.
Si asa acum duc munca de lamuriri cu el ca nu sunt ghosts in casa noastra si nu are motiv sa se sperie cand se culca.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Ramona J spune:
Ciuf, nu stiu ce sfat sa-ti dau. Sotul a fost de serviciu la filmul asta. Alexandru are 8 ani, asa ca e deja cu totul altceva.
Liris, eu am facut o prelungire dupa sase luni de sedere si persoana respectiva nu a trebuit sa iasa din tara. Dar cererea trebuie facuta macar cu sase saptamini inainte de expirarea vizei, ca dureaza. Nici nu ai certitudinea ca se aproba.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
liris spune:
senchiu-senchiu, evribadi!
se pare ca situatia poate fi laxa dc ai noroc, totul se intimpla "de la caz la caz".
totul este ipotetic, nici nu am facut aplicatia de viza dar voiam sa stiu cum se misca nisipurile.
multam mult si ptr sfaturile legate de cadou. parca se contureaza ceva in capu' meu.
Sinziana, mergi la Cta vara asta?
blackpanterro spune:
Liris, de ce nu ii faci un gag gift?Asta daca sunteti prieteni buni nu numai cunostinte. Am dat peste situl asta si m-am distrat tare cand am vazut Old Geezer Whiskey LOL
http://lastlaughgifts.com/item/Old_Geezer_Whiskey_Label/224/c48
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
Oana_B spune:
Fetele cu papica deschideti capitol nou la bucatareala ca trecura de 20 de pagini.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!