Fetele din America (112)
Raspunsuri - Pagina 16
Andrada spune:
Couscousul e o porcarie. Celelalte sint tare bune. Si la noi a fost greu la inceput cind am facut trecerea, acum nu-mi mai plac deloc grinele albe, mi se par fainoase si fara gust.
Partea buna la Near Est e ca sint seazoned taman cit le trebuie si nu mai trebuie sa pui tu nimic. Incearca odata, prima oara fierbe-le mai mult sa iasa gen rizotto smooooth.
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
ocebine spune:
Uite, vezi, iar adaug la stol..nu cumpar nimic deja sezonat...(in afara de faptul ca mi-ar sari mama in cap cum ca asa ceva nu-i bucatareala) imi place sa tot "tweak" singura aromele.
Edit sa adaug...faina neagra, orez salbatic si brown imi plac...
(asta ca sa nu crezi ca sint total plecata cu sorcova).
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Andrada spune:
Am fost la restaurant simbata durere, s-a scumpit enorm, nu mai e nimic sub 25, s-a dus si asta
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Ramona J spune:
Eu n-am facut bulgur, am niste quinoa...
Anamaria, reteta aia e taman simpla pe gustul meu!
Noi nu mai mergem la restaurante fancy. Unu ca la Dallas nu se compara cu NY si mi se pare ca arunc banii pe fereastra. Doi ca Anuta face experienta imposibila si in locurile alea se uita lumea urit.
Pentru cind n-am chef sa gatesc mi-am incropit o lista cu restaurante care au "kids eat free" si zilele in care e valabil.
Si la groery store parca las tot mai multi bani la fiecare vizita. Ieri m-am bucurat ca am cumparat oua organice cu $1.39 (de la 3.99). Ca unul se sparsese , asa ca erau 11. Altfel sint proaspete, mai au mult pina sa expire. Economisesc pe unde pot, dar trebuie sa mincam sanatos.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ocebine spune:
Si noi iesim destul de rar la restaurante...e costisitor avind in vedere ca sintem 6 persoane. Daca vrem un restaurant bun ne ustura la portofel, daca mergem la unul mai prost, nu se merita.
Simbata merg la un baby shower...la prietena cumnatului meu (al doilea copil)...acuma stiu ca sint rautacioasa dar s-au inregistrat pentru 1000 de lucruri, inclusiv 2 feluri de car seat si Pampersi pentru 1 an...are o lista de merge 6 pagini frate draga!!!
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
sinzi_ana spune:
Ana maria, ca magazine organice am Whole Foods si inca un mic "aprozar"...dar as fi vrut ceva asemanator cu meadow...mi-a placut ideea si cum s-au prezentat ei!!! Am gasit si ceva magazine online asemanatoare, dar in general vand carne in cantitati foarte mari (cred ca in exclusivitate pt rest!!). Ideea ca mananca iarba si ca sunt crescute afara imi surande...asa da happy cow
http://www.eatwild.com/
aici am cautat eu!!!!
Ramona, eu am facut zilele trecute gordon bleu (nu stiu daca asa se scrie)...ca un snitel, dar cu cascaval si sunculitza in pieptul de pui!!!! David mai mananca cu placere si chiftelute din piept de pui (am un mic robot si toaca imediat carnea)...
Eu acum plec sa recuperez copilul de la gradi...
Honey, deci esti mai mica decat mine...hahaa...chiar daca nu cateva zile!!!! Eu am fost asta vara (anul trecut) cu prietena mea in turul Romaniei...am avut doar o harta turistica (cred ca trebuie sa gasesti si pt US) si ne-am facut programul pe parcurs...din masina...
Ai putea sa incerci sa cauti puncte de interes prin statele pe unde treceti...sa vezi ce te-ar putea interesa sa vizitezi!!!
Andrada, felicitari pt Marcu!!!! Cum e slide-ul??? Nu vindem si noi mai repede in Ro...sa ne cautam pe aici...ca de abia astept sa avem si noi o curte...m-am saturat de bloc si de 90+ vecini!!!!! hihihi....
Am iesit cu sotu la un sushi...si nu stiam ce ma tot zoreste...acum am aflat...e un alt meci...macar m-am ales cu pranzul in oras si un masaj pe cinste in pauze!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
Ramona J spune:
Anamaria, cam asa a fost si la invatatoarea lui Alexandru. Cu toate astea pe cind am verificat eu lista nu prea am mai avut variante. Asa ca am dat ignore si am cumparat ce am crezut eu. Cica i-a placut, normal!
Am tot uitat sa-i raspund lui Honey: incearca www.freetrip.com Noi am facut drumul asta, a doua oara nu cred c-as mai fi tentata. E al naibii de lung si nu atit de interesant, cu mici exceptii...
Nu cred ca treci prin Washington, ar fi o abatere mare de la drum. Nu sint sigura de la voi pe unde e mai bine.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
LucasMom spune:
quote:
Originally posted by philip
mama lui lucas, deci coci intai crema dupa care adaugi compozitia pt pain de spain si le mai coci asa pana se face blatul. se mai face blatul daca sta pe crema aia uda? zic si eu ca n-am facut nicioadata dar suna interesant...merci.
Am pus reteta la Americancele gatesc. Sper sa o probezi si sa-ti placa la fel de mult ca si noua!
liris spune:
Sinziana, cadou d'ala nu pot sa-i dau, ca-i si el insurat si eu maritata. doar dc e sa tin cont de www.expres.ro/articole/detalii-articol/807136/Adulterul-sarea-si-piperul-cuplului-/" target="_blank">asta ... cercetare ce naiba ....
multumim de intrebare, acum am scapat de virus. doar la capatine sa ne mai tratam si suntem bine.
mey da' whole foods mie mi se pare tare piparat. rosiile 7 lei/kg, pastai verzi 5 lei/kg, cartofii 4 lei .... eu iau numai ptr plod.
ieri mi-a spus o indianca in parc "cute little baby", la fi-miu evident (ca doar nu la mine ...), ... dupa aia mi-am dat seama ce voia parsiva sa-mi spuna (voia sa intre in vorba cu mine) cica: "il stiu ca l-am vazut in geam in diaper" ...ma gindeam apoi plina de rusine cit sunt de denaturata sa ajunga o miss punjavi d'asta sa-mi spuna ca-mi las copilu' in geam in underwear.
deci dc totusi cineva... o idee, un fursec, de cadou barbat fatal. eu ma gindeam la un parfum si o carte. da' ce carte? si repede repede ca amazonul n-am timp sa-l astept. el e de formatie inginer, da' e tip cult (aoleu sa ma vada domn ingineru de acasa ce-am scris in fraza asta...) si poli-multi-super valent.
asa, am uitat: miau-miau , si dc sa zicem, prin ceva absurd, poate sa stea un an, poate sa plece o luna si sa se intoarca inapoi? in acelasi an? timing-ul ma intereseaza dar stiu ca pun intrebari ....
philip spune:
hai mai liris ca eu-l vad imbracat, ce mai incolo incoace. eu as zice un pix/stilou mai acatarii, nu stiu daca m-as baga la parfum a poate nu-i place. si cartile-s cam sensibile...ii poti da un gift card la barnes and nobles si-si alege el ce carti vrea. ei na ca acu m-ai facut sa deschid pozele si ai vreo 400. numai bine pana plec de la munca :)
niste bilete la un spectacol ceva, hm ma tot gandesc ce cadou poti lua la un cult...hehhehe, nu mai stiu.
philip&andreea